هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@First خدا رو شکر داداشم
نهنگ بیارم :face_with_tears_of_joy:sina bigdeli عاقا اونم حرومه که، گوشت میخوره :face_with_tears_of_joy:
مواظب پشتتم باش سنگین نباشه یه وقت :face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari
@Zahra-zahraii

پیشول رو ببینید=/ -
@Zahra-Zahraii اخییی غصه نخور حالا ب داداش مبین میگم یکی برات پیدا کنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هوا عالیییییییی مث زیر اب دریای یزد:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:sina bigdeli کوف:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
ها خوبه:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
@Zahra-Zahraii دیوانگان را تدبیر نیست :)
-
sina bigdeli عاقا اونم حرومه که، گوشت میخوره :face_with_tears_of_joy:
مواظب پشتتم باش سنگین نباشه یه وقت :face_with_tears_of_joy:@First خب حالا من یکی رو میارم ک گیاه خوار بود :face_with_tears_of_joy:
هس دونت وری:face_with_tears_of_joy: -
@Zahra-Zahraii دیوانگان را تدبیر نیست :)
@First ویژگیتو ب من نسبت نده:slightly_smiling_face:
-
ارور ۵۰۳ داد
-
@Zahra-Zahraii
باید اون فیلمه رو بذارم یا ابلفضضضضضضضضضضضضضضل :beaming_face_with_smiling_eyes:
@farzam-yousefi کدوم؟:face_with_tears_of_joy:
-
sina bigdeli کوف:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
ها خوبه:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:@Zahra-Zahraii ای بابا بچه از دس میره
مبین داداش ی کاری بکن :face_with_tears_of_joy: -
@Zahra-Zahraii ای بابا بچه از دس میره
مبین داداش ی کاری بکن :face_with_tears_of_joy:sina bigdeli کتک مخوای؟:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
-
داره اخرت میشه به خدا
من کنکوری چرا باید به یه دانشگاه تهرانی کامپیوتر ، برم یه سوال حسابان توضیح بدم. لامصب تو اولش برای من مثل خدا بودی الان من دارم برات توضیح میدم
-
@First خب حالا من یکی رو میارم ک گیاه خوار بود :face_with_tears_of_joy:
هس دونت وری:face_with_tears_of_joy:sina bigdeli نهنگ گیاخوار؟ اوکی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تو انجمن چه کاشفایی داریم ناموسا :face_with_thermometer: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چخبر؟ کجایی؟ -
@farzam-yousefi نه دا کتابه ؟ :|
-
sina bigdeli نهنگ گیاخوار؟ اوکی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تو انجمن چه کاشفایی داریم ناموسا :face_with_thermometer: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چخبر؟ کجایی؟@First حسادت تا کجا:slightly_smiling_face:
-
@farzam-yousefi نه دا کتابه ؟ :|
-
sina bigdeli نهنگ گیاخوار؟ اوکی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چخبر؟ کجایی؟@First این دس ی خانوم دکتر بوده فقط بهش گیاه داده سالم تر زندگی کنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خبر ک سلامتی در استراحت ب سر میبرم -
@Zahra-Zahraii