هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هی دوستان قدیمی
عجب خاطره ها داشتیم
دلم صداشونو خواست
برم زنگ بزنم بهشونpouya hosein pour نصفه شبی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
pouya hosein pour خواهش
جدی؟چرا الان:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:@Zahra-Zahraii برای درس خواندن😂
نه صبح بیدار شدم
تا الانم تلاش میکردم
انشالله ۲ ساعتم بیدارم -
@Zahra-Zahraii برای درس خواندن😂
نه صبح بیدار شدم
تا الانم تلاش میکردم
انشالله ۲ ساعتم بیدارمpouya hosein pour اها
خوبه
موفق باشین -
pouya hosein pour نصفه شبی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
@Zahra-Zahraii نه الان صبحه
روز عوض شده
الان بر حساب فردا هستش (چی گفتم😂)😂 -
pouya hosein pour اها
خوبه
موفق باشین@Zahra-Zahraii همچنینی همچنین
-
@Zahra-Zahraii نه الان صبحه
روز عوض شده
الان بر حساب فردا هستش (چی گفتم😂)😂pouya hosein pour ولی خوابن:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
متوجه شدم:face_with_tears_of_joy: -
نگران شدم
واقعا چرا تودلی خلوته؟😨😂 -
نگران شدم
واقعا چرا تودلی خلوته؟😨😂pouya hosein pour خواب
-
pouya hosein pour ولی خوابن:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
متوجه شدم:face_with_tears_of_joy:@Zahra-Zahraii عجب تنبل هایی هستن 😂
صبح باید زود بیدار شد 😂
الان بیل گیتس که میگه صبح زود باید بیدار شد منو نفرین مسکنه😂 -
@Zahra-Zahraii عجب تنبل هایی هستن 😂
صبح باید زود بیدار شد 😂
الان بیل گیتس که میگه صبح زود باید بیدار شد منو نفرین مسکنه😂pouya hosein pour اره ولی نه 2صبح
من هنوز نخوابیدم بعد شما خوابیدین بیدارم شدین:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :man_walking: -
pouya hosein pour اره ولی نه 2صبح
من هنوز نخوابیدم بعد شما خوابیدین بیدارم شدین:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :man_walking:@Zahra-Zahraii نه هنوز نخوابیدم😂 یه چرت زدم ۹ ثانیه
انرژی گرفتم
الانم صبنونه میخورم 😂 -
pouya hosein pour اره ولی نه 2صبح
من هنوز نخوابیدم بعد شما خوابیدین بیدارم شدین:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :man_walking:@Zahra-Zahraii اره دیگه جغد انجمنم😎😂
-
@Zahra-Zahraii نه هنوز نخوابیدم😂 یه چرت زدم ۹ ثانیه
انرژی گرفتم
الانم صبنونه میخورم 😂pouya hosein pour خوبه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
صبحانه الان؟اینو باور نمیکنم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :person_walking: -
@Zahra-Zahraii اره دیگه جغد انجمنم😎😂
pouya hosein pour اون ک همه من گفتن:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart:
-
pouya hosein pour خوبه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
صبحانه الان؟اینو باور نمیکنم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :person_walking:@Zahra-Zahraii هوای تازه جزو صبحانه محسوب میشه؟🤔
اره میشه آب ولرم هم هس😂 -
@Zahra-Zahraii هوای تازه جزو صبحانه محسوب میشه؟🤔
اره میشه آب ولرم هم هس😂pouya hosein pour هاا اره:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
pouya hosein pour اون ک همه من گفتن:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart:
@Zahra-Zahraii قبل اینکه شما بیاید
حدود ۳ ماه پس از عضویتم به این درجه نائل شدم 😂الانم چ ن زیاد فعال نبودم از دستش دادم 😂 در تلاشم -
@Zahra-Zahraii قبل اینکه شما بیاید
حدود ۳ ماه پس از عضویتم به این درجه نائل شدم 😂الانم چ ن زیاد فعال نبودم از دستش دادم 😂 در تلاشمpouya hosein pour گزشته گذشته حال باید دریابید ک لقب من و فاطی و رقیس:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :person_walking:
تلاش بی فایده نکنین فقط خسته میشین:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :man_walking: -
pouya hosein pour گزشته گذشته حال باید دریابید ک لقب من و فاطی و رقیس:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :person_walking:
تلاش بی فایده نکنین فقط خسته میشین:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :man_walking:@Zahra-Zahraii گذشته در گذشته در گذشته صحیحا که در آینده آینده خواهد آید
تلاش نمیکنم
فقط مثل عام روزام بیدارم تا ۵ صبح و همچنین انلاین میزارم
خودش حل میشه
نگران نباشیدا😂 -
@Zahra-Zahraii گذشته در گذشته در گذشته صحیحا که در آینده آینده خواهد آید
تلاش نمیکنم
فقط مثل عام روزام بیدارم تا ۵ صبح و همچنین انلاین میزارم
خودش حل میشه
نگران نباشیدا😂pouya hosein pour واییی:face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
خسته نباشین:rolling_on_the_floor_laughing: :broken_heart: