هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mehrsa 14 بعلههه
اععاوکیه
-
@Zahra-Hamrang نه خب
من معمولا وقتی بحث میکنم، اگه طرف مقابل رو بار اول باشه که دارم باهاش بحث میکنم، ایموجی یا استیکر نمیزارم، که متوجه باشه که بحث جدیه، ولی خب گاهی اوقات افراد فکر میکنن که مثلن من حرفام تحمیلیه یا دارم دعوایی چیزی میکنم و گاها بهشون بر میخوره
در حالیکه اینطور نیست، و خب صرفا داریم با هم منطقی بحث میکنیم و این دعوایی نداره
خب دوست عزیز
من اول بحث گفتم که درست مطلق یا غلط مطلق رو ادم میتونه با مشورت و همفکری با افراد عاقلتر و بافکر تر از خودش بدست بیاره.
با مطالعه میتونه بدستش بیاره!
الان شما میتونی بگی که هیتلر که توی جنگ جهانی دوم، یه عده ایی(یهودیا) از مردم رو بخاطر دلایل نژاد پرستانه، قتل عام کرد، کارش درست بوده؟ قطعا نه!
چرا نه؟ چون کشتن ادما چه از لحاظ منطق چه احساس، به خاطر هیچ و پوچ، کار اشتباهیه!
همه جاها عقل و منطق باید وسط ماجرا باشه!
اینکه کی میدونه، رو افراد عاقلتر میگن، خب من در این زمینه مطالعه داشتم، و خب با عقل خودم هم جور در میومد.
نظر هیتلر هم خب ارزشمند بود برای خودش
نظر کسی که بمب اتمی هیروشیما و ناکازاکی رو پرتاب کرد هم ارزشمند بود
ولی اینا همه بر ضد جون ادما بود!
حالا توی باقی مسائل، شاید جون جسم ادما در خطر نباشه، ولی فکر و روحشون که در خطر هست!@Infinitie-A
ی سوال رشتتون انسانیه؟ -
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
با یه جاهاییش ۱۰۰ در۱۰۰ مخالفم
ولی سرم درد میکنه
اما تو هرموضوعی اینجوری نظر ندین
و درضمن مشکل دیدن یا ندیدن رو شما تعیین نمیکنید تو یه سری موضوعات
تو خود قران و دین رسما و شفاف گفته شدهکجاها مخالفین؟!
منظور از دیدن یا ندیدن، حرف منطق یا عقله، حالا من نه، خودتون اون گزاره هایی که دیدن یا ندیدن من مطرح بود، رو چک کنید، ببینید نظر عقلیه خودتون چیزی غیر از حرف منه؟!
در مورد جمله اخر هم بگم
قران و دین، بر اساس منطق و عقل هستن
من این استدلال شمارو جاهای دیگه هم دیده بودم، ولی باید عرض کنم خدمتتون که غلطه!
خدا اول باید با عقل اثبات بشه بعدش باید به حرفاش عمل بشه!
بله دلیل عقلی خیلی از احکام رو ماها نمیدونیم شاید هم هیچوقت نفهمیم، ولی توی یه سری مسائل که عقل ادم میتونه نظر بده، چه مشکلی وجود داره که نظر عقل مطرح بشه؟!
تازه اگر با استدلال شما بخوایم پیش بریم، هم خود شما و هم باقی کسایی که اینطور پیش میرین، از دین احیانا زده میشید!
بعدشم، قران موسیقی رو حرام نکرده!
قران و سنت پیامبر، نوعی از موسیقی رو حرام اعلام کردن!
نوعی از موسیقی که از لحاظ منطقی هم نباید اونو گوش داد!
من تو این زمینه خیلی مطالعه نداشتم، ولی میدونم استدلال های اینچنینی مثل مال شما، غلط هستن!@Infinitie-A
من نگفتم کلا موسیقی حرامه شما گفتین تتلو و من منظورم همین بود
بعد من نگفتم نظر عقل مطرح نشه گفتم شما وقتی خودتون میگید که مطالعه نداشتین برای اوردن استدلال از چیزی که توش مطالعه نداشتن استفاده نکنید
و اینکه بحث ما الان سر خدا نیست سر دین نیست
من چون میدونستم که شما خدارو قبول کردین و دین رو قبول دارین این رو گفتم و گرنه هیچوقت اون حرف رو نمیزدم
درضمن من تمام سعیم رو میکنم که استدلال هایی که برای کسایی که خدا و قران رو قبول دارن میارم مال خودم نباشن بلکه توی حدیث یا توی تفسیر قرآن باشن -
@Infinitie-A نظر هر کسی ارزشمنده
من هیچ وقت به حرفت ایراد نگرفتم
فقط میخواستم ببینی که این تفاوت ها هستن
تو کتاب عربی مون دربارهی یه نفر نوشته بود گه میگفت اگه یه فکر رو صد نفر بنویسن با دیدگاه خودشون میشه صد تا فکر!@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A نظر هر کسی ارزشمنده
من هیچ وقت به حرفت ایراد نگرفتم
فقط میخواستم ببینی که این تفاوت ها هستن
تو کتاب عربی مون دربارهی یه نفر نوشته بود گه میگفت اگه یه فکر رو صد نفر بنویسن با دیدگاه خودشون میشه صد تا فکر!منظور از اینکه طومار بدی بود، این بود که نگارشش بد بود، و الا من هنوز سر محتواش هستم
و خب این اولین طوماری نیست که دادم، و خیلی نظرات مختلف شنیدم، در این مورد اگاهم ولی این چیزیو ثابت نمیکنه که چون نظرات مختلفه، ما باید با این نظرات مختلف سازگاری داشته باشیم! اگر نظر یه نفر بر ضد من و خانواده من و جامعه من بود، باز هم امکان سازگاری بود؟ -
@Zahra-Hamrang نه خب
من معمولا وقتی بحث میکنم، اگه طرف مقابل رو بار اول باشه که دارم باهاش بحث میکنم، ایموجی یا استیکر نمیزارم، که متوجه باشه که بحث جدیه، ولی خب گاهی اوقات افراد فکر میکنن که مثلن من حرفام تحمیلیه یا دارم دعوایی چیزی میکنم و گاها بهشون بر میخوره
در حالیکه اینطور نیست، و خب صرفا داریم با هم منطقی بحث میکنیم و این دعوایی نداره
خب دوست عزیز
من اول بحث گفتم که درست مطلق یا غلط مطلق رو ادم میتونه با مشورت و همفکری با افراد عاقلتر و بافکر تر از خودش بدست بیاره.
با مطالعه میتونه بدستش بیاره!
الان شما میتونی بگی که هیتلر که توی جنگ جهانی دوم، یه عده ایی(یهودیا) از مردم رو بخاطر دلایل نژاد پرستانه، قتل عام کرد، کارش درست بوده؟ قطعا نه!
چرا نه؟ چون کشتن ادما چه از لحاظ منطق چه احساس، به خاطر هیچ و پوچ، کار اشتباهیه!
همه جاها عقل و منطق باید وسط ماجرا باشه!
اینکه کی میدونه، رو افراد عاقلتر میگن، خب من در این زمینه مطالعه داشتم، و خب با عقل خودم هم جور در میومد.
نظر هیتلر هم خب ارزشمند بود برای خودش
نظر کسی که بمب اتمی هیروشیما و ناکازاکی رو پرتاب کرد هم ارزشمند بود
ولی اینا همه بر ضد جون ادما بود!
حالا توی باقی مسائل، شاید جون جسم ادما در خطر نباشه، ولی فکر و روحشون که در خطر هست!@Infinitie-A نه بابا چه دعوایی
داریم حرف میزنیم خب
منم از شما یاد میگیرمگفتی ادم عاقل مشخص میکنه چی درسته چی غلط
خیلی از آدمای عاقل و باهوشی بودن که کارای بد و ضد بشر کردن!
آره! یه کارایی بده مثلا کار هیتلر ولی خب همینم برا خودش و همنوعانش نظر ارزشمندی بودهیه جاهایی شاید بشه درست رو از غلط مطلق تشخیص داد
ولی بعضی جاها هم نمیشه -
@سمیه-صادقلو خیر
-
@سمیه-صادقلو خیر
@Infinitie-A
آها
آخه تحلیلاتون خیلی عمقیه ب خاطر همون پرسیدم -
@Infinitie-A
من نگفتم کلا موسیقی حرامه شما گفتین تتلو و من منظورم همین بود
بعد من نگفتم نظر عقل مطرح نشه گفتم شما وقتی خودتون میگید که مطالعه نداشتین برای اوردن استدلال از چیزی که توش مطالعه نداشتن استفاده نکنید
و اینکه بحث ما الان سر خدا نیست سر دین نیست
من چون میدونستم که شما خدارو قبول کردین و دین رو قبول دارین این رو گفتم و گرنه هیچوقت اون حرف رو نمیزدم
درضمن من تمام سعیم رو میکنم که استدلال هایی که برای کسایی که خدا و قران رو قبول دارن میارم مال خودم نباشن بلکه توی حدیث یا توی تفسیر قرآن باشنGharibe Gomnam
خب نظرم در مورد تتلو مشکلش چیه؟!
بعد اینکه من گفتم خیلی مطالعه نداشتم، نه اینکه کلا مطالعه نداشتم!
من اون چیزی که در حد خودم مطالعه کرده بودم رو بیان کردم
شما اخر پبامتون، بحث قرآن رو مطرح کردید خب
درباره حرف اخرتون هم باید بگم که این درست نیست
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!
بله صددرصد حرف و نص قران ارزشمنده، ولی قران کتاب استدلال نیست!
قران مثله قانون اساسیه
قانون اساسی داخلش نوشته نشده که موقع چراغ قرمز باید پشت خطر عابر بایستیم!
بلکه قانون اساسی کلیات رو نوشته! مثلن نوشته حقوق شهروندان محترمه!
خب طبق این اصل قانون اساسی میان هر نهادی قوانین مربوط به خودش در چارچوب اون رو مینویسه
قران اینطوریه! کلیات دین درش مشخص شده!
شما نمیتونی برای کسی که از دین سوال داره، متن قرانو بیاری! -
کسی چه میدونه
این کوچه آخرین کوچه
این خیابون آخرین خیابون
این خاطره آخرین خاطره
این نفس آخرین نفس
آین آغوش آخرین آغوش
این خنده اخرین خنده
این دیدار آخرین دیدار و
این روز اخرین روز از زندگیمونه؟
پس یه جوری زندگی کن که با چشمه باز این دنیارو به خاطره هزار تا حرف و جمله ی نیمه کاره؛
دلهایی که به حق یا ناحق رنجوندی؛
حرفهایی که مثله ترکِش به قلبه کسی فرو کردی؛
دوستت دارم هایی که تو اعماق وجودت چال کردی؛
لحظاتِ خوشی که از خودت دریغ کردی؛
ترک نکنی!
️