هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو همیشه یک سوخته ای داخل هر خونواده هست
مجتبی ازاد
اع خونواده شما لابد تو نیستی دگ کی جورتو میکشه؟
خونه ما ب خاطر درسام هی بیدارم میکنن
️
-
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
آخ آخ عار این
خیلی خوبههههه
تو کلا هرچی سلبه دوس داری بنظرمپروفت ک اینو میگه
اره
نه بابا فقط بیلی و هری میزارم پروفم یا خودمو -
Sharllot مرسی شامگاه جان
عید توهم مبارکamirh_hmyf
ممنونم -
@Zahra-Hamrang سلام خوب هستید؟؟؟؟
عیدت مبارک انشالله که بهترین سال عمرت باشه -
مجتبی ازاد
اع خونواده شما لابد تو نیستی دگ کی جورتو میکشه؟
خونه ما ب خاطر درسام هی بیدارم میکنن
️
@سمیه-صادقلو نه دیگه سوخته منم که هیچی فکر نمیکنه این بچه کنکور داره باید بیدارش کنیم :|
-
@roghayeh-eftekhari
میدونی چرا هیتلر هیچ وقت نگفت ممنون؟
چون اصلا فارسی بلد نبود ایح
آره جوکای بی مزه خیلی میگم -
اعتماد به نفس دادن رو فقط باید از تلگرام یاد گرفت و لاغیر!
بهت اجازه میده خودت، پستتو لایک کنی 🥺 -
@roghayeh-eftekhari
جای بحث داره، ولی خب نه برداشت خیلی درستی نیست ولی خب احتمالا من بد توضیح دادم
•من عرض کردم کسی که علمش زیاد میشه دوستاش کمتر و بهتر میشن•
جمله بالا، خیلی برداشت میشه ازش بشه
اولین برداشتی که شما کردی این بود که کسی که دوستاش کمن، ادم موفقیه!(یعنی در واقع فکر کردی حرف من اینه)
درحالیکه منظور این نیست
جمله ایی که من گفتم یک طرفست، قطعا ادمی که علمش زیاد میشه، دوستاش کمتر و بهتر میشن!
این جمله به خودی خود درسته ولی اگر از طرف دیگه نگاه کنیم نه درست نیست(که منم اون یکی طرفو نگفتم)
من نگفتم هرکسی دوستاش کمن، ادم موفقیه، بلکه گفتم ادمای موفق دوستای کمی دارن
دوما بحث اینجاست که دوست رو چی تعریف کنیم؟!
من منظورم از دوست، توی طومار، رفیقه(بهتر بود توی طومار مینوشتم دوست واقعی) من به دوستای مدرسه ام میگم دوست به دوستای همفکر خودم هم میگم دوست، ولی دوستای مدرسه، دوستای گذران اکثرن و همفکر و هم سنخ من نیستن، در نتیجه شاید از یه کلاس سی نفری، کلن با یکی دوتاشون سنخیت(شباهت) داشته باشم و بهشون دوست واقعی بگم! با بقیه شونم دوستم هاااا، ولی نه اندازه اون دوستای هم سنخ خودم!
ادم وقتی فکرش رشد پیدا کنه، به طور ذاتی، دیگه با هرکسی نمیگرده، و هرکسی هم دوست واقعی و صمیمی خطاب نمیکنه! چون که فکرش رشد کرده، همفکر و هم سنخش دیگه کمتر پیدا میشه!
و خب چیزیم که خیلی از ادما ازش فرارین، رشد کردنه، واس همین نمیتونه اصن کسی که فکرش بالاتر و بهتر از خودشه رو درک کنه!
حالا اینجا باز یه بحثی هست، اونم اینه که منظور از علم چیه؟!
منظور از علم، قطعا هر علمی نیست، هر علمی هم بدردبخور نیست، اینکه من چطور آدمارو جیبشون رو بزنم(علم بد) بدرد دنیا اخرت من نمیخوره، عوضش منظور از علم، علم به اینه که آدم واقعا بفهمه که نیاز به رشد داره(علم خوب) وقتی این علم درست رو یادگرفت، دیگه با آدمایی که این علم رو دارن، میتونه در همون حد چفت بشه! و دوستی رو پیوند بزنه!
حس میکنم خوب توضیح ندادم:/@Infinitie-A آفرین حالا شد
اونموقع حرفت این نبود
کلیت بله درسته آدمی که از لحاظ فکری رشد کنه و خط قرمز هاش رو درست بکشه
هرکسی رو وارد این محدوده امن زندگیش نمیکنه و اونایی روهم که انتخاب میکنه سعی میکنه کسایی باشن که از لحاظ تفکری بالاترن
اما اینکه با همه قشری دوست باشی بازم میگم غلط نیست
حتی شاید گاهی آدم چیزایی از همین آدمایی که شاید به قول تو هرکسی به حساب میشن یاد میگیره
در معرض هر تفکری بودن و آشنا شدن باهاش بد نیست اما همراه شدن با هر تفکری قطعا درست نیست -
ای زمانه زمانه
-
@سمیه-صادقلو نه دیگه سوخته منم که هیچی فکر نمیکنه این بچه کنکور داره باید بیدارش کنیم :|
مجتبی ازاد
من از این جهت نگا نمیکنم
️
-
پف
-
علیرضا تمدنی دو روز دیگه این استیکر
از لیست استیکرا سحر لفت میده@سجاد-ذوالفقاری