هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mehrsa 14 اره
amir ahmadi
ممنون😂🌸 -
بعضی حرف هارا نباید نگه داشت
نه در دل و نه در ذهن
یا باید رها کرد یا به زبان آورد.
نلسون مهرسا😂💔
شبتون خوش -
yasin sheibak زن به تو چه بدی کرده جز این که زندگی رو به تو داده؟ تورو تبدیل به چیزی کرده که الان هستی؟ عشق و علاقه رو تو وجودت ایجاد کرده؟
@Zahra-Hamrang اون دختری که همسن تو هست و یک کاری میکنه طرف نابود میشه چی؟ نگا نمیتونی بگی زن دختر یا هرچی کامل ترین موجود هستن!
-
0-0ftm
No😂 -
@Zahra-Hamrang اون دختری که همسن تو هست و یک کاری میکنه طرف نابود میشه چی؟ نگا نمیتونی بگی زن دختر یا هرچی کامل ترین موجود هستن!
yasin sheibak من دربارهی کامل ترین موجود حرفی نزدم😶
-
0-0ftm
No😂amir ahmadi yes
-
yasin sheibak من دربارهی کامل ترین موجود حرفی نزدم😶
@Zahra-Hamrang نه یجوری میگی تورو به اینجایی هستی که رسوندی خیلیا بدون حمایت به هرجایی که هستن رسیدن!!
-
هعیییی...
-

-
@Zahra-Hamrang نه یجوری میگی تورو به اینجایی هستی که رسوندی خیلیا بدون حمایت به هرجایی که هستن رسیدن!!
yasin sheibak
فکر کنم منظور زهرا رو بد گرفتی
زحماتی یه مادر به عنوان زن برای بچش میکشه. همون ۹ ماه هم خودش خیلیه که البته استثنا هم داریم همه که مثل هم نیستن -
ارامشی که اکنون دارم...
مدیون
انتظاریست که دیگر از کسی ندارم!... -
yasin sheibak اما اینو نمیتونی انکار کنی یه زن بود که همونو به این دنیا آورد
پ.ن: از کجا رسیدیم به اینجا؟😶
-
سجاد منظورتو از امضا تو ردپا بعضیا نفهمیدن یه چی دیگه مینویسن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری -
amir ahmadi yes
0-0ftm
no -
سجاد منظورتو از امضا تو ردپا بعضیا نفهمیدن یه چی دیگه مینویسن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری -
0-0ftm
no