هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Zahraii عه پس سمت ما خوب امسال خانم دکتر و اقا دکتر داریم
مجتبی ازاد خوش ب حالتون://
-
@سجاد-ذوالفقاری ع,,ل,,ی,,ک,,ا,,ل,,س,,ل,,,ا,,م,,و,,ر,,,ح,,م,,ه,,,ا,,لله,,,و,,,ب,,,ر,,ک,,,ا,,,,ت,,,ه
-
@farzam-yousefi زیر 200 کشوری ریاضی یک نفر هست ماشالله حسابانش خیلی خوبه . تجربی ها که 24 ساعته تو تودلی هستن امیدی بهشون نیست
-
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری مشکلش اینه وصلم کنم درست نمیشه
خو حالا که فرقی نداره وصلش کن بهتر از قطعه شاید فرجی شد
-
@سجاد-ذوالفقاری ع,,ل,,ی,,ک,,ا,,ل,,س,,ل,,,ا,,م,,و,,ر,,,ح,,م,,ه,,,ا,,لله,,,و,,,ب,,,ر,,ک,,,ا,,,,ت,,,ه
-
مجتبی ازاد خوش ب حالتون://
@Zahra-Zahraii نه بابا من ریاضیم . هرچی نخاله هم هست در اخر میره دکتری . ضررش باز خوای بری بیمارستان برمیگرده به ما :| پرستاری که بلد نیست رگ پیدا کنه
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
س,,,ل,,,ا,,,م ,,,,,,
چیزی نیست روش جدیده تایپ خانوم حسن زادست
️
@سجاد-ذوالفقاری مختصرمفید,,,ب این خوبی
-
@farzam-yousefi زیر 200 کشوری ریاضی یک نفر هست ماشالله حسابانش خیلی خوبه . تجربی ها که 24 ساعته تو تودلی هستن امیدی بهشون نیست
مجتبی ازاد چون حسابانش خوبه زیر 200 میاره؟://
بعد چ ربطی داشت؟:// -
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا ,,, ؟
-
مجتبی ازاد چون حسابانش خوبه زیر 200 میاره؟://
بعد چ ربطی داشت؟://@Zahra-Zahraii حسابان مجاز از کل بود یعنی تخصصی هاش خیلی خوبه خیلی . و به نظر بنده رتبه عالیی میاره
-
مجتبی ازاد باش ببینم همی شما ریاضی چی میارین
-
چرا ,,, ؟
@سجاد-ذوالفقاری
دیگه باتایپ خودم ک ب چالشم نکشید کههه
-
مجتبی ازاد
ریاضیا کمترن البته -
@Zahra-Zahraii نه بابا من ریاضیم . هرچی نخاله هم هست در اخر میره دکتری . ضررش باز خوای بری بیمارستان برمیگرده به ما :| پرستاری که بلد نیست رگ پیدا کنه
مجتبی ازاد دکتر خوبم زیااد داریم
اونایی ک چیزی حالیشون نیست اکثرا سهمیه دارن
از400000 کنکور انتظار پزشک نخبه داری؟:// -
@سجاد-ذوالفقاری ایشالا ایشالا من ک از خدامه
ولی اینا امیدای واهیه://نه وصلش کن کنتور که نمیدازه
-
یه کوه سوال شیمی پرسیدم واسم دعا کنید هنگ نکنم میخوام برم جوابارو ببینم دیگه مغزم جواب نمیده
-
@Zahra-Zahraii حسابان مجاز از کل بود یعنی تخصصی هاش خیلی خوبه خیلی . و به نظر بنده رتبه عالیی میاره
مجتبی ازاد ایشالا
-
@سجاد-ذوالفقاری
@سجاد-ذوالفقاری
یعنی چی چرا استفادش میکنید ؟
-
@سجاد-ذوالفقاری ایشالا ایشالا من ک از خدامه
ولی اینا امیدای واهیه://نه وصلش کن کنتور که نمیدازه