هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan اخه میدونی این بحث یکم گنگه
ملاک های زیبایی از نظر من با ت فرق داره میگیری چی میگمsina bigdeli ملاک هات رو بگو ببینم
-
sina bigdeli اره هرکس اون طوری تعریف میکنه که تجربه کرده شاید دید من برای بعضی ها سطحی بیاد ولی من توی زندگی اون طور بهش رسیدم و تجربه کردم حرفت را کامل می فهمم
هرکس با توجه به محیط و شرایطی که داره یک تعریفی میکنه مهم این هست که خودش قبول کنهarthur morgan میدونه نظرا جالبه و ناقصه
-
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
HANIYE bh ینی میگی تو ذات طرف باشه ؟
نه
منظورم اینکه
یسری چیزای سادست
که همه میتونن داشته باشنشHANIYE bh مثل چی؟
-
مجتبی ازاد خداروشکر میگزرع
چخبر؟sina bigdeli رئیسی اومده تو کوچمون
دو راه دارم یا سنگ بردارم یا پرچم . کدوم ؟
-
arthur morgan میدونه نظرا جالبه و ناقصه
sina bigdeli اره درسته ولی ممکنه اون جواب برای خود طرف سطحی و ناقص نباشه ولی برای بقیه باشه به نظرم هرکس باید تعریف خودش را داشته باشه نمیشه یکی تعریف داد برای ابد
-
sina bigdeli ملاک هات رو بگو ببینم
مجتبی ازاد بر فرض مثال وفاداری
-
sina bigdeli رئیسی اومده تو کوچمون
مجتبی ازاد گزینه سه هیچ کدام
-
sina bigdeli رئیسی اومده تو کوچمون
مجتبی ازاد تیربار
-
HANIYE bh مثل چی؟
-
sina bigdeli اره درسته ولی ممکنه اون جواب برای خود طرف سطحی و ناقص نباشه ولی برای بقیه باشه به نظرم هرکس باید تعریف خودش را داشته باشه نمیشه یکی تعریف داد برای ابد
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و همین کافیه
تا هیچ وقت دلم نخواد تودلیو ببینم -
و همین کافیه
تا هیچ وقت دلم نخواد تودلیو ببینمHANIYE bh یعنی چی؟
حرف اشتباهی زدم؟
-
sina bigdeli خیلی هم عالی
-
بهترین گزینه رفتنه الان
-
sina bigdeli حالا ملاک های ظاهری رو بگو
-
یه رفتن طولانی یا همیشگی
-
خب ببین برای چی ما نظرامونو برای هم میگیم
من ب شخصه خودم چندین بار پیش اومده نظر اشتباه یا ناکاملی داشماینجا برای رو کم کنی نییس اینجا شاید ی چیزایی یاد بگیرم کامل تر بشیم
-
این پست پاک شده!
-
HANIYE bh از کنار بری ماشین نزنه
-
sina bigdeli حالا ملاک های ظاهری رو بگو
مجتبی ازاد داداش این ملاک برای کی باشه بستگی داره؟
دوست ؟ رفیق ؟ عشق ؟ -
HANIYE bh از کنار بری ماشین نزنه
مجتبی ازاد خا