هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@narjes-hashemi
-
دریا دریایی کجاشو؟
ببین توی شبانه ( نوبت دوم )و شهریه پرداز باید پول بدی
تا جایی که من متوجه شدم لفظ شهریه پرداز رو برا دانشگاه های علوم پزشکی میارن نوبت دوم را برای غیر علوم پزشکیz Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی کجاشو؟
تا جایی که من متوجه شدم لفظ شهریه پرداز رو برا دانشگاه های علوم پزشکی میارن نوبت دوم را برای غیر علوم پزشکیسبحان که میگه نوبت دوم از بهمن میری پولی هم نیست
-
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی کجاشو؟
تا جایی که من متوجه شدم لفظ شهریه پرداز رو برا دانشگاه های علوم پزشکی میارن نوبت دوم را برای غیر علوم پزشکیسبحان که میگه نوبت دوم از بهمن میری پولی هم نیست
دریا دریایی اشتباه میکنن ، منظورشون نیمسال دومه
به عکسی که فرستادم نگاه کنید -
هفته ی اینده
-
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی کجاشو؟
تا جایی که من متوجه شدم لفظ شهریه پرداز رو برا دانشگاه های علوم پزشکی میارن نوبت دوم را برای غیر علوم پزشکیهمین طوره
-
بچهها اگه یه اکانت دیگه داشته باشی تو الا بجز اکانتی که باهاش فعالیت میکنی ایرادی داره؟ حتی اگه مثلا با اون اکانت فقط توی تاپیک های درسی فعالیت بخوای داشته باشی (یعنی قصد آزار یا چه میدونم قصد بدی نداشته باشی)؟
-
z Gheibi
نیم سال دوم همون نوبت دوم هست دیگه ؟
پارسال واسه رشته علوم پزشکی چیزی به اسم نوبت دوم نبود -
81Sobhan برا علوم پزشکی ها نوبت دوم نمیگن ، میگن شهریه پرداز
ولی نوبت دوم با نیمسال دوم متفاوته -
بچهها اگه یه اکانت دیگه داشته باشی تو الا بجز اکانتی که باهاش فعالیت میکنی ایرادی داره؟ حتی اگه مثلا با اون اکانت فقط توی تاپیک های درسی فعالیت بخوای داشته باشی (یعنی قصد آزار یا چه میدونم قصد بدی نداشته باشی)؟
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچهها اگه یه اکانت دیگه داشته باشی تو الا بجز اکانتی که باهاش فعالیت میکنی ایرادی داره؟ حتی اگه مثلا با اون اکانت فقط توی تاپیک های درسی فعال باشی (یعنی قصد آزار یا چه میدونم قصد بدی نداشته باشی)؟
سلام
فرقی نداره
تهش اخراج هر دو اکانته -
الان نوبت دوم که همون شبانه هست و پولیه ؟
-
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچهها اگه یه اکانت دیگه داشته باشی تو الا بجز اکانتی که باهاش فعالیت میکنی ایرادی داره؟ حتی اگه مثلا با اون اکانت فقط توی تاپیک های درسی فعال باشی (یعنی قصد آزار یا چه میدونم قصد بدی نداشته باشی)؟
سلام
فرقی نداره
تهش اخراج هر دو اکانتهابوالفضل ریسی
آها متشکرم -
الان نوبت دوم که همون شبانه هست و پولیه ؟
دریا دریایی علومپزشکی نوبت دوم نداره
اسمش شهریه پردازه
ولی نیمسال دوم مفته فقط از بهمن -
ابوالفضل ریسی
آها متشکرمMaryam Nateqi خواهش میکنم
-
فقط دونفرشون شهرستانی بودن
همه از تهرانن
این حلی ۱ تهران خیلی خفنه