هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دارم به نیمکره راست مغزم شک میکنم :|
Tragic Girl خب به چپیه شک کن :|
-
Alireza Varamanzar
تو مدرسه ما نیستی اگه بودی میدیدی بیست آرزوی محالی بیش نیس@سمیه-صادقلو الان تو مدرسه همه تقلب میکنن بجز من
از طرف دیگه اصلا تقلب نمیدم و داستان دارم تو مدرسه -
مجتبی ازاد الان فعلن راست
-
@سمیه-صادقلو الان تو مدرسه همه تقلب میکنن بجز من
از طرف دیگه اصلا تقلب نمیدم و داستان دارم تو مدرسهAlireza Varamanzar
پاستووووورییییزهههه -
میگفتن داداش آخر سال هست یدونه تقبل بده دیگه
-
@سمیه-صادقلو الان تو مدرسه همه تقلب میکنن بجز من
از طرف دیگه اصلا تقلب نمیدم و داستان دارم تو مدرسهAlireza Varamanzar میز جلو معلم هم میشینی ؟
-
Alireza Varamanzar میز جلو معلم هم میشینی ؟
مجتبی ازاد
حتما میشینه دگمن از همون میز خیلیارو از سیزده ب نوزده رسوندم
مدیونی اگه فک کنی نمیخواستم بیست بشن ب من برسن
-
Alireza Varamanzar
پاستووووورییییزهههه@سمیه-صادقلو مثلا امتحان تستی میگرفتن من اینطوری میکردم
اول از همه برگه رو دو بار تا میکردم
بعدش مثلا جواب گزینه ۳ بود اول گزینه ۳ رو انتخاب میکردم بعد پاکش میکردم میزدم گزینه ۱ بعد دوباره پاک میکردم جوابو گزینه ۳ انتخاب میکردم
این روشی بود برای گیج کردن کسایی که از برگه ام تقلب میکردنبعد معلم که برگه ها رو پخش میکرد بچه ها بهم میگفتن مگه تو گزینه ۱ نزده بودی؟
-
مجتبی ازاد نیمکره راسته ک ت خلاقیت و هنر و اینط چیزا نقش داره
غیرفعال شده :|
از بس نیمکره چپ کار کرده :| -
این پست پاک شده! -
مجتبی ازاد
حتما میشینه دگمن از همون میز خیلیارو از سیزده ب نوزده رسوندم
مدیونی اگه فک کنی نمیخواستم بیست بشن ب من برسن
@سمیه-صادقلو نه خب میز جلو بشینی و هوای رفقای ته کلاس رو داشته باشی یک مسئله ست . ولی اینکه میز جلو بشینی تقلب هم نرسونی یک مسئله دیگست و احتمال حریق هم وجود داره بعضی مواقع
-
@سمیه-صادقلو مثلا امتحان تستی میگرفتن من اینطوری میکردم
بعدش مثلا جواب گزینه ۳ بود اول گزینه ۳ رو انتخاب میکردم بعد پاکش میکردم میزدم گزینه ۱ بعد دوباره پاک میکردم جوابو گزینه ۳ انتخاب میکردم
این روشی بود برای گیج کردن کسایی که از برگه ام تقلب میکردنبعد معلم که برگه ها رو پخش میکرد بچه ها بهم میگفتن مگه تو گزینه ۱ نزده بودی؟
Alireza Varamanzar
عجب نامردی هستی -
مجتبی ازاد کلاس کوچیکه
عقب هم بشینی فک میکنی رو به روی معلمی
بعضی موقع ها جلو بعضی موقع ها عقب -
مجتبی ازاد نیمکره راسته ک ت خلاقیت و هنر و اینط چیزا نقش داره
غیرفعال شده :|
از بس نیمکره چپ کار کرده :|Tragic Girl دو تا تقه بزن روشن میشه . روشن نشد یکم حلش بده روال میشه
-
@سمیه-صادقلو نه خب میز جلو بشینی و هوای رفقای ته کلاس رو داشته باشی یک مسئله ست . ولی اینکه میز جلو بشینی تقلب هم نرسونی یک مسئله دیگست و احتمال حریق هم وجود داره بعضی مواقع
مجتبی ازاد سر امتحان میرم کنار دست معلم میشینم
موقع تدریس عقب هستم -
Tragic Girl دو تا تقه بزن روشن میشه . روشن نشد یکم حلش بده روال میشه
مجتبی ازاد اوکی
-
مجتبی ازاد
اره دگ اون مورد دوم بوده البته هممون ی زمانی مورد دوم بودیم دوران طفولیت کیفامونو میچیدثم رو میز آزمون تقلب نکنن
بعدا ی سریا موندگار شدن تو اون حال و هوا -
Alireza Varamanzar
عجب نامردی هستی@سمیه-صادقلو
اینیم دیگ -
Alireza Varamanzar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بدبختا
-
مجتبی ازاد کلاس کوچیکه
عقب هم بشینی فک میکنی رو به روی معلمی
بعضی موقع ها جلو بعضی موقع ها عقبAlireza Varamanzar توصیه برادرانه من بهت این هست یک کپسول اتیش نشانی مینی در سایزی که تو جیب جا بشه همراه خودت ببری . حادثه خبر نمیکنه