هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0-0ftm میگم یه سوال این تابستون دوازدهم رو میخوندی؟تخصیارو یا فقط زیست؟
-
0-0ftm بعد به من میگه خر خونیو فلان و فلان مردم دارن رونویسی و پرتئین سازی میخونن منم هنوز یاد نگرفتم چطوری معادله درجه یک رو نمودار ریم کنم 😑😑
-
https://forum.alaatv.com/post/2029454
😐نصیحتایی ک نشانک زدم و حقه
😂از اول میدونستم آخرش این میشه -
مواظب باش ترکش بهت نخوره جانباز شی😐😁🧨
-
0-0ftm بعد به من میگه خر خونیو فلان و فلان مردم دارن رونویسی و پرتئین سازی میخونن منم هنوز یاد نگرفتم چطوری معادله درجه یک رو نمودار ریم کنم 😑😑
-
وقتی میخندم وقتی درسخونم یه حس دیگ ای دارم:face_with_tears_of_joy:
اخیش دیگ تموم شد استرسایی ک داشتم جوابش خوب بود :upside-down_face:
ولی چقد خجالت کشیدم فک کردم خانومه وقتی فمیدم مرده نمیرفتم داخل مامانم به زور گف باید بری داخل هر چی میگم مامان نمیتونم ول کن توروقران
میگ نترس محرمه :expressionless_face:
خدایا شکرت
@Ermia-Mirzakhani یه چی ک ازت یاد گرفتم ارممیا این بود در همه حال میگفتی خدایا شکرت :eyes: :horse: :maple_leaf:@dr-mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی میخندم وقتی درسخونم یه حس دیگ ای دارم:face_with_tears_of_joy:
اخیش دیگ تموم شد استرسایی ک داشتم جوابش خوب بود :upside-down_face:
ولی چقد خجالت کشیدم فک کردم خانومه وقتی فمیدم مرده نمیرفتم داخل مامانم به زور گف باید بری داخل هر چی میگم مامان نمیتونم ول کن توروقران
میگ نترس محرمه :expressionless_face:
خدایا شکرت
@Ermia-Mirzakhani یه چی ک ازت یاد گرفتم ارممیا این بود در همه حال میگفتی خدایا شکرت :eyes: :horse: :maple_leaf:خیلی زیبا بود🥺🥺🥺مث تو فیلما هستا🥺الان همون حسو دارم🥺🥺🌻مرسی ازت که تگم کردی😂🥺🌻
بگم خدایا شکرت یا خز شده دیگ؟😂 -
@first 😐😂 خب مردم الان این همه مدت تو رونویسی گیر کردن بس ک خنگن
ب جاش شما بیشتر پایتو خوندی دیگه
با اینکارا نمیتونی اون لقب خر خون رو پاک کنی😂🧃0-0ftm اها یعنی الان پایه مشکل داری؟ من که بعید میدونم 😐
خرخون به کسی میگن که از تابستون سال نهم درسای دهمشو تو دهم درسای یازدهمشو و تو یازدهم درسای دوازدهمشو تموم میکنه 😐
پس نتیجه میگیریم که من خرخون نیستم حالا هی بگو ... -
@saghi-mortazavi باشه 😅😅💙
-
0-0ftm اها یعنی الان پایه مشکل داری؟ من که بعید میدونم 😐
خرخون به کسی میگن که از تابستون سال نهم درسای دهمشو تو دهم درسای یازدهمشو و تو یازدهم درسای دوازدهمشو تموم میکنه 😐
پس نتیجه میگیریم که من خرخون نیستم حالا هی بگو ... -
@Ermia-Mirzakhani میدونم سال به سال ان میشی پی ام میدم کلا عصبی میشم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پلشت کفاثط
از خودت یاد گرفتم هی بت میگم ارمی بچه از مامیش یاد میگیره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هر جا هستی حالت خوب و خوش باشه :blue_heart: :hundred_points:@dr-mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ermia-Mirzakhani میدونم سال به سال ان میشی پی ام میدم کلا عصبی میشم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پلشت کفاثط
از خودت یاد گرفتم هی بت میگم ارمی بچه از مامیش یاد میگیره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هر جا هستی حالت خوب و خوش باشه :blue_heart: :hundred_points:چه جالب دقیقا امروز ک نوشتی ان شدم😂😂کار خدارو ببین😂عاخی دخترم😂مامان شدم رف😂💔یه بار فک کنم زینب دوشیزه بود کی بود بم گف مادر شدن لیاقت میخواد🤣🤣کجاست ببینه🤣🤣🤣
مرسی بخاطر فحشت خیلی زیبا بود😀🤣🌻💙
مرسی تو هم خوب باشی:)🌻 -
گاهی حال ادمارو و میشه با اتاقشون سنجید
اگ اتاق خیلی مرتب و همه چی سر جاش بود ینی تو ذهنم همه چی سر جاشه و حال اون طرف خیلی خوبه و پر از ارامشه
اگ شلوغ بود ینی ذهنشم به همون اندازه شلوغ و اشفته اس و اصن نمیدونه چیکار کنه..
الان اتاق من نیمه شلختس ذهنمم به همون اندازه نیمه اشفتس :/// -
0-0ftm من هیچوقت حرص نمیخورم حرص مال کساییه که دارن تو این تابستون دوازدهم رو میخونن
هیچ ربطی نداشت ولی دوس داشتم بگم 😌👌
در هر حال امیدوارم ستاره شهرتون بشی
همه همه ایشالا ستاره بشن بدرخشن منم ازین پایین نگاشون کنم -
0-0ftm من هیچوقت حرص نمیخورم حرص مال کساییه که دارن تو این تابستون دوازدهم رو میخونن
هیچ ربطی نداشت ولی دوس داشتم بگم 😌👌
در هر حال امیدوارم ستاره شهرتون بشی
همه همه ایشالا ستاره بشن بدرخشن منم ازین پایین نگاشون کنم -
@Ermia-Mirzakhani اشتب از من بود ن؟!
اگ من نمیرفتمم توام نمیرفتی شاید نمدونم
ولی باید میبودم و جویا حالت
ولی باور کن ارمیا من نمتونسم نرم بخدا یه چی بود نمتونسم به تو بگم فق باید سریع میرفتم@dr-mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ermia-Mirzakhani اشتب از من بود ن؟!
اگ من نمیرفتمم توام نمیرفتی شاید نمدونم
ولی باید میبودم و جویا حالت
ولی باور کن ارمیا من نمتونسم نرم بخدا یه چی بود نمتونسم به تو بگم فق باید سریع میرفتمنه بابا تو اشتبا نکردی....دلایل خودتو داری و حق میدم یه چیزایی هس که نمیتونی به کسی بگی....حالا من ک جای خود دارم....انشاالله ک تصمیم درستی گرفته باشی...و تا تهش پاش وایسا اگ درسته🌻
مرسی ک با معرفتی و حالمو میپرسی....با اینکه نمیدونم ازت خبر ندارم ک بدونم حال خودت چطوره:)
خداروشکر هنوز نمردم😂🖐🏻اصلن امید نداشتم تا جمعه دووم بیارم😂💔خداروشکر🌻 -
الان فهمیدم آدم نیستم چون با اینکه اتاقم شلوغه خودم خیلی آرومم /:
-
عه زینب دوشیزه چه تفاهمی😂🖐🏻
zeinab dehghani
خوب هستید؟
نتیجه چیز نیومد؟😐💔 -
الان فهمیدم آدم نیستم چون با اینکه اتاقم شلوغه خودم خیلی آرومم /:
@first من گفتم گاهی