هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
درسته داوطلب خانم بیشترن ولی خب قبول شدگان اقا اصولا بیشتر از خانما هستن
شکست نفسی نمیکنما کلی گفتم -
چقدر این رنگ سبز به دلم نشسته هااا
ترکیب قشنگیه -
کاش بجز اینکه رو روابطمون با اطرافیان یه بازنگری میکردیم؛ هدف های یه ادم رو هم به مسخره نمیگرفتیم- حتی اگه جزو صمیمی ترین دوستامون هم باشه- اهدافی که یه نفر کل گذشتشو پاش گذاشته و همه زندگی آیندشو در گرو رسیدن به اون ها میبینه. جداً چرا باید دو ماه مونده به کنکور بیایم قبول شدن یا نشدن اطرافیانمونو مسخره کنیم و درموردشون نظر بدیم؟ الان مثلا فلانی قبول شد؛ فلانی نه؛ اگه خیلی بشناسیمش فقط در حد یه خوشحالی و ناراحتی گذرا میاد سراغمون. حس اصلیشو خودش تجربه میکنه. بهش برسه، خوشیش به کامش؛ نرسه هم دردش رو هرگز نمیتونیم تصور کنیم.
پس بیایم یکم مراعات حال همدیگرو تو این روزای تاریک که با شمع امیدمون یه گوشه هاییشو روشن کردیم؛ مهربون تر باشیم. حداقل کمکی نمیتونیم بکنیم؛ دل اطرافیانمون رو هم نرنجونیم. منی که کاسب کارم به جای به خنده گرفتن یه کنکوری، به فکر سر و سامان دادن به کاسبی خودم باشم؛ منی که کارمندم به فکر خوشحالی خانوادم باشم منی که خودم کنکوریم به جا این کارا دو تست بیشتر حل کنم که شاید چهارتا رتبه بهتر آوردم. همین.#بی_مخاطب_ولی_برای_هممون
پ.ن: اگه یه جاهایش بهتون برخورد فعل جملرو مفرد بخونید حل میشه :)
-
وقتی تصمیم میگیرم دوصفحه تودلی پر کنم با خودم میگم خیلی ضایعه
ولی خیلی باحاله -
@ida-shateri
مشکوک به چی؟
باورم نمیشه جز خودم اینجا یه همیار میبینم🥺
-
کاش بجز اینکه رو روابطمون با اطرافیان یه بازنگری میکردیم؛ هدف های یه ادم رو هم به مسخره نمیگرفتیم- حتی اگه جزو صمیمی ترین دوستامون هم باشه- اهدافی که یه نفر کل گذشتشو پاش گذاشته و همه زندگی آیندشو در گرو رسیدن به اون ها میبینه. جداً چرا باید دو ماه مونده به کنکور بیایم قبول شدن یا نشدن اطرافیانمونو مسخره کنیم و درموردشون نظر بدیم؟ الان مثلا فلانی قبول شد؛ فلانی نه؛ اگه خیلی بشناسیمش فقط در حد یه خوشحالی و ناراحتی گذرا میاد سراغمون. حس اصلیشو خودش تجربه میکنه. بهش برسه، خوشیش به کامش؛ نرسه هم دردش رو هرگز نمیتونیم تصور کنیم.
پس بیایم یکم مراعات حال همدیگرو تو این روزای تاریک که با شمع امیدمون یه گوشه هاییشو روشن کردیم؛ مهربون تر باشیم. حداقل کمکی نمیتونیم بکنیم؛ دل اطرافیانمون رو هم نرنجونیم. منی که کاسب کارم به جای به خنده گرفتن یه کنکوری، به فکر سر و سامان دادن به کاسبی خودم باشم؛ منی که کارمندم به فکر خوشحالی خانوادم باشم منی که خودم کنکوریم به جا این کارا دو تست بیشتر حل کنم که شاید چهارتا رتبه بهتر آوردم. همین.#بی_مخاطب_ولی_برای_هممون
پ.ن: اگه یه جاهایش بهتون برخورد فعل جملرو مفرد بخونید حل میشه :)
-
خوشحالی و ذوق مرگش شدن دیروز اثارش هنوز هستتت
-
amir ahmadi
بازی های سخت رئال تو این چند هفته رفت و برگشت جلو سیتی و سویا و اتلتیکو هست
این چهار بازی رو ببره هم به لالیگا نزدیک تر میشه هم فتح یو سی ال@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
این چهار بازی رو ببره هم به لالیگا نزدیک تر میشه هم فتح یو سی ال
اینا رو ببره تامامه لالیگا
و میره فینال cl -
amir ahmadi عَجَب...
-
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
این چهار بازی رو ببره هم به لالیگا نزدیک تر میشه هم فتح یو سی ال
اینا رو ببره تامامه لالیگا
و میره فینال clamir ahmadi
ای به به به -
@F-Seif-0 سلام بر تو ای فاطمه از کدام کوی درآمدی؟
خوبم خداروشکر تو چطوری؟ چخبر؟ -
خوشحالی و ذوق مرگش شدن دیروز اثارش هنوز هستتت
Gharibe Gomnam خبه
-
ولی کتاب دریا اسب من شده است هم قشنگ بود سه سال پیش خوندمش ولی قشنگ بود
-
amir ahmadi ناخشی
-
@F-Seif-0 سلام بر تو ای فاطمه از کدام کوی درآمدی؟
خوبم خداروشکر تو چطوری؟ چخبر؟ -
من
گنگ خواب دیده و
خَلقی
تمام کر!
من عاجزم ز گفتن و
خلق
از شنیدنش
شمس تبریزی
-
@F-Seif-0
شایدم از کدام برزن