هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@danial-hosseiny اخه من به وویس عادت دارم تایپیدن سخته
Marzieh Abouei
اوه اوه. تو از اینایی که من سالی یه بار پیاماشونو باز میکنم.
یه دوستی دارم هروقت بهم پیام میده، حداقل هشت تا ویس یه دقیقهای توی ایسنتا برام فرستاده. که نمیشه سرعتش رو هم دوبرابر کرد گوش داد. باید دو ساعت بشینی ویساشو گوش بدی
بعد حالا درمورد چی باهات حرف میزنه؟ درمورد اینکه دوس پسر فلانی پاشده رفته با فلانی بیرون بعد فلانی حرفو زده و دعوا شده. چقدر اهمیت داره برای من... خیلی مهمه واقعا بحث -
Marzieh Abouei اوخی!
@yasin-sheibak هنو قراره برم دعوا
-
Marzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola ولی بالاخره پولم میخوای
۱۰۰درصددد ولی همه چی نیست
من هیچوقت بخاطر پول نمیام زندگیمو بهم بزنم !
اصولا آدمایی ک از اول پول دیدن بخاطر پول دست ب هرکاری نمیزنن
ولی دخترو پسری ک عقده های نوجونی خونه باباشو نگه داشته برای یه پسر پولدار یا یه دختر پولدار بعله اگه نباشه ضربه محکمی ب خودش و زندگیش میزنه!Acola اونکه صحیح . بحث انسان پولکی نیست !!! بحث اینه برای شروع و ازدواج داشتن خونه و کار ثابت یک امتیاز مثبته و به نظر من کمی واجبه
-
@Amir-Bernousi دقیقا دیگه میتونی به همین زندگی که هستی راضی باشی اما برای بهتر کردنش تلاش کنی میتونی هم بشینی زندگی بقیه رو ببینی بگی فلانی اینو داره اونو داره
@yasin-sheibak بزرگترین ترس من اینه یه همچین آدمی وارد زندگیم شه :|
-
Marzieh Abouei
یه دوستی دارم هروقت بهم پیام میده، حداقل هشت تا ویس یه دقیقهای توی ایسنتا برام فرستاده. که نمیشه سرعتش رو هم دوبرابر کرد گوش داد. باید دو ساعت بشینی ویساشو گوش بدی
بعد حالا درمورد چی باهات حرف میزنه؟ درمورد اینکه دوس پسر فلانی پاشده رفته با فلانی بیرون بعد فلانی حرفو زده و دعوا شده. چقدر اهمیت داره برای من... خیلی مهمه واقعا بحث@danial-hosseiny من وویس هام کوتاههه و تندد تنددد به قدری تند تند حرف میزنم ک نگو
-
Acola ولی تو خانواده های هستن که زندگی سخته ولی بچه هاشون با عقده بزرگ نمیشن ینی کم و کسری ندارن
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola ولی تو خانواده های هستن که زندگی سخته ولی بچه هاشون با عقده بزرگ نمیشن ینی کم و کسری ندارن
خب اون مونده ب نوع تربیتی ک خانواده میده!
کلا میگم
پول ینی چی؟
اگه شما یه خونه دارید ک سندش ب اسم خودتونه یه خونه ۷۰متری یه پراید دارید و منبع درآمدی ک میتونید خودو خوراکتون و پوششتون تامین کنید
ینی شما خوشبختید
ولی میتونید با تلاش بهترش کنید این وضعو ! -
Acola اونکه صحیح . بحث انسان پولکی نیست !!! بحث اینه برای شروع و ازدواج داشتن خونه و کار ثابت یک امتیاز مثبته و به نظر من کمی واجبه
مجتبی ازاد واجب نه، مستحب
من به شخصه ساختن باهم رو به ساختن تنهایی ترجیح میدم، تلخی و شیرینی که دو نفر تو ساختن زندگیشون با هم میچشن خیلی شیرین تر از اینه که تنها باشن
-
Marzieh Abouei
بعد حالا درمورد چی باهات حرف میزنه؟ درمورد اینکه دوس پسر فلانی پاشده رفته با فلانی بیرون بعد فلانی حرفو زده و دعوا شده. چقدر اهمیت داره برای من... خیلی مهمه واقعا بحث@danial-hosseiny حالا شما پسرین تعریف میکنین واسه هم من یهو میبینم واسه خودم حرف در اومده
هیچچچچ غلطی نمیکنی میگن کردی
-
@Amir-Bernousi لامصب تا روز عروسی هم قابل تشخیص نیست :| تخم مرغ شانسیه
-
ایییییییییییییییییی
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب اون مونده ب نوع تربیتی ک خانواده میده!
کلا میگم
پول ینی چی؟
اگه شما یه خونه دارید ک سندش ب اسم خودتونه یه خونه ۷۰متری یه پراید دارید و منبع درآمدی ک میتونید خودو خوراکتون و پوششتون تامین کنید
ینی شما خوشبختید
ولی میتونید با تلاش بهترش کنید این وضعو !Acola همه چی بر میگرده به خود ادم
-
@Amir-Bernousi لامصب تا روز عروسی هم قابل تشخیص نیست :| تخم مرغ شانسیه
مجتبی ازاد نه مشخص میشه
-
@Amir-Bernousi خوب ببین تو حتما با یک شخصی ورود پیدا میکنی به رابطه که اولا شما از نظر تفکر شبیه هستین دوم تو طول یک فاصله زمانی مشخص میشه سوم اینکه طرفتون رو خودتون انتخاب میکنید پس به تایپ شما میخوره
-
@Amir-Bernousi خوب ببین تو حتما با یک شخصی ورود پیدا میکنی به رابطه که اولا شما از نظر تفکر شبیه هستین دوم تو طول یک فاصله زمانی مشخص میشه سوم اینکه طرفتون رو خودتون انتخاب میکنید پس به تایپ شما میخوره
@yasin-sheibak من فارغ از جنسیت گفتم :| کلا از این نوع تیپ آدما خوشم نمیاد که همش دارن بقیه رو نگاه میکنن
-
@yasin-sheibak من تایپم مشخصه هاااا ولی مث سگ پاچه میگیرم چکنممم
؟
-
M.an سلام وقت بخیر
خانم مدیر یه سوال فنی داشتم
امیدوارم ببینید و کمکم کنید
من لپ تاپم پارسال مانیتورش سوخته بودو عوض کردم بعد همون موقع یه نقطه خیلی خیلی کوچیک (خیلی ناچیز از سر سوزن هم کمتر) سیاهی داشت تا همین هفته پیش هم همین بود ولی از سه شنبه بزرگ شد اولش فکر کردم خیالاتی شدم ولی دیروز دیدم اندازه سر این فلش موس شده و امروز نصف فلش موس
یعنی تو این چند روز بزرگتر شده .....
توی گوگل سرچ کردم نوشته بود بخاطر سوختن مقاوت ها و یا چیز های دیگه س
راستش من تا قبل کنکور نمیخوام ببرمش برای تعمیر چون بهش نیاز دارم برای جزوه هام و پرینت گرفتنش و آزمون دادنم ....
بنظرتون چون این چند روز خیلی ازش استفاده کردم اینطور شده ؟ یعنی اگه خیلی کم ازش استفاده کنم مقدار لکه سیاهیش خیلی زیاد نمیشه ؟ چیکار کنم که سرعت بزرگ شدن این لکه کمتر بشه ؟
الان 12 دقیقه س روشنه لپ تاپ حس میکنم به اندازه یه نقطه بزرگتر شده
ممنون میشم راهنماییم کنید .... -
@yasin-sheibak من فارغ از جنسیت گفتم :| کلا از این نوع تیپ آدما خوشم نمیاد که همش دارن بقیه رو نگاه میکنن
@Amir-Bernousi خوب اره خوب نیست کلا چشت دنبال مال بقیه باشه و حسرت داشته باشی !
-
@Amir-Bernousi اه اه خیلی نکبت هستن ولی میدونی بهترین کار چیه نگاه کن تا کور شه
-
M.an سلام وقت بخیر
خانم مدیر یه سوال فنی داشتم
امیدوارم ببینید و کمکم کنید
من لپ تاپم پارسال مانیتورش سوخته بودو عوض کردم بعد همون موقع یه نقطه خیلی خیلی کوچیک (خیلی ناچیز از سر سوزن هم کمتر) سیاهی داشت تا همین هفته پیش هم همین بود ولی از سه شنبه بزرگ شد اولش فکر کردم خیالاتی شدم ولی دیروز دیدم اندازه سر این فلش موس شده و امروز نصف فلش موس
یعنی تو این چند روز بزرگتر شده .....
توی گوگل سرچ کردم نوشته بود بخاطر سوختن مقاوت ها و یا چیز های دیگه س
راستش من تا قبل کنکور نمیخوام ببرمش برای تعمیر چون بهش نیاز دارم برای جزوه هام و پرینت گرفتنش و آزمون دادنم ....
بنظرتون چون این چند روز خیلی ازش استفاده کردم اینطور شده ؟ یعنی اگه خیلی کم ازش استفاده کنم مقدار لکه سیاهیش خیلی زیاد نمیشه ؟ چیکار کنم که سرعت بزرگ شدن این لکه کمتر بشه ؟
الان 12 دقیقه س روشنه لپ تاپ حس میکنم به اندازه یه نقطه بزرگتر شده
ممنون میشم راهنماییم کنید ....@mitra-ism-rahmani مجتبی ازاد