هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani سلام
من 4 5 تا اینطوری اندازه گوجه سبز رو مانیتورم هست چند ساله، باهاش ساختم، سرعتش برا من که کم بوده، فکر نکنم به این زودی بخواد بزرگ بشه
آخه سه شنبه نقطه ش اندازه یه علامت نگارشی بود
دیروز اندازه نوک موس بود
امروز نصف بیشتر موس .....
میخوام بذارم بعد کنکور به بابام بگم ....
بعد اگه تا اون موقع خیلی بزرگ شده باشه میگن : نمیتونستی زودتر بگی ///:@mitra-ism-rahmani در کل فکر نکنم تعمیر بشه، باید تعویض کرد مانیتورو
-
@mitra-ism-rahmani داغ هم میکنه؟
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani سلام
من 4 5 تا اینطوری اندازه گوجه سبز رو مانیتورم هست چند ساله، باهاش ساختم، سرعتش برا من که کم بوده، فکر نکنم به این زودی بخواد بزرگ بشه
آخه سه شنبه نقطه ش اندازه یه علامت نگارشی بود
دیروز اندازه نوک موس بود
امروز نصف بیشتر موس .....
میخوام بذارم بعد کنکور به بابام بگم ....
بعد اگه تا اون موقع خیلی بزرگ شده باشه میگن : نمیتونستی زودتر بگی ///:@mitra-ism-rahmani مانیتورش رو جایی ک عوض کردی نشون بده
-
ببینیدی میترا خانم !! باید ببرین تعمیرش کنید. یا اینکه یک کابل اچ دی ام ای بگیرید لپتاپ رو وصل کنید به تلویزیون . اینجور میتونید تا موقع کنکور بدون مشکل استفاده کنید ازش وگرنه باید فورا ببرید تعمیرش کنید
-
@mitra-ism-rahmani فقط یه سوال چرا مدیر رو منشن کردی؟!
-
@danial-hosseiny حالا شما پسرین تعریف میکنین واسه هم من یهو میبینم واسه خودم حرف در اومده
هیچچچچ غلطی نمیکنی میگن کردی
Marzieh Abouei
من نگفتم دوستم پسره -
Marzieh Abouei
من نگفتم دوستم پسره@danial-hosseiny #شیطنت_همیار
-
ببین ببر پیش تعمیرکاره بگو بار اول نصفش انقدر بود بازش کردم ببینم شاید درست شده باشه دیدم دوبرابرش شد . سریع بستم اوردم ببینم چرا انقدر زورد صفش ترکید :|
-
بعد از 5 6 سال پشت کنکور بودن دارم به پرستاری فکر میکنم
حس میکنم فشار زیادی بهم بیارن
-
@danial-hosseiny #شیطنت_همیار
@yasin-sheibak
هیس باش -
@yasin-sheibak
هیس باش@danial-hosseiny بعدا میام تخلیه اطلاعاتی دارم برات
-
ای بابا همیارمونم gf داره . هی روزگار . مرگ بر تنهایی
-
بخواب
-
@ناظم روی لینک های پاسخ ریپ مثبت منفی و .... # امده و ارجاع میده کاربر رو به صفحه ی تودلی :| نمیشه اینکارا رو کرد لطفا اصلاح کنید :|
-
چرا اینجوری شده من میخوام تایپیک بزنم نمیشه
-
منشنامم نمیتونم ببینم همچنین پیوی
-
اهههه
-
ببینیدی میترا خانم !! باید ببرین تعمیرش کنید. یا اینکه یک کابل اچ دی ام ای بگیرید لپتاپ رو وصل کنید به تلویزیون . اینجور میتونید تا موقع کنکور بدون مشکل استفاده کنید ازش وگرنه باید فورا ببرید تعمیرش کنید
مجتبی ازاد کلا خاموشش کنم تا یک ماه ازش استفاده نکنم چی ؟ بازم تاثیری نداره ؟ واقعا نمیتونم تا تیر ببرمش ....