هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اهههه
-
ببینیدی میترا خانم !! باید ببرین تعمیرش کنید. یا اینکه یک کابل اچ دی ام ای بگیرید لپتاپ رو وصل کنید به تلویزیون . اینجور میتونید تا موقع کنکور بدون مشکل استفاده کنید ازش وگرنه باید فورا ببرید تعمیرش کنید
مجتبی ازاد کلا خاموشش کنم تا یک ماه ازش استفاده نکنم چی ؟ بازم تاثیری نداره ؟ واقعا نمیتونم تا تیر ببرمش ....
-
وایییییی رو اعصابه آخه من کار داشتم الان
-
میترا الان مشکل همون یدونه سیاهیه؟فرض کن نیستش باو
-
بخواب
مجتبی ازاد اگه با منین خوابمم نمیاد
-
@سمیه-صادقلو
سلام با گوگل میایین یا با اپ آلا؟ -
مثبتم نمیشه داد
-
با اپ الا
نمیشه ریپ زد -
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سمیه-صادقلو
سلام با گوگل میایین یا با اپ آلا؟؟؟
-
......
-
آقا حامد جواب دادم بهتون نمیتونم ریپ بزنم یا منشن کنم کار نمیکنه
-
@سمیه-صادقلو
ببین از اکانت ات یه بار خارج شو از اپ بیرون بیا دوباره وارد شو -
@حامد-صباحی رفتم با سایت اومدم انگار اپ مشکل داره کلا چند بار هم خارج شدم درست نشد البته سایت هم ی نمه مشکل داره نمیبینم چی تایپ میکنم
-
@حامد-صباحی رفتم با سایت اومدم انگار اپ مشکل داره کلا چند بار هم خارج شدم درست نشد البته سایت هم ی نمه مشکل داره نمیبینم چی تایپ میکنم
@سمیه-صادقلو
من اپ آلا رو حذف کردم از اول نصب کردم اومدم درست شد -
@حامد-صباحی
آها مرسی امتحان میکنم -
متاسفانه سایت کلا پوکیده نمیشه هیچ کاری کرد :|
-
@سمیه-صادقلو واسه شما یه سیاهی کوچیکه
برا من پارسال هزینه تعمیرش یک میلیون و سیصد شد .... اونم با سه بار تعویض مانیتور که دو ماه تموم لپ تاپم نمایندگی بود و هیچ کدوم از آزمون های جمعبندی فروردین و اردیبهشت را نتونستم بدم ...... الانم دو تا همایش آرش دارم لپ تاپ نباشه با چی ببینم ؟ و به علاوه آزمون های قلم چی لپ تاپم نباشه با چی آزمون بدم ؟
جزوات و کنکور های سالای قبلو اگه لپ تاپ نباشه چطور با پرینتر پرینتش کنم ؟!!! -
@سمیه-صادقلو واسه شما یه سیاهی کوچیکه
برا من پارسال هزینه تعمیرش یک میلیون و سیصد شد .... اونم با سه بار تعویض مانیتور که دو ماه تموم لپ تاپم نمایندگی بود و هیچ کدوم از آزمون های جمعبندی فروردین و اردیبهشت را نتونستم بدم ...... الانم دو تا همایش آرش دارم لپ تاپ نباشه با چی ببینم ؟ و به علاوه آزمون های قلم چی لپ تاپم نباشه با چی آزمون بدم ؟
جزوات و کنکور های سالای قبلو اگه لپ تاپ نباشه چطور با پرینتر پرینتش کنم ؟!!!@mitra-ism-rahmani
خب میگم وقتتو نگیر عزیزم با همون سیاهی سر کن تا کنکور بعدش بده تعمیر