هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi خداروشکر
ممنونم ازتون
برای شما هم همینطورموفق باشی
-
@سجاد-ذوالفقاری پی وی داشتیم بت میگفتم اینجا نمیشه ولی یه سر به کانالای ری اکشن (رپی) بزنی احتمالا پیداش میکنی
-
@سجاد-ذوالفقاری پی وی داشتیم بت میگفتم اینجا نمیشه ولی یه سر به کانالای ری اکشن (رپی) بزنی احتمالا پیداش میکنی
-
اما فکرشو نمیکردم روزی برسه که بتونم تحمل کنم و یه هفته نیام انجمن
شاید کم کم باورت نشه هر روز میومدی انجمن
-
خب دوباره ظهر جمعه اس همه دور هم تو خونه با صفا و دلنشینه مادربزرگ جمعیم فقط هفته پیش ناهار ابگوشت بود امروز کبابه منتها ب علت قیمت نوجومی گوشت به هر کی یه نصفه میدیم
پسرا زیر شلوار خط خطیاتونو و دخترا زیر شلوار گل گلیاتونو دم در تحویل بگیرید اینجا همه باهم یکسانیم باید ی جور بپوشیم
️
-
@saghi-mortazavi عه؟ فکر کردم از ساعت هف هش صب اومدین اینجا بگو بهند راه انداختین منم تو استرس آزمون بودم
🧨
-
M Tg
⚘
وی پی ان نصب کردم تو تلگرام بت پیام دادم نمیدونم دیدی یا ن -
اما فکرشو نمیکردم روزی برسه که بتونم تحمل کنم و یه هفته نیام انجمن
شاید کم کم باورت نشه هر روز میومدی انجمن
-
@سجاد-ذوالفقاری پدر دختر خانواده .....
-
@kosar-mortazavi کجا تازه میخوایم ناهار بخوریم
-
@سجاد-ذوالفقاری پدر دختر خانواده .....
-
@saghi-mortazavi عه؟ فکر کردم از ساعت هف هش صب اومدین اینجا بگو بهند راه انداختین منم تو استرس آزمون بودم
🧨
-
ناهار اومد فقط یادتون نره هرکی ی نصفه
بیشتر شد با عرض معذرت از حلقمتون مادربزرگ میکشه بیرون -
بیشتر شد با عرض معذرت از حلقمتون مادربزرگ میکشه بیرون -
@سجاد-ذوالفقاری سبکش رپه خوانندشم ایرانیه ولی ازون وریاست اسمش اسم آهنگ هم یکی ازون سه کلمه ای بود که گفتم ولی پیشنهاد میکنم دنبالش نری...
اصن موضوع رو عوض کن میگم آهنگ خوب چی سراغ داری هرچی باش فرقی نداره فقط درجه یک -
@سجاد-ذوالفقاری نخیرم منو از اونجایی که خیلی دوست داره بم سپرده حواسم باشه
-
بیشتر شد با عرض معذرت از حلقمتون مادربزرگ میکشه بیرون@masoumeh-shokrollahi گشنم شد از صبح هیچی نخوردم چهار ساعت مغزم درگیر آزمون بود بدترین شکنجه ای که امروز میتونستم بشم اینه درود بر شما
🧨