هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چند ساله دنبال یکی هستم که باهاش رودربایستی داشته باشم که مثلا گزارش کاری که بدم کم نداشته باشه
متاسفانه با همه راحتم :| -
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
میگم که بازش نکرده بودم 0_0دنیا جای بهتری میشد اگر از روی ظاهر و قبل از اینکه مطمئن بشویم قضاوت نمیکردیم
-
چند ساله دنبال یکی هستم که باهاش رودربایستی داشته باشم که مثلا گزارش کاری که بدم کم نداشته باشه
متاسفانه با همه راحتم :|@Amir-Bernousi
ی سوال پشت کنکور خیلی سخته؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
میگم که بازش نکرده بودم 0_0دنیا جای بهتری میشد اگر از روی ظاهر و قبل از اینکه مطمئن بشویم قضاوت نمیکردیم
@سجاد-ذوالفقاری
خدایا اینو ب خودت میسپرم ی کاریش بکن مرسی -
@سمیه-صادقلو تجربه بهم ثابت کرده تا خود ساعت 12 روز کنکور به پشت کنکور موندن اگه فکر کنه آدم، هم کنکورشو باخت میده هم سال بعدشو
-
@سمیه-صادقلو
نمونی بهتره همین سال قبول شو -
@سمیه-صادقلو تجربه بهم ثابت کرده تا خود ساعت 12 روز کنکور به پشت کنکور موندن اگه فکر کنه آدم، هم کنکورشو باخت میده هم سال بعدشو
@Amir-Bernousi
نگین اینووو به هرحال هر احتمالی وجود داره من ییو میشناسم میخواست بمونه کنکور داد شروع کرد درس خوندن رتبه هارو زدن 300و خورده ای شد الان پزشکی میخونه
منظورم از نظر بار روانی و ایناس که سختتره یا راحتتر؟ -
@سمیه-صادقلو
چون اگه یه جایی تو مرحله پشت کنکور شکست بخوره نا امید میشه و باز پشت فکر می کنه -
@F-Seif-0 یاد حرفای قشنگت که تو قلبم خونه میکرد
یاد دلتنگی چشمات که منو بهونه میکردیادش بخیر
-
@حامد-صباحی
نمیخوام بمونم ک میخوام بدترین حالتو در نظر بگیرم -
@m-hmt
موادشو دو برابر کن -
@Amir-Bernousi
نگین اینووو به هرحال هر احتمالی وجود داره من ییو میشناسم میخواست بمونه کنکور داد شروع کرد درس خوندن رتبه هارو زدن 300و خورده ای شد الان پزشکی میخونه
منظورم از نظر بار روانی و ایناس که سختتره یا راحتتر؟@سمیه-صادقلو به خیلی چیزا بستگی داره
پایه درسی، برنامه ای که داره آدم، منابع، روش درس خوندن و رفقا و ....
سخت هست چون کسی نیست باهاش رقابت بکنین، کلا از فضای مدرسه دور شدن بده -
@سجاد-ذوالفقاری
خدایا اینو ب خودت میسپرم ی کاریش بکن مرسیخداوندا یه ذره از ویژگی های منو به سایر بندگانت بده اینا از حسودی منو خفه کردن
-
@F-Seif-0
الان v یعنی حجمش زیاد شده پس باید غلظت اش M زیاد شه
شیمی در زندگی -
@سمیه-صادقلو به خیلی چیزا بستگی داره
پایه درسی، برنامه ای که داره آدم، منابع، روش درس خوندن و رفقا و ....
سخت هست چون کسی نیست باهاش رقابت بکنین، کلا از فضای مدرسه دور شدن بده@Amir-Bernousi
اها من امسال خودم غیرحضوری گرفتم از فضای مدرسه دور باشم متنفرم از مدرسمون و همکلاسیام
پس میشه گف اسون نیس بشینیم درسمونو بخونیم نمونیم پشت
مرسی جواب دادین فعلا -
@m-hmt
موادشو دو برابر کنژلست بسته
نمیدونم چرا همچین کردم
هر وقت وسواس بخرج میدم گند میخوره
ژلهووو شله شلههه
جای دو لیوان ۴ لیوان اب ریختم
چکا کنم میخواستم لایه بعدیو بریزمروشون فهمیدم چ گندی زدم الان با لایه بعدی چکار کنم
مامان کجایییی