هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Hamrang
بله معلم تاثیر داره روی درس ولی نه تاثیر صد در صدی ،اگه تاثیر صد در صدی بزاره اونجا دیگه مشکل از ماست ،خودمو میگم اصلا ،چون داشتم که تاثیر گذاشته، ولی نزاشتم تاثیر بمونه.
ولی
ینی تا اخر عمرمون بگیم چون معلم خوبی نداشتیم فلان شد ؟
دورو برت ندیدی ،توی دنیا هم ندیدی ؟همه چیزو نباید مختص به چارچوب مدرسه کرد ،اصن مدرسه های ما چیش خوبه که اینش خوب باشه
نه دیگه نمیخوای قانع شی
قانع میشی اگه به قضیه لیوان خالی نگاه کنی ،چون برای گرفتن تصمیمای جدید تنها چیزی که باید از گذشتت همراهت باشه فقط تجربیاته ،نه تاثیر ۱۰۰ درصدی ماجرا روی افکار و رفتار و عقایدت.
تو میدونی راه درست چیه ،دیگه چی کار الگو گرفتن داری ؟
بر فرض
میگیم اصلا میخوای الگو بگیری
چرا برعکسشو الگو نمیگییری؟!
نشنیدی میگن ادب از که آموختی از بی ادبان ؟!
تو میگی اونا کارشون اشتباهه ،ینی درست و میدونی غیر اینه؟ یا فکر میکنی درستشو نمیدونی؟ البته اینام راه حل داره.
حالا
خب میخوایم راه جدید و شروع کنیم ،
تجربیاتم چیه ؟
اینکه یه سری معلم داشتم که بر خلاف شان معلمی برخورد کردن .
من چی میتونم بدست بیارم ؟
اینکه مثل اونا نباشم ،هر کاری اونا کردن و باعث آزار من شدن نکنم ،حتی پامو فرا تر بزارم و باعث خوشحالی بقیه بشم.
مجددا هوم؟ -
اینا رو ول کنید
رتبه بندی بشه حقوقا میره بالا !!! . یک دانشجو معلم پایه حقوق 8 تومن میشه
بعد چند سال هم میشه زد بیرون ازش . پلن اینجوری بریزید
سربازی هم که پرت میشه میره هوا باهاش .
-
هوووم مثل اینکه وقت خوابمه .
-
این پست پاک شده!
-
@Felli
حقیقتش
حس خوب برای من ربطی به جا و مکان نداره
بیشتر مربوط به حال درونی خودمه
مثلا امروز با اینکه بارون میاد حس خوبی نداشت چون از شب گذشتش ناراحت بودم صبحشم که ناراحت و عصبانیGharibe Gomnam
))))))): -
اینا رو ول کنید
رتبه بندی بشه حقوقا میره بالا !!! . یک دانشجو معلم پایه حقوق 8 تومن میشه
بعد چند سال هم میشه زد بیرون ازش . پلن اینجوری بریزید
سربازی هم که پرت میشه میره هوا باهاش .
-
@Zahra-Hamrang اره دیگه
البته برا شما دخترا که فنتی ندار ه
-
@Zahra-Hamrang اره دیگه
البته برا شما دخترا که فنتی ندار ه
مجتبی ازاد ولی یادمه معلم زبانم میگف باید برم من
چند سالم عقب افتاده بود -
چند سالم عقب افتاده بود@Zahra-Hamrang معلمتون احتمالا از اینا بوده که بعدا برای یک مدتی جزو اموزش پرورش شده بهشون میگن قرار دادی . یک قرار داد دو سال بسته . ولی اگر رسمی باشی نه نمیری . همون روز اول دانشگاه رسمی میشی
-
@Zahra-Hamrang معلمتون احتمالا از اینا بوده که بعدا برای یک مدتی جزو اموزش پرورش شده بهشون میگن قرار دادی . یک قرار داد دو سال بسته . ولی اگر رسمی باشی نه نمیری . همون روز اول دانشگاه رسمی میشی
مجتبی ازاد نه بابا تربیت معلم خونده بود
-
چند سالم عقب افتاده بود@Zahra-Hamrang تازه بچه زرنگ باشی اونجا بدونی به کدوم استاد ها نزدیک بشی راحت میتونی کارت رو توی اداره بندازی و زیر کولر گازی و پشت یک میز بشینی
-
@Zahra-Hamrang تازه بچه زرنگ باشی اونجا بدونی به کدوم استاد ها نزدیک بشی راحت میتونی کارت رو توی اداره بندازی و زیر کولر گازی و پشت یک میز بشینی
مجتبی ازاد تخصص بالا تر=شرایط راحت تر
-
مجتبی ازاد تخصص بالا تر=شرایط راحت تر
@Zahra-Hamrang اموزش پرورش هرچی بتونی بهتر کفش برق بندازی پشت میز بهتری میوفتی .
-
@Zahra-Hamrang اموزش پرورش هرچی بتونی بهتر کفش برق بندازی پشت میز بهتری میوفتی .
-
@Zahra-Hamrang پارتی خوبم نداشته باشی هم که هرچقدر هم برق بندازی باز هم باید خیال میز و کولر گازی و .. رو از سرت بیرون کنی
-
مجتبی ازاد نه بابا تربیت معلم خونده بود
@Zahra-Hamrang نه . احتمال از بچه های نهضت بوده . تربیت بخونی سربازی نداری نهضت هم تازه بیشتریا دیدم نرفتن
-
@Zahra-Hamrang نه . احتمال از بچه های نهضت بوده . تربیت بخونی سربازی نداری نهضت هم تازه بیشتریا دیدم نرفتن
مجتبی ازاد نمیدونم
ولی مطمئنم تربیت اردبیل خوند اومد
میگف باید کچل کنه واسه همین نمیره
شاید چرت و پرت میگف
بیخودی زیاد حرف میزد بچه