هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هوووم مثل اینکه وقت خوابمه .
-
این پست پاک شده!
-
@Felli
حقیقتش
حس خوب برای من ربطی به جا و مکان نداره
بیشتر مربوط به حال درونی خودمه
مثلا امروز با اینکه بارون میاد حس خوبی نداشت چون از شب گذشتش ناراحت بودم صبحشم که ناراحت و عصبانیGharibe Gomnam
))))))): -
اینا رو ول کنید
رتبه بندی بشه حقوقا میره بالا !!! . یک دانشجو معلم پایه حقوق 8 تومن میشه
بعد چند سال هم میشه زد بیرون ازش . پلن اینجوری بریزید
سربازی هم که پرت میشه میره هوا باهاش .
-
@Zahra-Hamrang اره دیگه
البته برا شما دخترا که فنتی ندار ه
-
@Zahra-Hamrang اره دیگه
البته برا شما دخترا که فنتی ندار ه
مجتبی ازاد ولی یادمه معلم زبانم میگف باید برم من
چند سالم عقب افتاده بود -
چند سالم عقب افتاده بود@Zahra-Hamrang معلمتون احتمالا از اینا بوده که بعدا برای یک مدتی جزو اموزش پرورش شده بهشون میگن قرار دادی . یک قرار داد دو سال بسته . ولی اگر رسمی باشی نه نمیری . همون روز اول دانشگاه رسمی میشی
-
@Zahra-Hamrang معلمتون احتمالا از اینا بوده که بعدا برای یک مدتی جزو اموزش پرورش شده بهشون میگن قرار دادی . یک قرار داد دو سال بسته . ولی اگر رسمی باشی نه نمیری . همون روز اول دانشگاه رسمی میشی
مجتبی ازاد نه بابا تربیت معلم خونده بود
-
چند سالم عقب افتاده بود@Zahra-Hamrang تازه بچه زرنگ باشی اونجا بدونی به کدوم استاد ها نزدیک بشی راحت میتونی کارت رو توی اداره بندازی و زیر کولر گازی و پشت یک میز بشینی
-
@Zahra-Hamrang تازه بچه زرنگ باشی اونجا بدونی به کدوم استاد ها نزدیک بشی راحت میتونی کارت رو توی اداره بندازی و زیر کولر گازی و پشت یک میز بشینی
مجتبی ازاد تخصص بالا تر=شرایط راحت تر
-
مجتبی ازاد تخصص بالا تر=شرایط راحت تر
@Zahra-Hamrang اموزش پرورش هرچی بتونی بهتر کفش برق بندازی پشت میز بهتری میوفتی .
-
@Zahra-Hamrang اموزش پرورش هرچی بتونی بهتر کفش برق بندازی پشت میز بهتری میوفتی .
-
@Zahra-Hamrang پارتی خوبم نداشته باشی هم که هرچقدر هم برق بندازی باز هم باید خیال میز و کولر گازی و .. رو از سرت بیرون کنی
-
مجتبی ازاد نه بابا تربیت معلم خونده بود
@Zahra-Hamrang نه . احتمال از بچه های نهضت بوده . تربیت بخونی سربازی نداری نهضت هم تازه بیشتریا دیدم نرفتن
-
@Zahra-Hamrang نه . احتمال از بچه های نهضت بوده . تربیت بخونی سربازی نداری نهضت هم تازه بیشتریا دیدم نرفتن
مجتبی ازاد نمیدونم
ولی مطمئنم تربیت اردبیل خوند اومد
میگف باید کچل کنه واسه همین نمیره
شاید چرت و پرت میگف
بیخودی زیاد حرف میزد بچه -
مجتبی ازاد نمیدونم
ولی مطمئنم تربیت اردبیل خوند اومد
میگف باید کچل کنه واسه همین نمیره
شاید چرت و پرت میگف
بیخودی زیاد حرف میزد بچه@Zahra-Hamrang هووووم بزاریم به پای شوخی
-
اخ دلم میخواد اون حرکته رو انجام بدی !!! . یعنی من دست بندازم دهن تو رو ....
-
aynaz masoumi
ترو خدا کوتاه بیااا....مارو دور ننداز مادر جان
نه این چه حرفیه...من فراموش نکرده بودم ولی یه چیزیتون عوض شده ک نشناختم:/
شاید قبلا یه جور دیگ بودین نمیدونم@Ermia-Mirzakhani چون التماس کردیو میدونم خرج و مخارج رفته بالا از ارث محرمت نمیکنم
اره پروفم عوض شده وگرنه اسم ک نمیشه عوض کنم -
چجوری میشه روزی 3000 تا تست زد؟
مقایسه نمیکنم خودمو با یکی دیگه ها...
ولی همیشه برام سواله اینایی که تعداد تست شون انقدر بالاست و راست هم گفته باشن حتی
راز موفقیت شون چیه؟@sania-Andiravan نمیشه بابا