هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
mahsaaa rezaeee چه فصلی بخونم برا همچین درصدی :|؟
از همه دارم میپرسم
@Amir-Bernousi من 61 زدم ولی نمره زیرگروه 2 ام با ازمون جامع قبلی فرقی نکرده
-
شهیده sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا تخمین سنجش اینطوریه ؟
من درصدام از کنکورم بهتره رتبه معادلم چندین برابر بدتر ...Faez Fateminia
هرسال همین بوده
همه از سنجش انتقاد میکنن و کنکور هم میاد یه چیزایی شبیه سنجش میدهمعتقدم سنجش مثل پیش غذا هست و غذای اصلی هم کنکور
-
شهیده sh کلا رتبه های سنجشو توجه نکنین بهش
-
@Mr-Wick خب وقتی سه رقمی بشیم یه رشته ها و یه جاهایی قبول میشیم که راهی جز غاز چروندن نیست
مگر اینکه طرف به غاز علاقه داشته باشه یا هدفش این باشه که حوصلش سر نره وگرنه به جای خاصی نمیرسه
Faez Fateminia آهان پس اگه جزو 9نفر نشدین قطعا باید پشت کنکور باشین...
چون با این تفاسیر اگه رتبه شما بیشتر از این باشه و برین دانشگا ینی به غاز چروندن علاقمندین و به جایی نمیرسین.
آدم باید از خودش خیالش آروم بشه و بعدش بگه میخوام رتبه تک رقمی بیارم.
تو رویا زندگی کردن قطعا به ضرر آدم تموم میشه...مثلا آدمیکه خودشم دروغاشو باور کرده.
امیدوارم که تو تلویزیون ببینمتون که مطمئن بشم غاز چرون نشدید. -
Faez Fateminia
هرسال همین بوده
همه از سنجش انتقاد میکنن و کنکور هم میاد یه چیزایی شبیه سنجش میدهمعتقدم سنجش مثل پیش غذا هست و غذای اصلی هم کنکور
@Amir-Bernousi بله دقیقا
-
چون با این تفاسیر اگه رتبه شما بیشتر از این باشه و برین دانشگا ینی به غاز چروندن علاقمندین و به جایی نمیرسین.
تو رویا زندگی کردن قطعا به ضرر آدم تموم میشه...مثلا آدمیکه خودشم دروغاشو باور کرده.
امیدوارم که تو تلویزیون ببینمتون که مطمئن بشم غاز چرون نشدید.@Mr-Wick بله به نظرم واقع بینانه هس ،حالا تک رقمی نه حداقل دو رقمی هم میشه دانشگاه آزاد و پردیس هم قبول شد و البته تقدیر هرکسی هم مهمه
خب ولی من که اصلا امید اینکه رتبه تک رقم یا حتی سه رقمی هم بشم
چون فقط ۱۰۰نفر تو کل ایران میتونن اینطور بشن که با معلوماتی که ازخودم سراغ دارم قطعا جزوشون نیستم ... این دقیقا همون ظلمی هس که به کسی که رشتش تجربیه میشه .. این همه داوطلب آخرشم یا بهترین یا صفر
چوم والا چی بگم هرچی صلاحمونه
یعنی شما نظرتون جور دیگه ایه؟ -
امروز تولد داشتیم:)
تو همهی این ۸ سالی که آلاء بودم
یه چیزی رو خوب یادم مونده اونم دلسوزی آقا سهراب برای آلایی ها و تلاش مداوم و استمراری که داشتن@M-an پارسال آلا کادو تولد هم داد
امسال کادو نمیده بهمون؟ -
امیدوارم که تو تلویزیون ببینمتون که مطمئن بشم غاز چرون نشدید.@Mr-Wick این امیدواری تلویزیون رو که کل فامیل و دوستان دارن ولی خب منطقی اینه که خبری نیس در آخرم همون غاز چرونا یا حتی همون عزیزانی که رفتن رشته کار ودانش و عشق کردن با رسیدن به علاقه و استعدادشون برد کردن تجربی برا کسایی مثه من که یکم میخونن یکم نه مثه یه چاه بی سروته میمونه
️
-
@Mr-Wick بله به نظرم واقع بینانه هس ،حالا تک رقمی نه حداقل دو رقمی هم میشه دانشگاه آزاد و پردیس هم قبول شد و البته تقدیر هرکسی هم مهمه
خب ولی من که اصلا امید اینکه رتبه تک رقم یا حتی سه رقمی هم بشم
چون فقط ۱۰۰نفر تو کل ایران میتونن اینطور بشن که با معلوماتی که ازخودم سراغ دارم قطعا جزوشون نیستم ... این دقیقا همون ظلمی هس که به کسی که رشتش تجربیه میشه .. این همه داوطلب آخرشم یا بهترین یا صفر
چوم والا چی بگم هرچی صلاحمونه
یعنی شما نظرتون جور دیگه ایه؟Faez Fateminia بنظرم اضلا ارزش نداره تو کشوری مثل ایران پشت کنکور موند...باید اون رشته هایی که علاقمندید رو مارک کنید مثلا یک پزشکی دو دارو سه پیرا پزشکی و...
حالا مثال گفتم..بعد کنکور که دادین موقع انتخاب رشته این علایقتونو به نزدیکترین محل زندگیتون حالا قطعا که نباید دانشگاه برتر کشور بشه
هرکسی در حد توانش و شرایطش
بنده بر خسب تجربه عرض میکنم
وگرنه اونیکه تو تهران میخوند و اونیکه تو ارومیه میخونه یا قشم فرقی نداره...البته که از نظر علمی اونجا بالاست ولی شغل جفتشون یکیه و حقوقشونم یکیه و آینده شغلی جفتشونم در راستای اون رشته هستش.
دیگه استثناهم داریم که یکی میشه سمیعی یکی میشه همون دکتر عمومی که دیگه بیشتر از اون جا نداره بره بالا.
به هر حال وقتی سنتون بره یالا یه مقداری...دیگه به این جزئیات اهمیت نمیدید که تهررن باشه اصفهان باشه تبریز باشه قشم باشه سیستان باشه.
حالا نظر هرکسی با توجه به شرایطشه.
امیدوارم موفق باشید و به بقیه که مثلا با رتبه 15هزار پرستاری میخونن نگین غاز چرون.
یاحق -
@M-an پارسال آلا کادو تولد هم داد
امسال کادو نمیده بهمون؟ -
Faez Fateminia بنظرم اضلا ارزش نداره تو کشوری مثل ایران پشت کنکور موند...باید اون رشته هایی که علاقمندید رو مارک کنید مثلا یک پزشکی دو دارو سه پیرا پزشکی و...
حالا مثال گفتم..بعد کنکور که دادین موقع انتخاب رشته این علایقتونو به نزدیکترین محل زندگیتون حالا قطعا که نباید دانشگاه برتر کشور بشه
هرکسی در حد توانش و شرایطش
بنده بر خسب تجربه عرض میکنم
وگرنه اونیکه تو تهران میخوند و اونیکه تو ارومیه میخونه یا قشم فرقی نداره...البته که از نظر علمی اونجا بالاست ولی شغل جفتشون یکیه و حقوقشونم یکیه و آینده شغلی جفتشونم در راستای اون رشته هستش.
دیگه استثناهم داریم که یکی میشه سمیعی یکی میشه همون دکتر عمومی که دیگه بیشتر از اون جا نداره بره بالا.
به هر حال وقتی سنتون بره یالا یه مقداری...دیگه به این جزئیات اهمیت نمیدید که تهررن باشه اصفهان باشه تبریز باشه قشم باشه سیستان باشه.
حالا نظر هرکسی با توجه به شرایطشه.
امیدوارم موفق باشید و به بقیه که مثلا با رتبه 15هزار پرستاری میخونن نگین غاز چرون.
یاحق@Mr-Wick بله کاملا باهاتون موافقم منتها خانواده اینطور نظر میدن که حتما این دانشگاه و حتما این رشته..
معذرت میخوام من از نظر خانوادم گفتم اینطور نظرشونه وگرنه من به شخصه پرستاری که هیچ بهیاری رو هم علاقه دارم و معتقدم هرکس در هر نقش که بتونه به سلامت مردمش کمک کنه ارزشش خیلی بالاس
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari :))
جانم؟
خوبی؟
-
Reza Estendi
اون تولد آلاء بود
جهت تنوع نمی خوایین امسال شما هدیه بدین ؟@M-an چی بدیم؟ :))
چه کادویی قشنگ تر از درصدای بالای ما :)))
-
@M-an چی بدیم؟ :))
mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-an چی بدیم؟ :))
چی از این بهتر
شنیدن خبر موفقیت شما آلایی ها -
امروز تولد داشتیم:)
تو همهی این ۸ سالی که آلاء بودم
یه چیزی رو خوب یادم مونده اونم دلسوزی آقا سهراب برای آلایی ها و تلاش مداوم و استمراری که داشتن@M-an
کسی که سلفی گرفته چقدر شبیه هوتن شکیباست... -
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
عه واسه منم من دورانی که کرونا که تازه اومده بود دیدم
شبا میزاشت بعد انقد اصرار میکردم نخوابیم اینو ببینیم بعد، که بابام اینا هم همراه ام نگاه میکردن
خیلی خوب بود واقعامن همون موقه ای که تلوزیون پخش میشد میدیدمش
@سجاد-ذوالفقاری
آها پس خیلی وقت پیش بوده -
جانم؟
خوبی؟