هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اصلا به پسرا هیچ سختی وجود نداره و نگاه ابزاری وجود نداره...اصلا هم تبعیض نداریم...بله درست میفرمایید.
بقول این دو شیر بزرگوار
اوکی. -
Gharibe Gomnam
تقصیر خوده دبیرمونه...چند باری مارو مقایسه میکرد که دخترا خودشون میخونن کتاب رو حفظ هستن و از ااین حرفا
گفتیم از خجالتش در بیایم رفیقم نامردی نکرد خامه کیک رو گرفت زد تو صورتش
بعد منه بدبخت که فقط نگه دارنده بودم رو دبیرمون خامه رو زد تو صورتم
@yasin-sheibak
عجب دبیر پایه ایی
-
اصلا به پسرا هیچ سختی وجود نداره و نگاه ابزاری وجود نداره...اصلا هم تبعیض نداریم...بله درست میفرمایید.
بقول این دو شیر بزرگوار
اوکی.@Mr-Wick
-
Farideh Khangah
چون دخترا زجرشون رو خودشون به صورت طبیعی میکشن
️
@Felli
-
@Felli
اره در کل ولی حجیمهه -
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این همه ما از هر طرفی تحت فشار قرار میگیریم یکمیم پسرا برن زور ببینن به هیچ جاشون برنمیخوره (:
این حجم از رو، رو ازکجا میاری؟
@yasin-sheibak میدونی چی بدتره؟اینی که قبول نمیکنین دختره که بدبخت و تحت فشاره
-
@yasin-sheibak
عجب دبیر پایه ایی
Gharibe Gomnam ارههه خیلی خوبه اصلا
-
@m-naghavi من نمیگم شما شاد و شنگولید!! ولی همش میگن دختر بدبخت تحت فشار چه میدونم همش سختی میشکه!! کلا یک طرفه نگا میکنید!
-
@m-naghavi من نمیگم شما شاد و شنگولید!! ولی همش میگن دختر بدبخت تحت فشار چه میدونم همش سختی میشکه!! کلا یک طرفه نگا میکنید!
@yasin-sheibak
0_0 -
@yasin-sheibak ببین باشه مظلوم پسرا:)
-
@سمیه-صادقلو هوم؟؟ خوب همتون یکجوری صبحت میکنید انگار پسرا هیچ دقدقه ایی ندارن!
-
@m-naghavi نگا همین شماها بده!! ما قبول داریم شماها مشکل دارین ولی شما ها نه...!
-
@yasin-sheibak
دغدغه ک دارین شاید حتی بیشتر -
@سمیه-صادقلو خوب از نظر شما نمیدونم ولی از نظر یک پسر اینا میشه مشکلات زندگیش!
-
@m-naghavi نگا همین شماها بده!! ما قبول داریم شماها مشکل دارین ولی شما ها نه...!
@yasin-sheibak ببین من نمیگم شما مشکل ندارین..ولی مشکلایی که داریم اصن جنسشون زمین تا آسمون فرق داره:)
-
@yasin-sheibak
ولی خب دخترا طبیعتشون در مورد مشکلاشون حرف بزنن و لازمه ک درک بشن ب خاطر همون پسرا فک میکنن دخترا ی طرفه ب موضوعات نگا میکنن -
@yasin-sheibak ببین من نمیگم شما مشکل ندارین..ولی مشکلایی که داریم اصن جنسشون زمین تا آسمون فرق داره:)
@m-naghavi اگ شما یکسری مشکلات سخت دارین پسرا هم دارن ولی به یک شکل دیگه!
-
@سمیه-صادقلو خوب از نظر شما نمیدونم ولی از نظر یک پسر اینا میشه مشکلات زندگیش!
@yasin-sheibak
اره منم از همون منظر گفتم -
@yasin-sheibak
ولی خب دخترا طبیعتشون در مورد مشکلاشون حرف بزنن و لازمه ک درک بشن ب خاطر همون پسرا فک میکنن دخترا ی طرفه ب موضوعات نگا میکنن@سمیه-صادقلو خوب دیگه پسرا هم حرف نمیزنن به این معنی نیست که مشکلاتشون کمه...