هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هروقت کم خوندم بیشتر تخریبم کردی
بعد میگفتی من جرعت نمیکنم به فاطمه حرف بزنم؟؟؟!
خب خانوم دکتر با درک و با فهم و شعور
من از اونا نیستم بزنی تو سرشون بلند شن قوی تر ادامه بدن
من اول میشورمت میندازمت رو بند بعدم برا همیشه از چشمم میوفتی@F-Seif-0 بدونین هیچ موقع یه دانشجو پزشکی الزاما نمیتونه یه مشاور خوب باشه قرار نیس که هر کی که دکتر بگیم مشاوره
پس رشته ی مشاوره چی هست پس اونایی که تخصصی رفتم به سراغ مشاوره چی چند تا از این دانش جو ها کتاب مشاوره اساتید برتر جهانی رو خوندن فقط طبق دوره ای که خودشون کنکور داشتن میگن انصافا چند بار خودشون وسط برنامه ای که نوشتن شکست خوردن پس نباید فقط حرف های کلیشه ای بزنن
درسته خودش دکتره ولی هیچ موقع کارهای دانش آموزش رو به کار خوردش ارجحیت نمیده من اصلا مخالف این نیستم که همه ی دکتر ها اینطوره ولی تو اغلب کشورمون متاسفانه همین مشکل هست -
@F-Seif-0 بدونین هیچ موقع یه دانشجو پزشکی الزاما نمیتونه یه مشاور خوب باشه قرار نیس که هر کی که دکتر بگیم مشاوره
پس رشته ی مشاوره چی هست پس اونایی که تخصصی رفتم به سراغ مشاوره چی چند تا از این دانش جو ها کتاب مشاوره اساتید برتر جهانی رو خوندن فقط طبق دوره ای که خودشون کنکور داشتن میگن انصافا چند بار خودشون وسط برنامه ای که نوشتن شکست خوردن پس نباید فقط حرف های کلیشه ای بزنن
درسته خودش دکتره ولی هیچ موقع کارهای دانش آموزش رو به کار خوردش ارجحیت نمیده من اصلا مخالف این نیستم که همه ی دکتر ها اینطوره ولی تو اغلب کشورمون متاسفانه همین مشکل هست -
@حمید-صباحی:))))
برنامش خوبه
ولی اصلااااااا بلد نیست چطور باید رفتار کنه
اونقدر خشکه که یادم میره دوستمه
افتضاحه:)))@F-Seif-0 همین دیگه یه دانشجو که رفته مشاوره خونده حتما یه کتاب هایی رو گذروندن که طرز برخورد با دانش آموز چطوره
-
@F-Seif-0 همین دیگه یه دانشجو که رفته مشاوره خونده حتما یه کتاب هایی رو گذروندن که طرز برخورد با دانش آموز چطوره
-
ریـــدم من توی این وضع!
-
95% اوناییکه پزشکی میخونن بد قولن
-
@sania-Andiravan
قانون نوشتن ترکی رو رعایت نکردینباید این طور می نوشتین
sadece sen varsın aklımda@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
sadece sen varsın aklımdaسلام
متن اهنگه
متن از خودم نیست که آخه... -
@Mr-Wick
-
Sharllot چقدددددددددددد سممممممم حالم خوب شددد:))
-
هروقت کم خوندم بیشتر تخریبم کردی
بعد میگفتی من جرعت نمیکنم به فاطمه حرف بزنم؟؟؟!
خب خانوم دکتر با درک و با فهم و شعور
من از اونا نیستم بزنی تو سرشون بلند شن قوی تر ادامه بدن
من اول میشورمت میندازمت رو بند بعدم برا همیشه از چشمم میوفتی@F-Seif-0 مشاور داری؟؟
-
@Mr-Wick مگه روز. اول نمیدونست قراره چیا رو بخونه که انقدر قبول کرد؟؟
جالبه توی وات شخصیش ان میشه روزی چندبار چک میکنه اونور رو
ولی این اکانتشو که واسه دانش اموزاشه وقققت نمیکنه
بهش گفتم بعد بازدیدش رو برداشت@F-Seif-0
-
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
sadece sen varsın aklımdaسلام
متن اهنگه
متن از خودم نیست که آخه...@sania-Andiravan
آره دیگه این محاوره ایشه -
@F-Seif-0 مشاور داری؟؟
mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@F-Seif-0 مشاور داری؟؟
مشاور؟؟؟!
تو بگو بچه
بگو گاو
مشاور اسمش نمیتونه باشه
شایدم من مشاور اونم چون همش مندباید درک کنم اون امتحان داره درس داره جزوه هاش زیادن
میخوام بهش بگم خب وقتی مجازی بود مینشستی میخوندی که الان اینطور گیر نکنی تو گل -
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
آره دیگه این محاوره ایشهبله درسته...