هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zeinab dehghani آقا اول صبحی اینا چیه؟😂😂😂
Yegane Dehqan زینب کلا مودش همین هست:face_with_tears_of_joy:
-
-
احستس میکنم همین الان سنجش یه زری زده و من بی خبرم💔😐😂
یه چک کنم سایتشو.💔
دخترمردم چرافک کرد دارم میپیچونمش اخه!؟😐zeinab dehghani اصولا یگانه تواین موارد به شوخی میگه به دل نگیر جدی نگفت:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
-
واقعنی دخترمردم قهرکرد و رفت😐👀
اوکی.
سازمان سنجش زهرخودشو بالاخره ریخت💔😐
بیا.خوب شد دخترمردم فکربد کرد😐!؟؟
والا سوالی ک خودم هم هنوز جوابشو نمیدونم رو چی بگم من آخه!؟😐😂💔💔👀zeinab dehghani نه بابا قهر چیه؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zeinab dehghani خدا خیرش بده ازنظر علم پزشکی یخورده هیجان برا سلامتی خوبه:face_with_tears_of_joy: :ok_hand_light_skin_tone:
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani خدا خیرش بده ازنظر علم پزشکی یخورده هیجان برا سلامتی خوبه:face_with_tears_of_joy: :ok_hand_light_skin_tone:
😂😂ببین الان هرکی طرفداری سنجشو بکنه؛خودم میام براش😐😂😂💔
این هیجان الان یک ماهه ک با انتظاری خاکستری همراهه💔😂😂
ملت منتطرن💔😂😂
داره من رو عذاب میده سنجش.💔😂
هیجان بخوره تو سرش💔😂😂 -
zeinab dehghani اقاااا رفتم صبحونه بخورررم😂
دیر از خواب بیدار شدم 😐😭 واستادم ساعت رند بشه شروع به درس خوندن کنم .من اصلا قهر نمیکنم که 🥲
Yegane Dehqan وااای سلام
یاد اون جوکه افتادم :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: -
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی روزت با وینچسترز شروع شه ینی قراره اونروز از انرژی منفجر شی:face_with_tears_of_joy:
-
-
zeinab dehghani اصولا یگانه تواین موارد به شوخی میگه به دل نگیر جدی نگفت:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
@roghayeh-eftekhari 😂😂😂آره طفلی میخاست برا صبحونه خوردن بپیچونه 💔😂😂👊
-
zeinab dehghani نه بابا قهر چیه؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani نه بابا قهر چیه؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
همان چیزی ک سنجش باما انجام داده😑💔😂😂
-
zeinab dehghani سلام خوبی؟
آره تو که هرازچندگاهی میایی یک صفحه ازتودلی پرمیکنی میری تا سال بعد :face_with_tears_of_joy:سلااام رقیه یِ جان🍭😂
خوبم توچطوری!؟
احوالات شریف؟!🍭🎈
آره دیگه بچه ها ک اخرهفته میان.منم دیگه از سنجش کفری ام میام اینجا خزعبلات میگم و میرم😂😂🍭zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آره تو که هرازچندگاهی میایی یک صفحه ازتودلی پرمیکنی میری تا سال بعد :face_with_tears_of_joy:سلااام رقیه یِ جان🍭😂
خوبم توچطوری!؟خداروشکر منم الحمدالله خوبم
احوالات شریف؟!🍭🎈
از احوال پرسیات:winking_face:
آره دیگه بچه ها ک اخرهفته میان.منم دیگه از سنجش کفری ام میام اینجا خزعبلات میگم و میرم😂😂🍭
بیا مال خودته عزیزم اینجا متعلق به خودته تعارف نکن راحت باش:face_with_tears_of_joy:
-
بعد از یک سال نوتیف روشن کنی😍😂.
وبفهمی ملت بلاخره از خواب بیدارشدن و جواب میدن💔😂😂.
اوکی این ویبرهه الان خیلی حس خوبی داشت😍😂👌 -
@roghayeh-eftekhari 😂😂😂آره طفلی میخاست برا صبحونه خوردن بپیچونه 💔😂😂👊
zeinab dehghani کاش زودتر سنجش یه چیزی بگه . تو اصلا داری میری فضا😂😂😂
-
Yegane Dehqan وااای سلام
یاد اون جوکه افتادم :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:@roghayeh-eftekhari به به رقیه خانم 😎
-
😂😂ببین الان هرکی طرفداری سنجشو بکنه؛خودم میام براش😐😂😂💔
این هیجان الان یک ماهه ک با انتظاری خاکستری همراهه💔😂😂
ملت منتطرن💔😂😂
داره من رو عذاب میده سنجش.💔😂
هیجان بخوره تو سرش💔😂😂zeinab dehghani خب من ریز و آروم از زیر در در میرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نه بابا من وارد این بازی های کثیف نکن من چکارم به اینکارا؟ من الان سراین کنکور با سازمان سنجش چپ هستم بعد طرفداری؟:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart: -
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
احوالات شریف؟!🍭🎈
آره دیگه بچه ها ک اخرهفته میان.منم دیگه از سنجش کفری ام میام اینجا خزعبلات میگم و میرم😂😂🍭
بیا مال خودته عزیزم اینجا متعلق به خودته تعارف نکن راحت باش:face_with_tears_of_joy:
احوالات شریف؟!🍭🎈
همیشه خوب باشی♾💖🍭
اره باو اینجا رو من پر نکنم،کی پر کنع؟!😐😎😂😂 -
Yegane Dehqan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
😂😂😂همانا ک انتظار چیز اذیت کننده ای میتونه باشه💔😂😂💚
-
نه اشتباه نکن عزیزم اون اسمش شکنجه است:face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
-
@roghayeh-eftekhari به به رقیه خانم 😎
Yegane Dehqan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari به به رقیه خانم 😎
خوبی؟:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
zeinab dehghani خب من ریز و آروم از زیر در در میرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نه بابا من وارد این بازی های کثیف نکن من چکارم به اینکارا؟ من الان سراین کنکور با سازمان سنجش چپ هستم بعد طرفداری؟:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart:@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani خب من ریز و آروم از زیر در در میرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نه بابا من وارد این بازی های کثیف نکن من چکارم به اینکارا؟ من الان سراین کنکور با سازمان سنجش چپ هستم بعد طرفداری؟:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart:😂😂😂😂یه اصطلاحی هست ک میگه:دشمنِ دشمنِ من؛دوستِ منه.
این الان شبیه همینه💔😂😂
#شوخی
عع چرا چپی باش!؟
کنکور به این خوفی🍭🎈