هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
این حرفت اصلا درست نیست.
پوستر میتونه گاهی صحنهای از فیلم باشه که سر صحنه توسط عکاس پشت صحنه گرفته شده. میتونه کلاژی باشه از عکسای پشت صحنه. میتونه تصویر بازیگرا باشه که همینطوری در جریان کار یا بعد کار گرفته شده. میتونه تصویری باشه با مفهوم فیلم که اصلا جدای از کل واقعیت فیلم ساخته شده باشه.
مخاطب درست هم مخاطبی نیست که کلینگر باشه. مخاطب باید جزئی نگر باشه اما کلیت رو هم ببینه.
شک نکن بیشتر از من گیر نخواهی داد. من خودم توی خانوادهٔ فیلمساز بزرگ شدم.از بچگی سر صحنه بودم. من به نور، دیالوگها، ترتیب و توالی قصه، ورود و خروج شخصیتا، قاب بندی و و و و و گیر میدم.
بحث چیز دیگهایه.
پوستر رو هم باید بهش دقت کرد. چون در نگاه اول شما پوستر و اسم یه کار رو میبینی که ترغیب میشی فیلم رو ببینی یا نه. اما حق نداری از روی پوستر بگی فیلم فلانیه و من همهچیزشو از روی پوستر فهمیدم.@danial-hosseiny دیدگاهم باهات متفاوته و به نظرت احترام میزارم
از نظرم پوستر مخصوصا در پروژهای کلان و بزرگ . مهم ترین و پر مفهوم ترین بخش یک فیلمه .
حالا نظر شما هم مورد احترامه بلاخره تجربه بیشتر از من داری
-
-
@danial-hosseiny دیدگاهم باهات متفاوته و به نظرت احترام میزارم
از نظرم پوستر مخصوصا در پروژهای کلان و بزرگ . مهم ترین و پر مفهوم ترین بخش یک فیلمه .
حالا نظر شما هم مورد احترامه بلاخره تجربه بیشتر از من داری
مجتبی ازاد
پوستر همیشه مهمه. فیلم کوتاه یا بلند نداره. پوستر مهمه.
اما حرفی که میگی پوستر رو دیدم داستان رو فهمیدم، اصلا درست نیست.
شاید این اتفاق بیوفته. حتی شاید پوستر رو ببینی و بعد که فیلم رو ببینی بگی درست حدس زده بودم. اما براساس حرف تو، اصلا چرا بریم فیلم رو ببینیم؟ ما که پوستر رو دیدیم همهچیز رو فهمیدیم... فیلمو بببینیم چیکار پس...؟ -
مجتبی ازاد
پوستر همیشه مهمه. فیلم کوتاه یا بلند نداره. پوستر مهمه.
اما حرفی که میگی پوستر رو دیدم داستان رو فهمیدم، اصلا درست نیست.
شاید این اتفاق بیوفته. حتی شاید پوستر رو ببینی و بعد که فیلم رو ببینی بگی درست حدس زده بودم. اما براساس حرف تو، اصلا چرا بریم فیلم رو ببینیم؟ ما که پوستر رو دیدیم همهچیز رو فهمیدیم... فیلمو بببینیم چیکار پس...؟@danial-hosseiny اره حرفت درسته
من میگم مثلا اونجرز رو پوستر رو میبینی میگی بلاخره قراره هیجان رو منتقل کنه .
ولی اینو میبینی میگی ن این توی هیچ حوزه مثبتی نمیگنجه مفهومش .
یعنی من مشهدی شاید در ثانیه اول مغزم اینو دید کوپ کرد . :| حالا توی یک سایت انگلیسی هم دیدمش متن پایینشم نخوندم ..یعنی میخوام بگم انقدر بار مفهومیش بالا بود ک بدون تحلیل با دیدنش شوک وارد کرد .
-
ای سلامت بهداشت تموم شو دیگه جون هرکی دوست داری
-
حقیقتا پسرا بخاطر اینکه قابلیت اینو ندارن قبل از امتحان و حین امتحان دل درد وحشتناک و کشنده بگیرن باید خوشبخت ترین موجودات روی زمین در نظر گرفته بشن
@Felli شما صبح به یک پسر شکم خالی یک نسکافه یا پنیر گوجه بده بعد ببین چجور به خودش میپیچه
-
-
-
-
تموم رفت این سلامت هم .
ساعت 4 . و 7 صبحم باید بیدار شم
-
خب این برگرو سفید تحویل میدم امااا خوشحالم چرا
-
@سمیه-صادقلو :))
-
موفق باشین
-
@سمیه-صادقلو :))
mahsaaa rezaeee
چرا میخند؟ -
mahsaaa rezaeee
چرا میخند؟@سمیه-صادقلو تر میزنم ://
-
@سمیه-صادقلو تر میزنم ://
mahsaaa rezaeee
ببین خب بمون شهریور دگ قشنگ اونموقع میخونیش منک دس ب برگ نمیزنم -
بیس میشیم بیس میشیم
این چیزی نیس ک
ما فییزیک و شیمی وزیس ب اون سختیو رفتیم
پس اینم چرت و پرت بنویسیم تموم شدس یخ:)
راه نهاییو بخونید:// فک کنم همینو فقد خوب خوندم -
بیس میشیم بیس میشیم
این چیزی نیس ک
ما فییزیک و شیمی وزیس ب اون سختیو رفتیم
پس اینم چرت و پرت بنویسیم تموم شدس یخ:)
راه نهاییو بخونید:// فک کنم همینو فقد خوب خوندمmahsaaa rezaeee
آها خوندی اگ بنویس
من روشن باز نکردم -
mahsaaa rezaeee
ببین خب بمون شهریور دگ قشنگ اونموقع میخونیش منک دس ب برگ نمیزنم@سمیه-صادقلو ن بابا سر هویت و سلامت فک نکنم بندازن
ندیدی زهرا چیگف