هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0 جانم
@mitra-ism-rahmani جانت بی بلا😅
هیچی صرفا جهت جلب توجه شما😬🙌
خوبی؟ -
@mitra-ism-rahmani جانت بی بلا😅
هیچی صرفا جهت جلب توجه شما😬🙌
خوبی؟مهشید حسن زاده 0 :grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed:
من خوبم تو چطوری خوبی ؟ -
مهشید حسن زاده 0 :grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed:
من خوبم تو چطوری خوبی ؟@mitra-ism-rahmani هستم منم شکر
میترا بقیه بچه ها کی آن میشن؟😅من چراهمش هروقت هستم بقیه نیستن؟😬 -
یعنی کوثر دهنت سمی گفتی که یک ساعته دارم فکر میکنم چی جواب بدم :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Kosar A003 با اون بچت :expressionless_face: :expressionless_face: -
@mitra-ism-rahmani هستم منم شکر
میترا بقیه بچه ها کی آن میشن؟😅من چراهمش هروقت هستم بقیه نیستن؟😬مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میترا بقیه بچه ها کی آن میشن؟😅من چراهمش هروقت هستم بقیه نیستن؟😬شکر
فاطی و ساقی فردا ظهر هستند تا آخر شب زینبی هم احتمالا بیاد اینفینیتی را نمیدونم شاید چون امروز اومده نیاد :face_with_monocle:
کلا جمعه ها میان همیشه در ترک به سر میبریم فقط من بینشون بی نظمم :expressionless_face: :face_without_mouth: -
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میترا بقیه بچه ها کی آن میشن؟😅من چراهمش هروقت هستم بقیه نیستن؟😬شکر
فاطی و ساقی فردا ظهر هستند تا آخر شب زینبی هم احتمالا بیاد اینفینیتی را نمیدونم شاید چون امروز اومده نیاد :face_with_monocle:
کلا جمعه ها میان همیشه در ترک به سر میبریم فقط من بینشون بی نظمم :expressionless_face: :face_without_mouth:@mitra-ism-rahmani مثه من😶😬🙋
خب حله
مرسی🌈
ازین آبنباتا برات🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭 -
@mitra-ism-rahmani مثه من😶😬🙋
خب حله
مرسی🌈
ازین آبنباتا برات🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭مهشید حسن زاده 0 عشقی میام کلا :face_with_tears_of_joy:
خواهش :sparkles:
ممنون :speak-no-evil_monkey: :see-no-evil_monkey: -
مهشید حسن زاده 0 عشقی میام کلا :face_with_tears_of_joy:
خواهش :sparkles:
ممنون :speak-no-evil_monkey: :see-no-evil_monkey:@mitra-ism-rahmani 😂
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani واهاییییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یه از این همینجوریای خیلی خوب بود🤣🤣
سلام دوشیزه زینب😀🌹🌹
احوال شریف؟😂
خیلی زیبا بود🤣🌹
کاری کردین سعدی منم فحش بده😂😂🌹
میبینم یه صفحه تو دلیو تخت تصرف در آوردید😂
احسنت احسنت
این نتیجه های شما نیومد؟😐💔
نشسته ام به در نگاه میکنم پنجره اه میکشد😐🌹
طومارم از مال شما کوتاه تر شد حس بدی دارم☹
عه بدا چرت و پرت بگم
منم میتونم لبمو اینجوریا کنم🤣🤣☹☹☹☹☹
.
.
.
.
بلند شو لعنتی🤣
.
.
.
.
نباید از طومار دوشیزه زیتب کوتاه تر شی
.
.
.
.
🤣🤣🤣🐨
.
.
.
.
.
.
.☹
.
.
..☹🏖😂😂😂😂😂😂😂😂😂
سلام و درود فراوان به مستر ارمیااااااا✋🍭😂
از این همینجوری های خیلی خوب بود؟!!😐😂😂
ریلی؟!😂😂
احوال شریفم خوبه.سلام داره خدمتتون😂😂😂✋
😂😂😂قشنگ تن و بدن جناب سعدی رو توی قبر لرزوندم😐💔😂😂
مرده شوی،زنده شوی،سعدی ازت نمیگذره💔😂😂😂
پ.ن:زهرام هم ذوق شعر و مسخره بازی داره✋😂😂
بله بله این تودلی تصرف کردنا رو ازوقتی شروع کردیم ک بچه ها فقط اخرهفته ها میان.اینجا خیلی خلوت میشه.همش گدوخاک وغبارمیگیره.
شماهم ک نیسی و کم میای.دیگه من هر از گاهی میام یه صفحه خزعبلات نویسی میکنم و چندنفری رو تگ میکنم و میرم💔😂😂😂✋
مسترارمیا!دست روی دلم نذار ک هنوز نیومده💔😑
من میخام آتش بگیره این سازمان سنجش💔😑
ملت رو بازی میده💔😑
منو عذاب میده💔😑
هق💔😑😂😂
ماهم نشستیم به درنگاه میکنیم👀✋
دریچه کولرصدامیده👀😂😂.
میگه خسته شدم ازبس کارکردم💔😂😂
حیح حیح! عجب شوخی بیمزه ای😂😂😂
😂😂😂😂
عیب نداره طومارت کوتاه تر بشه💔😂😂😂✋
مستر ارمیا برای ما ثابت شده هست✋😂😂.
ععععع!شماهم میتونی صورتو اینجوری کنی؟؟☹☹
چه جالب👀✋😐
کسی نبود ک نتونه!؟
یعنی الان من تنهام!؟
ای خدااااا😐💔
من یعنی الان باید تنها حسد بورزم ک نمیتونم!؟💔😐
یادش بخیر سر چت ک بود یاسین بود باهم حسد میورزیدیم!💔😂😂
Bio روحت شاد بدبخ🍭✋😂😂😂
😂😂😂😂
وایییییی چقدر کش دادی این پستووووو😂😂
مثل کِشِ تنبون💔😂😂😂😂
خوبه خوبه. راضی ام ازت✋. آخرطومارت روهم با☹تموم کردی😂😂😂✋.
من نمیتونم بجاش همون لبخند میزارم ته طومارم😂
..
..
..
😁🎈خدایی خیلی طولانی بود دمتون گرم😂🌹
همه این بد اموزیا رو اینفینیتی یادمون دادا....وگرنه ما چه میدونستیم طومار چیه☹هیچ وقت هیچ سودی نداشت☹😂همش ضرره😂💔
عار خیلی عالی بود از خیلی خوب یه پا اون ور تر😍🌹
شکر ک خوب هستن....😂🌹
عار خیلی بیت خواهرتون شاعرانه اس😂بهش میاد😂🌹
خدا حفظشون کنه🌹
عار دیگ ملت درس دارن☹☹(دقت کنید از اینا گذاشتم☹☹☹همونا که شما نمیتونید☹😂😂😝)
ولی چرا موقع کنکور شما اینقدر شلوغ بود با اینکه درس داشتید😐😐😐😐نفرین شده جدیدا😐😐😐دعا نویس خبر کنید😂😐
خزعبلات چیه حرفای شما ک خوبه....حال آدمو دگرگون میکنه😀🌻🌹
عاخی ببخشید من ک کنکور نداشتم اینجورم شما ک دیگه باید خیلی بیشتر بیقراری کنید بخاطر این سازمان سنجس😂به عزی بگیم دعواش کنه یا زوده؟😂💔
کولر صدا میده🤣🤣🤣نمک🤣🤣به قول خواهرم خودتونو بمالید به خیار لطفا🤣🤣🤣💔
اختیار دارید من همیشه ثابت شدم😌💅🏻
شما خاصید اگ همه بتونن شما نتونی😂
چیزی نبود بجز کش تنبون؟پنیر پیتزایی چیزی میگفتید حداقل...ایش... بی کلاس ... یکم باکلاس باشید😂💔💅🏻(مثلا با یه کلمه پنیر پیتزا من با کلاسم💅🏻😂)@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani واهاییییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یه از این همینجوریای خیلی خوب بود🤣🤣
سلام دوشیزه زینب😀🌹🌹
احوال شریف؟😂
خیلی زیبا بود🤣🌹
کاری کردین سعدی منم فحش بده😂😂🌹
میبینم یه صفحه تو دلیو تخت تصرف در آوردید😂
احسنت احسنت
این نتیجه های شما نیومد؟😐💔
نشسته ام به در نگاه میکنم پنجره اه میکشد😐🌹
طومارم از مال شما کوتاه تر شد حس بدی دارم☹
عه بدا چرت و پرت بگم
منم میتونم لبمو اینجوریا کنم🤣🤣☹☹☹☹☹
.
.
.
.
بلند شو لعنتی🤣
.
.
.
.
نباید از طومار دوشیزه زیتب کوتاه تر شی
.
.
.
.
🤣🤣🤣🐨
.
.
.
.
.
.
.☹
.
.
..☹🏖😂😂😂😂😂😂😂😂😂
سلام و درود فراوان به مستر ارمیااااااا✋🍭😂
از این همینجوری های خیلی خوب بود؟!!😐😂😂
ریلی؟!😂😂
احوال شریفم خوبه.سلام داره خدمتتون😂😂😂✋
😂😂😂قشنگ تن و بدن جناب سعدی رو توی قبر لرزوندم😐💔😂😂
مرده شوی،زنده شوی،سعدی ازت نمیگذره💔😂😂😂
پ.ن:زهرام هم ذوق شعر و مسخره بازی داره✋😂😂
بله بله این تودلی تصرف کردنا رو ازوقتی شروع کردیم ک بچه ها فقط اخرهفته ها میان.اینجا خیلی خلوت میشه.همش گدوخاک وغبارمیگیره.
شماهم ک نیسی و کم میای.دیگه من هر از گاهی میام یه صفحه خزعبلات نویسی میکنم و چندنفری رو تگ میکنم و میرم💔😂😂😂✋
مسترارمیا!دست روی دلم نذار ک هنوز نیومده💔😑
من میخام آتش بگیره این سازمان سنجش💔😑
ملت رو بازی میده💔😑
منو عذاب میده💔😑
هق💔😑😂😂
ماهم نشستیم به درنگاه میکنیم👀✋
دریچه کولرصدامیده👀😂😂.
میگه خسته شدم ازبس کارکردم💔😂😂
حیح حیح! عجب شوخی بیمزه ای😂😂😂
😂😂😂😂
عیب نداره طومارت کوتاه تر بشه💔😂😂😂✋
مستر ارمیا برای ما ثابت شده هست✋😂😂.
ععععع!شماهم میتونی صورتو اینجوری کنی؟؟☹☹
چه جالب👀✋😐
کسی نبود ک نتونه!؟
یعنی الان من تنهام!؟
ای خدااااا😐💔
من یعنی الان باید تنها حسد بورزم ک نمیتونم!؟💔😐
یادش بخیر سر چت ک بود یاسین بود باهم حسد میورزیدیم!💔😂😂
Bio روحت شاد بدبخ🍭✋😂😂😂
😂😂😂😂
وایییییی چقدر کش دادی این پستووووو😂😂
مثل کِشِ تنبون💔😂😂😂😂
خوبه خوبه. راضی ام ازت✋. آخرطومارت روهم با☹تموم کردی😂😂😂✋.
من نمیتونم بجاش همون لبخند میزارم ته طومارم😂
..
..
..
😁🎈خدایی خیلی طولانی بود دمتون گرم😂🌹
همه این بد اموزیا رو اینفینیتی یادمون دادا....وگرنه ما چه میدونستیم طومار چیه☹هیچ وقت هیچ سودی نداشت☹😂همش ضرره😂💔
عار خیلی عالی بود از خیلی خوب یه پا اون ور تر😍🌹
شکر ک خوب هستن....😂🌹
عار خیلی بیت خواهرتون شاعرانه اس😂بهش میاد😂🌹
خدا حفظشون کنه🌹
عار دیگ ملت درس دارن☹☹(دقت کنید از اینا گذاشتم☹☹☹همونا که شما نمیتونید☹😂😂😝)
ولی چرا موقع کنکور شما اینقدر شلوغ بود با اینکه درس داشتید😐😐😐😐نفرین شده جدیدا😐😐😐دعا نویس خبر کنید😂😐
خزعبلات چیه حرفای شما ک خوبه....حال آدمو دگرگون میکنه😀🌻🌹
عاخی ببخشید من ک کنکور نداشتم اینجورم شما ک دیگه باید خیلی بیشتر بیقراری کنید بخاطر این سازمان سنجس😂به عزی بگیم دعواش کنه یا زوده؟😂💔
کولر صدا میده🤣🤣🤣نمک🤣🤣به قول خواهرم خودتونو بمالید به خیار لطفا🤣🤣🤣💔
اختیار دارید من همیشه ثابت شدم😌💅🏻
شما خاصید اگ همه بتونن شما نتونی😂
چیزی نبود بجز کش تنبون؟پنیر پیتزایی چیزی میگفتید حداقل...ایش... بی کلاس ... یکم باکلاس باشید😂💔💅🏻(مثلا با یه کلمه پنیر پیتزا من با کلاسم💅🏻😂):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عجب طومار پشتِ طوماری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: :flexed_biceps_light_skin_tone:
اصن هرجور فسق و فجوری توی انجمن یاف نمودیم ،همش زیر سرِ اینفی هست.دیگه این طومارنویسی ک سهله😂💔
از خیلی خوب یه پا اون ور تر😂💔این چه ادبیاتیه آخه؟!!یاد توضیح چارزانو و اینای صبح افتادم😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ممنون بابت دعای خوبت درحق خواهرم.:lollipop: :dizzy:
همچنین خواهرِ خودتون:dizzy: :lollipop:
😂💔بله بله.یه خط درمیون این ایموجی رو میزارین☹😂💔
یعنی شما حتی از خواهرزاده هام هم بیشتر برام رُخ کشیدین ک نمیتونم😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مطمئنن ک سحروجادویی چیزی بوده....😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
(شماخودت یه پا دعانویسی....خودت دست به کار بشو😂💔)
عااااااااااااار.حرفای من حال آدمو دگرگون میکنه؟؟!😂
الان مثلن از حرفای صبحم کدومش موجب دگرگونی حال بود؟؟
اون توضیح چارزانو نشستن؟؟!😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
الهی دورِ عزی جون بگردم من.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
والا دلم نخواست زحمت بدم به عزی😂💔حالا شما اگه لطف کنی و به عزی بگی ک یه سر به سنجشی ها بزنه،ممنون میشم😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: این اصطلاح خواهرت رو یادم باشه ک گاهی استفاده کنم درگفتوگوهام😂💔:face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اصن تاقبل از اینکه علت خاص بودنم رو شمانمیگفتی،نمیفهمیدم ک😂💔
چون همه میتونن و من نمیتونم؛پس من میشم خاص😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
به قول ساقی خا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اوهوع. باکلاسِ کی بودی شما؟؟😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
والا پنیرپیتزا هم تا این اندازه مثل طومارا نمیتونه کش بیاد😂
والا ک از یه جایی به بعد کم میاره و کنده میشه😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وای خداع دقت کردی این ایموجی لاک زدنن رو چقدر بهره میبری؟؟💅🏻
پ.ن:از ایموجی گل رز هم صرف نظرمیکنیم:rose: .ایموجی خنده هم ک اصن مثل حروف الفبا لازمه ی طوماره:face_with_tears_of_joy: .ایموجی قلب شکسته هم حکم نقطه و ویرگول رو داره💔
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani منم نمیتونم زیاد غصه نخور:face_with_tears_of_joy:
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani منم نمیتونم زیاد غصه نخور:face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: رییِلی؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zeinab dehghani سلام بر زینبمون
قربونت تو چطوری دختر؟!:butterfly:@dr-mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قربونت تو چطوری دختر؟!:butterfly:ای جان!:lollipop: :pizza:
من خوبم.
اوضاع احوال ردیفه؟:strawberry:
درسات سلام دارن خدمتِ ما؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :lollipop: -
@dr-mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قربونت تو چطوری دختر؟!:butterfly:ای جان!:lollipop: :pizza:
من خوبم.
اوضاع احوال ردیفه؟:strawberry:
درسات سلام دارن خدمتِ ما؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :lollipop:zeinab dehghani سلام زینبی خوبی
-
0-0ftm @Infinitie-A zeinab dehghani @Saghi-Mortazavi
پیام های هفته پیش که درباره حضوری دیدن و اینا بود را خوندم جالب بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اونجاش که زینب میگفت میترا با لهجه بگه حاجی مُشکین :face_with_tears_of_joy:
فقط خود حاجی با فاطی گروه ها رو نگفتن :face_with_monocle: :face_with_medical_mask:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پیام های هفته پیش که درباره حضوری دیدن و اینا بود را خوندم جالب بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اونجاش که زینب میگفت میترا با لهجه بگه حاجی مُشکین :face_with_tears_of_joy:
فقط خود حاجی با فاطی گروه ها رو نگفتن :face_with_monocle: :face_with_medical_mask::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اولن:خیلی بیکار بودی مثل اینکه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واقعنی رفتی نشستی خوندی؟؟
دومن:حاجی مِشکین...فامیلش ـِ داره .نه ـُ:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سومن:انصافن تصورات و رویاهای جالب و خنده داری نیست؟؟!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
این پست پاک شده!
-
zeinab dehghani سلام زینبی خوبی
دختر پاییز سلاااااااااااااااام دخمل!:lollipop: :strawberry:
خوبم ممنون.
خودت چطوری؟چیکارامیکنی؟؟:lollipop:
چه خبر ازت؟
بچه کوجایی؟؟:face_without_mouth: :dizzy:
نمیگی یه زمانی باما حرف میزدی،ماعادت کرده بودیم؟؟
حالا میخوای تَرکِمون بدی؟؟💔
نمیگی ترک عادت موجب مرض است؟؟ :| -
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خداروشکر بخیر گذشت😊
@mitra-ism-rahmani سلام میترایی چتو باز میکنی😊
سلاااااااااااااااااام کوثر من چت را باز میکنم تا اونی که میخوامو بشنوما :hugging_face: الان یه حدس هایی زدم کاش همین باشه :relieved_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خداروشکر بخیر گذشت😊
سلاااااااااااااااااام کوثر من چت را باز میکنم تا اونی که میخوامو بشنوما :hugging_face: الان یه حدس هایی زدم کاش همین باشه :relieved_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
حدس🤔😂😂
-
اوکی.
الان میبینم ک انصافن چقدر پیامام طولانی ان💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
فقط خود حاجی با فاطی گروه ها رو نگفتن :face_with_monocle: :face_with_medical_mask::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اولن:خیلی بیکار بودی مثل اینکه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دومن:حاجی مِشکین...فامیلش ـِ داره .نه ـُ:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سومن:انصافن تصورات و رویاهای جالب و خنده داری نیست؟؟!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سومن:انصافن تصورات و رویاهای جالب و خنده داری نیست؟؟!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اولن سلام :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حالا در جواب اولن خودت دو صفحه بود فقط خوندم مگه بیشترم بوده ؟ برم کامل بخونم پس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اونجا که داشتین گروها را میگفتینو ددیدم فقط
دومن : نه اتفاقا ُ درسته چون از مُشک میاد فامیلیش به معنای خوشبو و همچنین مشکی رنگ مثل همون نافه چین و اینا ولی خب آره با ِ میگن همه من با ُ میگم :/ :face_with_tears_of_joy:
سومن را نمیدونم رویای پر از خجالتیه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
خداروشکر بخیر گذشت😊
حدس🤔😂😂
-
مثلا من اگه بچه های انجمنو بخوام ببینم تا دو روز اول باید یخم اب بشه ://
بعد کلا به طرف مقابلمم بستگی داره چجوری باهام رفتار کنه رسمی یا صمیمی وگرنه که من پیشفرضم رو رسمی حرف زدنه اونم به صورت کتابی و جمع بستن :expressionless_face: :face_without_mouth: :face_without_mouth: تازه این با دختراس پسرا که هیچ اصلا ...