هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak تو ایران فعلا خیلی خوب نی ولی خییلیییی پذیرش خارجی گیر داره
Marzieh Abouei من ابجیم مهندس پزشکی هستش و فارغ شده خوبه تو شرکت ها خوب میگیرن ولی بیمارستان بعد از 6 سالی هنوز وارد طرح نشده همش جابه جا میشه
-
ولی من اگه شناخت الانم نسبت به خودمو تو راهنمایی به خودم داشتم صدردصد میرفتم فنی
برای من همین الان وارد بازار کار شدن و تلاش برای پیشرفت و کلی دغدغه و خستگی خیلی جذاب تر از اونیه که هیجده سال دیگه بشینم درس بخونم
بلکه بتونم مهاجرت کنم//: -
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهندسی پزشکی
این بازار کارش خوبه ولی بخوای وارد بیمارستان بشی پارتی میخوادش دوم اینکه خیلی باید بروز باشی و دوره رفته باشی
@yasin-sheibak
اره ولی خب من کلاااا تو بیمارستانشو دوست ندارم
اون گرایشش که اعضای مصنوعی میسازن دوست دارم
اره مشکل دانشجوهای این رشته اینه که ماهر نیستن یا زبر دست نیستن یا به روز نیستن
نگرش های بین رشته ای همیشه مشکلشون همینه که باید ادم خیلی به روز باشه و چون تلفیقی هم هستن کار یه ذره سخت میشه -
@yasin-sheibak
اره ولی خب من کلاااا تو بیمارستانشو دوست ندارم
اون گرایشش که اعضای مصنوعی میسازن دوست دارم
اره مشکل دانشجوهای این رشته اینه که ماهر نیستن یا زبر دست نیستن یا به روز نیستن
نگرش های بین رشته ای همیشه مشکلشون همینه که باید ادم خیلی به روز باشه و چون تلفیقی هم هستن کار یه ذره سخت میشهGharibe Gomnam مهندسی پزشکی بیشتر مربوط به دستگاه های پزشکی هستش
-
ولی من اگه شناخت الانم نسبت به خودمو تو راهنمایی به خودم داشتم صدردصد میرفتم فنی
برای من همین الان وارد بازار کار شدن و تلاش برای پیشرفت و کلی دغدغه و خستگی خیلی جذاب تر از اونیه که هیجده سال دیگه بشینم درس بخونم
بلکه بتونم مهاجرت کنم//:@Felli
ببین فاطمه واسه مهاجرت اونا پزشکی و دندون پزشکی یا نمیگیرن یا خییییییییلی سخت میگیرن
چون اونا رشته های تحقیقاتی رو لازم دارن تو خاور میانه پزشکی خیلی طرفدار داره و درامد ولی اونا پزشک دارن بیشتر از رشته های تحقیقاتی و مهندسی مهاجر میگیرن -
@Mr-Wick در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
284541221_1036144700346224_5639010513167510222_n.mp4
با زورگیران خیابانی چگونه رفتار کنیم
-
@Felli
ببین فاطمه واسه مهاجرت اونا پزشکی و دندون پزشکی یا نمیگیرن یا خییییییییلی سخت میگیرن
چون اونا رشته های تحقیقاتی رو لازم دارن تو خاور میانه پزشکی خیلی طرفدار داره و درامد ولی اونا پزشک دارن بیشتر از رشته های تحقیقاتی و مهندسی مهاجر میگیرنGharibe Gomnam خب میگه دیه کاش میرفتم فنی!
-
@Felli
چون اونا رشته های تحقیقاتی رو لازم دارن تو خاور میانه پزشکی خیلی طرفدار داره و درامد ولی اونا پزشک دارن بیشتر از رشته های تحقیقاتی و مهندسی مهاجر میگیرنGharibe Gomnam
باشه گلی
مرسی از سهیم شدن اطلاعاتت باهام -
Gharibe Gomnam مهندسی پزشکی بیشتر مربوط به دستگاه های پزشکی هستش
@yasin-sheibak
نه گرایش های مختلف داره و هرکدوم کار خودشونو دارن مثل
بیوالکتریک
بیومکانیک
بیومتریال
مهندسی بافت
تحلیل تصاویر پزشکی و سیستم های تصویر برداری
و...
ساختن قلب مصنوعی سلول مصنوعی بافت مصنوعی اینا همه کار همین رشته است
تعمیر دستگاه های بیمارستان تنها یکی از گرایش هاشه که من علاقه ای بهش ندارم حقیقتش -
@Felli ولی فاطمه تا اینجا راه که امدی راه برگشت هم نیست حداقل تلاش کن برای قشنگ ساختن این مسیرت
-
دماغ خواهرم کیپه سرما خورده اونم افتضاااح
من دارم جاش جاااان میدم یعنی از صبحححح انقدرررر دندان قروچه کردم که سردرد گرفتم -
نمیدونم چرا سر چیزای الکی حساسم؟
واقعا خندم میگیره -
نمیدونم چرا سر چیزای الکی حساسم؟
واقعا خندم میگیرهGharibe Gomnam نو پرابلم:)))
-
@m-hmt ولی انصافا دکتر من خوب کارکرد
یعنی لثه رو نبرید
دندون رو شکست درآورد
واسه همین زود خوب شد
یکی دو روز فقط داشتم خون قورت میدادم
️
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt ولی انصافا دکتر من خوب کارکرد
یعنی لثه رو نبرید
دندون رو شکست درآورد
واسه همین زود خوب شد