هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تو ده سال گذشته این سومین باره بدبختی های ستایش رو صدا و سیما پخش میکنه
انگار ما خودمون کم بدبختی داریم@امیرمسعود-جعفری من دلم کبابه واسه همسایمون واسه قطار مشهد یزد...واسه قطع عضو واسه اینکه ۸ نفر برین بعد ۴ نفر برگردین ....با قطع عضو برگردین....مادر خانواده بره...دختر و داماد و نوه هم برن......
-
Marzieh Abouei
ریاضی و شیمی کشکی بود
ولی فیزیک یکم واسم سخت بود
شیمی هم متوسطکاظم رو ولش
@حامد-صباحی قلم فیزیکاش رو میشد حل کرد هنوز ک هنوز شیمیاش بدتر بود ریاضی و ادبیات ک نور علی نور
-
@farzam-yousefi ب جز چهار درس عمومی و چهار درس اختصاصی بقیه برای تجربی چرت و پرته
-
@امیرمسعود-جعفری من دلم کبابه واسه همسایمون واسه قطار مشهد یزد...واسه قطع عضو واسه اینکه ۸ نفر برین بعد ۴ نفر برگردین ....با قطع عضو برگردین....مادر خانواده بره...دختر و داماد و نوه هم برن......
Marzieh Abouei
شت خیلی بد بوده خیلی
-
@soniaaa
ولی شاید باورتون نشه امسال بهترین سال قبول شدنه سوالا اسون نیست داوطلبا گیج شدن اقای موقاری تو لایوشون یه چیز جذاب گفتن
حداقل 50 درصد دانش آموزا تو هر دفترچه به درس دوم نمیرسن چون تا حالا همچین ترکیبی ندیده بودن صفحه اول دفترچه دوم کنکور سخته تا همه روحیشون خالی شه
حالا اگه کسی بتونه با آرامش رفتار کنه رتبه مال اونه -
@farzam-yousefi ب جز چهار درس عمومی و چهار درس اختصاصی بقیه برای تجربی چرت و پرته
-
Marzieh Abouei
شت خیلی بد بوده خیلی
arthur morgan خدارووشکر ک ندادین این دفعه گفتم خوندمووو بریم شش هزار و پونصد ششصد اینم تر زده شد بهم
-
@soniaaa
ولی شاید باورتون نشه امسال بهترین سال قبول شدنه سوالا اسون نیست داوطلبا گیج شدن اقای موقاری تو لایوشون یه چیز جذاب گفتن
حداقل 50 درصد دانش آموزا تو هر دفترچه به درس دوم نمیرسن چون تا حالا همچین ترکیبی ندیده بودن صفحه اول دفترچه دوم کنکور سخته تا همه روحیشون خالی شه
حالا اگه کسی بتونه با آرامش رفتار کنه رتبه مال اونه@farzam-yousefi
ب خدا دگ حل شده -
تا ی ماه نصیحت میشنوم
این خط / اینم نشون - -
arthur morgan خدارووشکر ک ندادین این دفعه گفتم خوندمووو بریم شش هزار و پونصد ششصد اینم تر زده شد بهم
Marzieh Abouei
اشتباه منشن کردید
-
@farzam-yousefi
هر جور راحتی:) -
Nafas Hadian 0 سلام چطور هستید؟خوب هستید؟؟درس و اینا خوبه؟
بله خوبم خداروشکر ممنونarthur morgan
سپاسگزارم
منم خوبم
اوضاع درسی خوب پیش میره؟ -
@حامد-صباحی قلم فیزیکاش رو میشد حل کرد هنوز ک هنوز شیمیاش بدتر بود ریاضی و ادبیات ک نور علی نور
Marzieh Abouei
کاظم تو خواب کنکور ۹۹ هس آزمون بعدی میره تو خواب کنکور ۱۴۰۰ -
@soniaaa
حالا اگه کسی بتونه با آرامش رفتار کنه رتبه مال اونه@farzam-yousefi مشکل اینجاس ۴۰ دقیقه امروز روی ریاضی بودم درنهایییتتت چیشدددد الهی
-
Marzieh Abouei
کاظم تو خواب کنکور ۹۹ هس آزمون بعدی میره تو خواب کنکور ۱۴۰۰@حامد-صباحی
کاش بعدی بره 98:) -
ما دانشگاهم بریم درسای غیرتخصصی داریم چندواحد
-
Marzieh Abouei
کاظم تو خواب کنکور ۹۹ هس آزمون بعدی میره تو خواب کنکور ۱۴۰۰@حامد-صباحی سلام حامد جان تل را یک چک کن
-
Marzieh Abouei
کاظم تو خواب کنکور ۹۹ هس آزمون بعدی میره تو خواب کنکور ۱۴۰۰@حامد-صباحی وحشتناک بوداااا دینی من زیر ۸۰ نمیزدممم این سری به سوالایی داده بوددد ریزززز
-
arthur morgan
سپاسگزارم
منم خوبم
اوضاع درسی خوب پیش میره؟Nafas Hadian 0 خداروشکر
اره خوبه خداروشکر