هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@GHAZAL-DALVAND در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii ریسک کردن لازمه زندگی و موفقیته...همیشه همه مسیر ها محکم نیستن...
درسته...
-
خانوم زنگ زده ۱۱۸ میگه شماره ادیسون رو میخوام
بعد یه شماره بهمون داد
ماهم تعجب کردیم سریع زنگ زدیم
یکی گوشی رو برداشت گفت
اسایشگاه عدالت بفرمایید
یعنیییی انتظار هرچی رو داشتیم جز تیمارستان
این ۱۱۸ هم چقدر باحاله ها -
@Zahra-Zahraii منم زمان میدم...خیلی هم زمان میدم...خودم دردشو میکشم ولی صبر میکنم برای هرکسی...حداقلش بعدش عذاب وجدان ندارم و میدونم بهش مهلت داده بودم...البته اگه حذفش کنم...
خب منم فرصت دادم حداقلش برای خودم ولی میترسم باز همون تکرار بشه
@Zahra-Zahraii یه جا خوندم نوشته بود مردها راحت حذف میکنن و بعدم پشیمون میشن ولی زن ها مهلت میدن مهلت میدن ولی وقتی حذف میکنن دیگه عمرا پشیمون نمیشن چون خیلی فرصت دادن...
وقتی یه ادم تغییر نکنه و چندین بار فرصت داده باشی یعنی قرار نیس کلا تغییر کنه و اینم یعنی باید دور شی ازش هرچقدر سخت ولی بخاطر روح و روان خودت.... -
بازم یاد اون سوالم از مادرم میفتم
مامان اگه من پسر میشدم چی میشد
مادرمم درکمال احترام: روزی یه پوست کتک میخوردی -
یه بارم زنگ زده بودیم ۱۱۰ رو سرکار گذاشته بودیم
-
بماند که پدرم چقدر بهمون خندید و مادرم سرزنش کرد
-
@Zahra-Zahraii یه جا خوندم نوشته بود مردها راحت حذف میکنن و بعدم پشیمون میشن ولی زن ها مهلت میدن مهلت میدن ولی وقتی حذف میکنن دیگه عمرا پشیمون نمیشن چون خیلی فرصت دادن...
وقتی یه ادم تغییر نکنه و چندین بار فرصت داده باشی یعنی قرار نیس کلا تغییر کنه و اینم یعنی باید دور شی ازش هرچقدر سخت ولی بخاطر روح و روان خودت....@GHAZAL-DALVAND در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی یه ادم تغییر نکنه و چندین بار فرصت داده باشی یعنی قرار نیس کلا تغییر کنه و اینم یعنی باید دور شی ازش هرچقدر سخت ولی بخاطر روح و روان خودت....اتفاقا دیروز خوندم این جمله
دقیقا همینه ذات ادم هچوقت عوض نمیشه -
@Zahra-Zahraii مثل منی
صبوری زیاد خوب نیست فقط ب خود ادم لطمه میزنه...
-
-
یه بارم زنگ زده بودیم ۱۱۰ رو سرکار گذاشته بودیم
Gharibe Gomnam
یاد اون جوک افتادم که یکی زنگ زده بود ۱۱۰ گفته بود اینجا کلی مرده داریم سریع خودتونو برسونین بعد پلیسا گفته بودند آدرس رو بگینبعد این یارو هم گفته بود قبرستونه
-
@Zahra-Zahraii مثل منی
صبوری زیاد خوب نیست فقط ب خود ادم لطمه میزنه...
-
@Zahra-Zahraii اره...برای بقیه خوبه ولی برای خودت...نه:)
دقیقا
-
@Zahra-Zahraii اره...برای بقیه خوبه ولی برای خودت...نه:)
دقیقا
-
@Zahra-Zahraii من هنوز اینو یاد نگرفتم ولی تو یاد بگیر...تو محکوم به ادامه دادن هرنوع رابطه ای نیسی...باارزشی و حق انتخاب داری...ارزش خودت بالاتره روح خودت مهمتره
@Zahra-Zahraii من هنوز اینو یاد نگرفتم ولی تو یاد بگیر...تو محکوم به ادامه دادن هرنوع رابطه ای نیسی...باارزشی و حق انتخاب داری...ارزش خودت بالاتره روح خودت مهمتره
میدونی همیشه ب خودم میگم حتی شده زبونی ب رفیقامم گفتم ولی خودم ت عملش ضعیفم...
-
میدونی همیشه ب خودم میگم حتی شده زبونی ب رفیقامم گفتم ولی خودم ت عملش ضعیفم...