هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Ali-Valicheki
بله فقط ی سه روزی طول میکشه حل بشه مثلا میتونیم دفترچه رو ببریم خونه فردا ببریم بعد اینک حل کردیم تحویلشون بدیم چطوره ؟ -
@Ali-Valicheki
بله فقط ی سه روزی طول میکشه حل بشه مثلا میتونیم دفترچه رو ببریم خونه فردا ببریم بعد اینک حل کردیم تحویلشون بدیم چطوره ؟ -
@Ali-Valicheki
Punisher
از چهار پنج تا واکنش با جمع و تفریق میرسی ب ی واکنش بعدم انتالپیشو ححساب میکنی و بعدم اگ استو بخواد میبریش تو روابط استو
حالا هس و انتالپی پیوند و استو هوووووووو چ شود:))) -
@Ali-Valicheki شعتتتت اصلا نیستم اونو
جدیدا با سئوالای تعادل رل زدم
خیلی خوبن
فقط طراح اگه ننه بابای خوبی داشته باشه و اعداد بد نده و محاسبات سنگین نکنه:((( -
@Felli
دندون پزشک ن فقط امپول حالا هر امپولی
برا زمایش گروه خونی گواهینامم کم مونده بود بزنمش اونی ک خون میگیررو بعدا فمیدم اشناس وایی میخواستم همونجا سرطان بگیرم ینی -
Punisher
از چهار پنج تا واکنش با جمع و تفریق میرسی ب ی واکنش بعدم انتالپیشو ححساب میکنی و بعدم اگ استو بخواد میبریش تو روابط استو
@Felli
ی بار از دندونپزشکی فرار کردم
و ی بارم ی دندونپزشک منو زده:////// -
Punisher
@Ali-Valicheki
کاری نکنین یدونه بفرستما -
@soniaaa
من یبار دندون پزشکو زدم
سعی میکرد دندون شیریمو که ریشه داشت دربیارع بعد همه زورشو انداخته بود رو سرم سردرد وحشتناکی گرفته بودم
منم دیدم این دربیار نیست یدونه با دستم زدم تو آرنجش از اون ورم با پام تو زانوش زدم بنده خدا مونده بود که چراااا
بعد از این ور بابام داشت از دکترع طرفداری میکرد منم بیشتر حرصی شدم