هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@حامد-صباحی حامد داداش حمید رو یک شستوشو مغزی بده داداش
@yasin-sheibak
-
Gharibe Gomnam
بله حتما بفرمایین@حامد-صباحی
میگم شما مثلا تو تاپیک درسی با داداشتون چت میکنید یا اینجا باهم چت میکنید و جواب هم رو میدید بعد مندوتا دوست داشتم اینا کلاس انلاین و حضوری که میومدن با یه گوشی میومدن باهم همفکری میکردن
شما چطوری هستین؟
اتاقتون جداست باهم چت میکنید؟
مثلا سر سوالای تاپیکا باهم همفکری میکنید؟
چجوریه؟ -
@امیرمسعود-جعفری امیر برات اسیدی چیزی بگیرم؟؟؟ برا مغرت نیاز به شست و شو داره
-
@حامد-صباحی حامد داداش حمید رو یک شستوشو مغزی بده داداش
@yasin-sheibak
خب منظورم آلاخونه اس دیگه من هم زمانی که راه ابریشم میدیدم اونقدر میخواست -
@حامد-صباحی
میگم شما مثلا تو تاپیک درسی با داداشتون چت میکنید یا اینجا باهم چت میکنید و جواب هم رو میدید بعد مندوتا دوست داشتم اینا کلاس انلاین و حضوری که میومدن با یه گوشی میومدن باهم همفکری میکردن
شما چطوری هستین؟
اتاقتون جداست باهم چت میکنید؟
مثلا سر سوالای تاپیکا باهم همفکری میکنید؟
چجوریه؟Gharibe Gomnam
گوشی جدا اتاق جدا
بقیه ماجرا رو هم توضیح میدم -
@حمید-صباحی داداش منم چیزی نگفتم
گفتم یک شستو شو چون برای تنها چیزی که استفاده نمیشه درسه
-
Gharibe Gomnam
واقعیتش تا ۵ سال پیش باهم کل کل داشتیم نه دعوا چون اونا قراره فوتبال بازی کنن ما حرص بخوریم
بعد از زمانی که یا زدهم اومدیم فوتبال ایران رو گذاشتیم کنار و هر دومون آرزومون این بود یکی از تیما گل بخوره تا بازی جذاب شه الانم که اصلا هیچی جز فوتبال بازی کردن حال نمیده@حمید-صباحی
اصلا مزه اش به بازی کردنه نه تماشا کردن تو بازی خیییلی حال میده
من با عموهامو بابامو داییام بازی میکردم
دوتا دختر بودیم بقیه همه داییا و عموها -
@امیرمسعود-جعفری امیر برات اسیدی چیزی بگیرم؟؟؟ برا مغرت نیاز به شست و شو داره
-
Gharibe Gomnam
گوشی جدا اتاق جدا
بقیه ماجرا رو هم توضیح میدم@حامد-صباحی
عجب
حالا اوناهم گوشیاشون جدا بود ولی اتاقشون یکی بودبا اینکه ناهمسان بودن عجب دوقلوهای عجیبی هستین شما
-
Gharibe Gomnam
گوشی جدا اتاق جدا
بقیه ماجرا رو هم توضیح میدم@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam
گوشی جدا اتاق جدا
بقیه ماجرا رو هم توضیح میدماتاق هر دوتا مون جداس ولی به خاطر کنکور مجبور شدیم یه اتاق رو یعنی اتاق حمید رو اتاق مطالعه کنیم و اتاق من رو اتاق خواب و سیستم و کامپیوتر کردیم البته قراره بعد کنکور باز اتاقمون جدا شه
-
@حمید-صباحی
اصلا مزه اش به بازی کردنه نه تماشا کردن تو بازی خیییلی حال میده
من با عموهامو بابامو داییام بازی میکردم
دوتا دختر بودیم بقیه همه داییا و عموهاGharibe Gomnam
من و حامد رو تو یه تیم نمیندازن چون دیگه توپ گرفتن ازمون سخته به خاطر همین همیشه جدا میوفتیم -
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam
گوشی جدا اتاق جدا
بقیه ماجرا رو هم توضیح میدماتاق هر دوتا مون جداس ولی به خاطر کنکور مجبور شدیم یه اتاق رو یعنی اتاق حمید رو اتاق مطالعه کنیم و اتاق من رو اتاق خواب و سیستم و کامپیوتر کردیم البته قراره بعد کنکور باز اتاقمون جدا شه
@حامد-صباحی
یعنی باهم نمیسازین؟ -
Mehdi
کاله کاله دگ
اهنگه
کاله کاله کاله ...... ایز ناله
من فقط همیناشو میفهمم خب کاله ناله
نشنیدین ؟
بفرستم ؟ -
@yasin-sheibak نه به این خندیدم که چجوری میتونی و چجوری کشش اینو داری ۳۰۰ گیگ مصرف کنی
اسید هم بذار برا خودت@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak نه به این خندیدم که چجوری میتونی و چجوری کشش اینو داری ۳۰۰ گیگ مصرف کنی
اسید هم بذار برا خودتداداش سریال هایی که برای خانواده میگیرم همون ایرانیا کلی حجمه من هر هفته 6 تا سریال دان میکنم! اینا خودش نزدیک 3 4 گیگ میشه بجز مصرف واتساپ و اینستاو...
-
Gharibe Gomnam
من و حامد رو تو یه تیم نمیندازن چون دیگه توپ گرفتن ازمون سخته به خاطر همین همیشه جدا میوفتیم@حمید-صباحی
برادران تاچی بانا -
ولی اونایی که دوقلو هستن یکی دختر یکی پسر خیلی بعضیاشون عجیبن اصلا شبیه هم نیستن
مثلا من یه دوست دارم(من چقدر دوست دارم)
بعد خودش خیییلی لاغره داداش دوقلوش ۳ برابر خودشه خروس جنگی هستن -
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اسید هم بذار برا خودتداداش سریال هایی که برای خانواده میگیرم همون ایرانیا کلی حجمه من هر هفته 6 تا سریال دان میکنم! اینا خودش نزدیک 3 4 گیگ میشه بجز مصرف واتساپ و اینستاو...
-
@امیرمسعود-جعفری بخاطر نت یا خرید انلاین؟
-
من فیلم نمیبینم یا ببینم ماهی یکی هفته ای یکی
راااااحت -
@حامد-صباحی
یعنی باهم نمیسازین؟Gharibe Gomnam
می دونین آخه دوقلو ها به هم خیلی وابسته هستن تا الان هم پیش هم بودیم ولی بعد کنکور مجبوریم تو اتاق جداگانه باشیم چون مثلا من در دانشگاه در یه شهری قبول شدم و حمید هم یه شهر دیگه بتونیم سازگاری جدایی از هم رو داشته باشیم و گرنه جدا نمی کردیم