هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها چطوری میتونم ویس بفرستم
هر کاری میکنم نمیشه
راهنماییم میکنید... -
بچه ها چطوری میتونم ویس بفرستم
هر کاری میکنم نمیشه
راهنماییم میکنید...Nafas Hadian 0
گوشیت ضبط کن بعد اینجا وارد کن بلدی وارد کردن رو؟ -
@F-Seif-0
راستش وایه عمومیت این روس موافقم ولی واسه تخصصی
نه البته نظر منه و توصیه نمیکنم هر کی این روش رو تا حالا اجرا کرده اجرا کنه ولی اونایی که وقت آزمون خطا دارن میتونن ببینن با کدوم راحت ترن
روشم برا تخصصی ها
تایم اول ۳۵ دقیقه به نظرم زیست (تایم اول بهتره زیست بزنن)
تایم دوم ۳۵ دقیقه ریاضی
تایم سوم ۱۰ دقیقه برگشت به درس آسونتر مثلا زیست
تایم چهارم ۱۰ دقیقه تخصصی سخت تر مثلا ریاضیمیتونن دانش آموزان از تایم چهارم به تایم اول یا سوم بدن
تو تایم اول همه ی اونایی که بلدن و خوندن بزنن همونطور که شما فرمودین اصلا به شانس اتکا نکنن حتی یه سوال
حتی اگه تست کمتری زدن ولی مطمئن باشن که درستهتو تایم سوم و چهارم وقتشون رو بزارن واسه شک دار ها و مرور تستا
اصلا جوگیر نشید و سراغ اون مباحثی که نخوندین نرین و تو همون تایم اول و دوم یه ضربدر بزرگ بزنن و بی خیال شن
با احترام به نظرتون ولی توصیه میکنم این روش هم امتحان کنن
@حمید-صباحی
به خاطر این این روش گفتم که طبق روانشناسی زمانی که آدم میره سراغ یه مطلب تا ۱۵ دقیقه میکشه به روال بیاد بنابراین اگه تو ۲۰ دقیقه درس رو ول کنه انگار ریستارت اش کردن از طرفی هم ذهن بعد ۳۰ و ۳۵ دقیقه احساس خستگی میکنه و به قولی تنوع طلبه و از یه مطلب تکراری خسته میشه بنابراین بهترین فرصت واسه ریکاوری هس و بهتره درسشون رو عوض کنن -
Nafas Hadian 0
گوشیت ضبط کن بعد اینجا وارد کن بلدی وارد کردن رو؟@حامد-صباحی
بلدم ولی پیداش نمیکنم -
M Tg
آخه راستش ما رو الان که تقریبا دیگه شبیه نیستیم ولس اونایی که مارو ندیدن میگن شبیه هم هستین@حمید-صباحی
اونقد به ما گفتن حمید حامد به من حامد هم بگین جواب میدم -
@حامد-صباحی
بلدم ولی پیداش نمیکنم -
M Tg
آخه راستش ما رو الان که تقریبا دیگه شبیه نیستیم ولس اونایی که مارو ندیدن میگن شبیه هم هستین -
این پست پاک شده!
-
@حامد-صباحی
اون قسمت صوت کجاست؟ -
وضعیتی گند تر وضعیت الان نیس اه
-
بیخیال برم درسمو بخونم