هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ریاضی چی و زیست و شیمی
بعد عمومیم میپرسم و یه چی بگم بخندید -
@F-Seif-0 ولی به نظرم نریز تو خودت
️
صحبت کن
مشکل تو زندگی همه هست -
سلامی گرم از طرف آیلین جاان به شماا
-
@Zahra-Hamrang ذهن همیشه یه چیزی برای نگران بودن پیدا میکنه :))
-
Alireza Varamanzar
بذار بره لابد کار داره
-
@Zahra-Hamrang
زهرا من برا آزمون وروی تیزهوشان خیلی خونده بودم بعد دقیقا مثل تو اصلااا استرس نداشتم روز آزمون تا اون لحظه ای که از ماشین پیاده شدم هیچ استرسی نبود به محض اینکه پامو از ماشین گذاشتم رو زمین و حوزه رو دیدم یک استرسی به من وارد شد که بیا و ببین
بعد سر همین دفترچه های هوشو عوضی گذاشته بودن تا بیان اونا رو درست کنن زمان رفتو منم اصن نتونستم تو اون مدتی که باقی مونده بود تستای هوشو بزنم و یهو دیدم دفترچه ها رو دارن جمع میکنن
خلاصه میگم خودتو برا همچین لحظه ای هم آماده کن که کنترلت رو اوضاع رو از دست ندی
️
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Hamrang
زهرا من برا آزمون وروی تیزهوشان خیلی خونده بودم بعد دقیقا مثل تو اصلااا استرس نداشتم روز آزمون تا اون لحظه ای که از ماشین پیاده شدم هیچ استرسی نبود به محض اینکه پامو از ماشین گذاشتم رو زمین و حوزه رو دیدم یک استرسی به من وارد شد که بیا و ببین
بعد سر همین دفترچه های هوشو عوضی گذاشته بودن تا بیان اونا رو درست کنن زمان رفتو منم اصن نتونستم تو اون مدتی که باقی مونده بود تستای هوشو بزنم و یهو دیدم دفترچه ها رو دارن جمع میکنن
خلاصه میگم خودتو برا همچین لحظه ای هم آماده کن که کنترلت رو اوضاع رو از دست ندی
️
آخه من اونجام اصلا استرس نداشتم
فکرکنم همین بیخیالی و آروم بودنم باعث شد که چیزایی که بلد بودمو بزنم و قبول بشم وگرنه کی باورش میشد من قبول بشم ولی گردن کلفتای کلاسمون نه؟
خیلی بیشتر این استرس نداشتنم هم احتمالا بخاطر اینه که بقیه انتظار ندارن ازم چون از همین الان گفتم قراره پشت بمونم.
ولی از کجا معلوم همین بیخیالیم شاید باعث بشه همین امسال چیزایی که بلدم بزنم و گردن کلفت ها از استرس از من عقب بمونن -
ملت دیوننن
-
ملت دیوننن
Farideh Khangah اره واقعا
خداروشکر فهمیدی🤌 -
بستا بووش
-
M Tg خدا بد نده
چیشده؟ -
M Tg خدا بد نده
چیشده؟Farideh Khangah مرسی عزیزم
هیچی خودش انگار خوب شد -