هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری خدارو شکر زودتر اقدام کنید
اصلا دیگه فکر نکنید به چرایی و چگونگی فقط تلاش کنید
مجبورش نکنید ، خودتون بخواین خوب بگذره -
z Gheibi
اره اقدام کردم از اون موقه تا الان یعنی تا دو روز قبل
چیزای عجیب غریبی واسم پیش اومد
بعد از دو روز دیگه دوباره ادامه میدم -
@سجاد-ذوالفقاری به تجربه شخصی به من یاد داده وقتی یه کاری رو شروع میکنیم اولش کلی سختی پیش میاد ، انگار میخواد ببینه چه قدر استواریم ؛ اگر از این مرحله بگذرید و ادامه بدین بقیشم حل میشه فقط ادامه بدین
z Gheibi سلام
واقعا یه تجربه عالی هست ولی من خودم چند بار تو اون مرحله اول شکست خوردم
-
@سجاد-ذوالفقاری به تجربه شخصی به من یاد داده وقتی یه کاری رو شروع میکنیم اولش کلی سختی پیش میاد ، انگار میخواد ببینه چه قدر استواریم ؛ اگر از این مرحله بگذرید و ادامه بدین بقیشم حل میشه فقط ادامه بدین
-
-
-
z Gheibi
شاید تجربش نکردم ولی حتما همینطورهنشانک زدم به وقتش بهتون بگم ممنون که بهم تذکر دادین
-
الان منی که امسال دوازدهم هستم بهترین راهکار به نظرتون برای اینکه در این مرحله شکست نخورم چی هست؟
خیلی ممنون ازتون
-
الان منی که امسال دوازدهم هستم بهترین راهکار به نظرتون برای اینکه در این مرحله شکست نخورم چی هست؟
خیلی ممنون ازتون
@mr-perfect به هیچ وجه حرف دلسرد کننده و ناامید کننده اطرافیان دوستان آشنایان خانواده و... روی شما اثر نذاره
نتیجه هیچ آزمونی هر چه قدر بد تأثیری تو روند کارتون نداشته باشه
تست زیاد زیاد زیاد
عمیق بخوانید
آزمون بدین ( اگر آزمون شرکت نمیکنید از خودتون آزمون بگیرید)
منظم و پیوسته خوندن معجزه میکنههرکدام از توصیه هارو جدی بگیرید خودش کلی پیشرفته
-
@mr-perfect به هیچ وجه حرف دلسرد کننده و ناامید کننده اطرافیان دوستان آشنایان خانواده و... روی شما اثر نذاره
نتیجه هیچ آزمونی هر چه قدر بد تأثیری تو روند کارتون نداشته باشه
تست زیاد زیاد زیاد
عمیق بخوانید
آزمون بدین ( اگر آزمون شرکت نمیکنید از خودتون آزمون بگیرید)
منظم و پیوسته خوندن معجزه میکنههرکدام از توصیه هارو جدی بگیرید خودش کلی پیشرفته
z Gheibi خیلی لطف کردین ممنون از تجربه هاتون.
فقط ببخشید میخواستم بدونم چطوری میشه یه درس رو عمیق خوند؟ منظورم اینکه تست زیاد بزنم درسنامه بخونم ... کلا چیکار کنم.
-
z Gheibi خیلی لطف کردین ممنون از تجربه هاتون.
فقط ببخشید میخواستم بدونم چطوری میشه یه درس رو عمیق خوند؟ منظورم اینکه تست زیاد بزنم درسنامه بخونم ... کلا چیکار کنم.
@mr-perfect خواهش می کنم
اول یه پیش مطالعه سریع
بعد درسنامه یا فیلم خوب
سپس تست زیادبرای این که عمیق یاد بگیرید باید تمرکز تونو موقع درس خوندن بالا ببرید و سعی کنید بفهمید نه اینکه صرفا حفظ کنید
راستی دفعه بعد سوال مشاوره ای را تاپیک جدا بپرسید جز قوانینه -
@mr-perfect خواهش می کنم
اول یه پیش مطالعه سریع
بعد درسنامه یا فیلم خوب
سپس تست زیادبرای این که عمیق یاد بگیرید باید تمرکز تونو موقع درس خوندن بالا ببرید و سعی کنید بفهمید نه اینکه صرفا حفظ کنید
راستی دفعه بعد سوال مشاوره ای را تاپیک جدا بپرسید جز قوانینه