هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey آره اعتیاد داره حتی بدتر از اینستا
Parsa Amini من اینستا ندارم بجاش معتاد پینترستم :> درواقع پینترست رسما خونه منه
-
Parsa Amini من اینستا ندارم بجاش معتاد پینترستم :> درواقع پینترست رسما خونه منه
Michael Vey منم بیشتر از دوسال اینستا ندارم اگر برگدم به ۱۴ سالگی هیچوقت نصبش نمیکنم
️
️
️
️
-
@F-Seif-0 تازه یچی دیگم یادمه فک کنم بسکتبال بازی میکردی
Parsa Amini یس یس
-
Parsa Amini یس یس
@F-Seif-0 موفق باشی
-
Michael Vey منم بیشتر از دوسال اینستا ندارم اگر برگدم به ۱۴ سالگی هیچوقت نصبش نمیکنم
️
️
️
️
Parsa Amini والا منم با اینستا زیاد حال نمیکنم فوقش بعد کنکور دانش کنم تا فق ایدلای مورد علاقمو فالو کنم
-
Parsa Amini والا منم با اینستا زیاد حال نمیکنم فوقش بعد کنکور دانش کنم تا فق ایدلای مورد علاقمو فالو کنم
Michael Vey اون موقع شاید منم دوباره کامبک زدم به اینستا و اونجاس که میتونی این افتخار رو داشته باشی که فالوور من باشی
-
Michael Vey اون موقع شاید منم دوباره کامبک زدم به اینستا و اونجاس که میتونی این افتخار رو داشته باشی که فالوور من باشی
Parsa Amini عاح ممنون که این افتخار بزرگو بهم دادین
*پاک کردن اشکای مجازیپینترست نداری حالا
-
Parsa Amini عاح ممنون که این افتخار بزرگو بهم دادین
*پاک کردن اشکای مجازیپینترست نداری حالا
Michael Vey نه حقیقتا فقط پیج قبلیم تنها اثر به جا مانده از من تو فضا مجاری هست ایدیش parsap_82 بود فک کنم
بری توش افسردگی نگیری صلوات -
Michael Vey نه حقیقتا فقط پیج قبلیم تنها اثر به جا مانده از من تو فضا مجاری هست ایدیش parsap_82 بود فک کنم
بری توش افسردگی نگیری صلواتParsa Amini الان بخاطر گذاشتن ایدیم آلا از جهان هستی اخراجم میکنه
-
بری توش افسردگی نگیری صلواتParsa Amini میفهمم
پیدات میکنم بعدا
-
Parsa Amini الان بخاطر گذاشتن ایدیم آلا از جهان هستی اخراجم میکنه
Parsa Amini شتت ولش بپاک باو
-
@F-Seif-0 پست چی بزاری؟اینستا ؟
-
@F-Seif-0 پست چی بزاری؟اینستا ؟
Parsa Amini اره
امروز یه ادیت زدم میخوام پستش کنم -
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: