هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا همه تون اینجا کوچکتر از (لحاظ سنی) منین ؟ احساس مادربزرگ بودن بهم دست داد
جسارتن شما چند سالتونه مادر جان ؟
-
خب
شما بیاید با هوشن همراهی کنید اما به یک شرط که اونا هم همراهی کنند خب
من پدرم خیلی به اینکه صبح زود بیدار بشم و بعدش نخوابم حساس هستند و این اصلان به اینکه سال کنکورم باشه و برای درس نیست
و کلن می تونم بگم از کلاس 2 ابتدایی سا شایدم زود تر منو بیدار می کنند.
شما هم الان که این کار رو ازتون خواستند باید ازشون بخوایید که با هاتون همکاری کنند و علاوه بر اینکه شما رو صبح بیدار کنند. بلکه بیدارهم نگه دارند و حداقل یک نفر از اعضای خانواده تون با هاتون بیدار باشه نه اینکه همه بعد از نماز صبح بخوابند و از شما فقط انتظار بره که بیدار بمونید
اگر هم که این طور هست که بقیه بدیار هستندکه عالیه . فقط شما باید هم کاری روز های اول سخته و لی بعد دیگه این سختی عادت میشه.شب زود خوابیدنم که دیگه دست خود شماست البته باز بگید که بقیقه همون تایم لامپ ها خاموش کنند و خانواده حدودا داخل یک تایم بخوابند.
حالا موصوع اخر 12 ساعت مطالعه. شما که شروع کردید. خب حالا هر روز گزارش تون رو برای یک نفر اعصای خانواده تون بدید که در جریان باشند و شما سعی کنید کم کم تایم رو زیا. کنید وبهشون بگید که از همون اول نمیشه. اونا هم وقتی در جریان مسیر قرار بگیرند همراهتون می کنند.
ببنید من چند روز که تازه برگشتم خونه و پدر و مادرم پیشمون نیستند و دوباره برگشتند روستامون
و من از اون روزی که پدرم رفته دیگه اون صبح بیدار موندن رو دیوه اون نظم خوابم رو ندارم.
من به عنوان بچه اول خیلی کم پیش میمود که پیش مامان بابام بخوابم. از بچه گی می رفتم جدا از همه می خوابیدم
حالا که چند ماه دیگه به سن قانونی می رسم حالا فقط به خاطر اینکه اون تایمی که بابام بیدار میشه منو بیدار کنه میام کنارش می خوابم که حداقل زود تر از قبلان بیدارم کنه
وفتی تو اتاقم می خوابیدم خب اکثر ن بابام بعد از نماز شون که خوندن بیدارم می کردند یا حالا اون تایم ولی الان دیگه بهتر شب بهشون می گم که اصلان دلسوزی هم نکنند من که کنارشونم همون موقع بیدارم کنند
تقریبا نزدیک به 1 سال هم میشه که تخت م رو جمع کردم فقط با یک پتو می خوابم که غرق خواب دیگه نباشم.
شب هم بین 11 تا 11و نیم یا 10 نیم اگر بخوابید حتما 5 صبح بیدار می شید اگر از 11 کمتر باشه که می تونم بگم 4و نیم هم می تونید بیدار شید
@jahad-128 ن من اصن مشکلی با بیدار شدن ندارم راحت بیدار میشم.. ولی سختگیری بیش از اندازه دارنو این واقعا خوب نیس
-
@haniehno چن سالته
-
ورزش و خوراکی اینا هم صبح بخورید خواب میپره میره.
بیین دیگه از من بدتر که کسی نیس
من بعد از نماز حتی ظرفیت اینکه سرم رو بزارم روی مهر و بخوابم رو هم دارم
بار ها شده بابام میاد منو چک میکنه میگه فاطمه چقدر دیگه تو سجده می خوای باشی و منی که خوابم
اولین بار فکر می کردم می رم سجده دعا می کنم و این چیزا بعد یک روز فهمیدن نه بابا این بشر خوابع
دیگه حواسشون هست رو مهر خواب نرم
@jahad-128
-
@Zahra-Hamrang دقیقا
-
@haniehno چن سالته
Michael Vey فعلا ۱۸
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا همه تون اینجا کوچکتر از (لحاظ سنی) منین ؟ احساس مادربزرگ بودن بهم دست داد
جسارتن شما چند سالتونه مادر جان ؟
-
Michael Vey فعلا ۱۸
@haniehno خبب بزرگ نیستی ک باو اینجا اکثرا 18 19ن ب بالا تک و توک 18 سال ب پایینم هس
-
@F-Seif-0 حالا قفلی من
-
زمستون... تن عریون باغچه، چون بیابون