هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@farzam-yousefi
به نظرم اوکیه فقط آقا فرزام همین منبع ها خوبه مخصوصا آزمونا بیشتر جامع ها رو گلچین کن بزن
دیگه خودتو درگیر منابع دیگه نکن تا زمانی که همشونو حداقل دو دور زدی و مسلطی و راهتم طولانی تا کنکور رو همینا کار کن ولی به بهترین شکل -
سیاههههه مممم دست کاغذ پاکن
چه کنم که بسه باید بشه حالای هی ریز کاری باید کنم دیگه بزرگ نمایشش خوبع@jahad-128
بسیار زیبا
ببخشین نقد میکنم اینو از معلم طراحیم به شما میگم فقط یه نکته اینکه واسه طراحی کادر در نظر بگیرین تا هم به زیبایی و امتیاز بیشتر بشه و هم حس بهتری بده مخصوصا اینجور طراحی ها که قرینه محوره -
@farzam-yousefi
چرا بزنین فعلا باید مبحثی بزنین -
@farzam-yousefi
شما الان وارد دوازدهم میشین؟ -
@farzam-yousefi
بله مسلط شو رو مباحث بعدا ترکیبیفقط وقتی وارد مباحث ترکیبی میشی شاید اوایل از ده تا ۲ ۳ تا درست بزنین ولی ناراحت نشین چون ذهن شما قبلش مبحثی خونده و به احتمال زیاد با وارد شدن به مباحث ترکیبی دچار عدم دسته بندی تو ذهنش بشه
-
@farzam-yousefi
بله مسلط شو رو مباحث بعدا ترکیبیفقط وقتی وارد مباحث ترکیبی میشی شاید اوایل از ده تا ۲ ۳ تا درست بزنین ولی ناراحت نشین چون ذهن شما قبلش مبحثی خونده و به احتمال زیاد با وارد شدن به مباحث ترکیبی دچار عدم دسته بندی تو ذهنش بشه
-
@jahad-128
بسیار زیبا
ببخشین نقد میکنم اینو از معلم طراحیم به شما میگم فقط یه نکته اینکه واسه طراحی کادر در نظر بگیرین تا هم به زیبایی و امتیاز بیشتر بشه و هم حس بهتری بده مخصوصا اینجور طراحی ها که قرینه محورهبه نظرتون زیباتر نشد همچنین میتونین اون حالت دایره درخت رو تکمیل کنین
-
@farzam-yousefi
داداش هنوز اول راهی جای من بودی چیکار میکردیبه خدا چیزی جز نابود کردن خودت نمیمونه با استرس
-
این پست پاک شده!
-
@سجاد-ذوالفقاری
سکوت -
@سجاد-ذوالفقاری
وله کن -
@jahad-128 زیباست
@yasin-sheibak
خیلی ممنون
-
این پست پاک شده!