هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@jahad-128 شایدم من همون بهترین جراح ایران شدم ک خیلی از افرادی ک میخوان خودشون باشنو نجات داد..
عالی.
منم شاید همکارتون شدم
اولین بار به خاطر جراحی قلب و عروق پا گذاشتم تو تجربی.
ولی امان از شیمی ادمو مجنون خودش میکنه
حالا فعلان کار اصلی درس خوندن که اون عدده یک جیزی خوبی بشه بعدش برای تصمیم و فکر کردن به این قسمت کار زیاده
-
@jahad-128 اره.. شایدم یجور دیگ چرخید و منو تو تیمارستان در حال نقاشی ببینین اونم فق بخاطر اینکه ادما باعث میشن جیغ بزنم و فرار کنم ب جایی ک تنها باشم :| مث سلول انفرادی :|
Michael Vey از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
-
شایدم یک جور دیگه چرخید
کسی که تا اخر عمرش فقط شیمی خوند ولی شغلش چیز دیگه ای بودبه هرحال خدا رو چه دیدم شاید روزی ازمون یاد شد
ولی دوست ندارم تا زندم ازم یاد شه
اصلان دوست ندارم. نمی خوام اصلان کسی حتی درست حسابی بشناستم
مثل مومور مخفی ا زندگی کنم@jahad-128 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثل مومور مخفی ا زندگی کنمولی اره.. منم دوس دارم هیشکی منو نشناسه
-
@jahad-128 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شایدم یک جور دیگه چرخید
کسی که تا اخر عمرش فقط شیمی خوند ولی شغلش چیز دیگه ای بودبه هرحال خدا رو چه دیدم شاید روزی ازمون یاد شد
ولی دوست ندارم تا زندم ازم یاد شه
مثل مومور مخفی ا زندگی کنمایشون مهندسی شیمی می خونن میتونه کمکت کنه
@R.Nil parچه خوب خیلی ممنون لطف کردید
-
عالی.
منم شاید همکارتون شدم
اولین بار به خاطر جراحی قلب و عروق پا گذاشتم تو تجربی.
ولی امان از شیمی ادمو مجنون خودش میکنه
حالا فعلان کار اصلی درس خوندن که اون عدده یک جیزی خوبی بشه بعدش برای تصمیم و فکر کردن به این قسمت کار زیاده
@jahad-128 اوهومم
-
@Felli سلام عزیزم
اره همونم
منم فاطمه ام میتونی فرگل هم صدام کنی
انشاءلله از این به بعد اشنا میشیم
چه افتخاری بهتر از این -
ولی از فانتزیام اینه ک یهو فراموشی بگیرم و همه چیزو درمورد خودم و اطرافیانم فراموش کنم.. اینجوری خیلی راحت تر و عاقلانه تر میتونم اطرافمو ببینم و ی زندگی جدید شروع کنم
-
ولی از فانتزیام اینه ک یهو فراموشی بگیرم و همه چیزو درمورد خودم و اطرافیانم فراموش کنم.. اینجوری خیلی راحت تر و عاقلانه تر میتونم اطرافمو ببینم و ی زندگی جدید شروع کنم
Michael Vey یا اینکه مثلا هرکی منو میشناسه یهو منو فراموش کنه.. حتی خانوادم. شاید اونوق میتونستم ب خیلی چیزا و کَسا برسم
-
اینم یک تجربه جدید جدید میشه
تولدی دوباره تقریبا -
اینم یک تجربه جدید جدید میشه
تولدی دوباره تقریبا@jahad-128 دقییقاااا
-
Michael Vey اگه قبلش به یکی بدهکار باشین چی؟میخواین پول مردمو بالا بکشین چرا فلسفیش میکنید
-
Michael Vey اگه قبلش به یکی بدهکار باشین چی؟میخواین پول مردمو بالا بکشین چرا فلسفیش میکنید
-
@jahad-128
به به
سلام خوبید؟ -
البته امیدوارم اونی باشید که تو ذهن من بوده
-
می نوسم اما به غلط
کم پیش میاد یک چیز درست تایپ کنم
جمله ها که زیاد شه غلط های منم زیاد میشه.
فرمانده کجاییی (هم کلاسیم ه(
بیا حرفای منو ترجمه کن فقط تویی که می فهمی چی نوشتم. -
_MILAD_ ن داوشم من من هچوق بدهیمو اونقد عقب نمیندازم ک وسطش یهو فراموشی بگیرم
-
@jahad-128
به به
سلام خوبید؟شلام شما خوب هستید.
نه متأسفانه نیستم. ایشون.
اسم ایشونم جهاد بود ولی با شماره 20من اولین بار اولین ایمیلی که ساخت با اسم ی بود که ایشون داشتند ساختم برای همین ایلیم شبیه به ایشون
تاپیک جهاد مغنیه رو زده بودند فکر کنم.
احتمالان منظور شما هم ایشون هست.
-
_MILAD_ ن داوشم من من هچوق بدهیمو اونقد عقب نمیندازم ک وسطش یهو فراموشی بگیرم
احسنت