هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Elham650
باور غلط سخت گیری الکی.
خیلی از شخصیت های مهم خانم داخل تلویزیون اومدند و گفت و گو کردن.حضرت زهرا هم تازه بین جمعت از مردم در مسجد خطبه خوندند.
حق داره خوبم حق داره.
-
@jahad-128 با بخش زیادی از حرفات مخخخصوصا بند اخری مخالفم.. اما خب بازش نمیکنم چون ممنوعه تو این تاپیک و حتی اگ ممنوعم نبود ناراحتی پیش میاد ولش.. چون معمولا تو بحثا کسی کوتاه نمیاد و هرکی سر عقیدش میمونه پس جز الکی حرص خوردن و ناراحت کردن بقیه سودی نداره
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@jahad-128 با بخش زیادی از حرفات مخخخصوصا بند اخری مخالفم.. اما خب بازش نمیکنم چون ممنوعه تو این تاپیک و حتی اگ ممنوعم نبود ناراحتی پیش میاد ولش.. چون معمولا تو بحثا کسی کوتاه نمیاد و هرکی سر عقیدش میمونه پس جز الکی حرص خوردن و ناراحت کردن بقیه سودی نداره
Michael Vey اتفاقا کل متن یه طرف ، بند آخر یه طرف
چیه این تک همسری مُد شده(شوخی میکنم
) ولی به قول خودت این بحث جاش توی آلاخونه نیست
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey اتفاقا کل متن یه طرف ، بند آخر یه طرف
چیه این تک همسری مُد شده(شوخی میکنم
) ولی به قول خودت این بحث جاش توی آلاخونه نیست
-
@Elham650 سعید قدیم خانی هستم دارای دکترای سوسک شناسی فوق پیشرفته از دانشگاه بین المللی ماساچوست
-
هر چه قد هم قوی بمونی و بگی فراموش کردم
جمعه باز همه چیو یادت میاره:)) -
@Elham650
نه گناه نیست.
حجاب واجبهاماااا
جامعه دو چار فرهنگ بیگانه شده و بدون اینکه تحقیقی صورت گرفته بشه و به دون دلیل فقط پیرو مد و
این چیزا و باور های زد حجاب رو قبول کرده
و اون رو برای خودش درست دونسته
و ای داد که همون غربی ها که دارند رو به اسلام میارند و برای رسم ها و قانون های قبلش ون قانون می زارند و تازه هی دارند به اموری که داخل قران و بیان اسلام بوده رو میارند.
مثلان خانمی که داخل محل کار یا دانشگاه میاد باید حتما طبق قانون های محل کار لباس بپوشه و رفتار کنه و اقا باید طبق قانوناش رفتار کنه
یا مثلا برای مشروب محل های خاص ساختند و کسی حق نداره داخل جامعه مست کنه و...درصورتی که حالا جامعه مون به اقاعده غلط اونا مقداری سمت داده و خب این فرهنگ ها اشتباه اومده جای اسلام حقیقی رو گرفته.
حالا این جامعه وقتی کسی رو برخلاف این باوری که پیدا کردند می بییند. به جای اینکه بگردیم و ببنیم راه درست کدوم ه بر ای نقد و برخلاف عقاید هم به شروع به توهین میشه.
اول که خدا صلاح انسان رو. می خواد و وقتی گفته حیا و حجاب باید داشته باشید حتما به صلاح بوده. ببینید اسلام واقعی فکر همه چیزو کرده
مثلا چرا مردا می تونن چند تا زن بگیرند ولی زن ها نمی تونن چند تا شوهر کنند.
الان با تحقیقات نشون داده شده که جمعیت زن ها در کل در طول زمان از مرد ها بیشتر و این مار باعث شده که زن ها بیوه نموند تازه سقف هم برای این کار مشخص شده 4تا خب چرا!؟ چون فساد در جامعه پیش نیاد و این طور نباشه که مرد ها هر چقدر خواستند زن بگیرند.
و خب دلیل های مهم تر دیگه..
-
@jahad-128
ببخشید همین طوری وارد بحث شدم
با هیچ چیز کاری ندارم
ولی تا اونجایی که میدونم شما دخترید
پس
مشکلی ندارید با اینکه همسرتون چند تا زن دیگه هم داشته باشند
و فقط روزهای بخصوصی پیش شما بیان؟ -
اون که بعله کی ه که حاظر باشه رضایت بده شوهرش چند تا زن کنه
اونا زنای قدیمم بودنن
-
@jahad-128
ببخشید همین طوری وارد بحث شدم
با هیچ چیز کاری ندارم
ولی تا اونجایی که میدونم شما دخترید
پس
مشکلی ندارید با اینکه همسرتون چند تا زن دیگه هم داشته باشند
و فقط روزهای بخصوصی پیش شما بیان؟@Felli
پیامبر اكرم (ص) می فرمایند : « انسان با ازدواج نصف دینش كامل می شود».
پس من میرم دوتا زن میگیرم -
@Felli
پیامبر اكرم (ص) می فرمایند : « انسان با ازدواج نصف دینش كامل می شود».
پس من میرم دوتا زن میگیرم -
نه خب کلنی اینا چیزای هست که اسلام فکر همه جا شو کرده و برای هر شرایطی راه رو نشون داده
خب شما می تونید از این جنبه در نظر بگیرید که یک مردی همسر اکان فرزند اوردن رو نداره
بعد با رضایت هر دوطرف هم زن هم مرد تازه اسلام اینم گفت تا رضایت زن اول نباشه زن دومی در کار نیس
خب بعد مرد می تونه بره یک زن دیگه بگیره که بچه دار بشه. تازه حتما داشتیم خود زن برای شوهر رفته باشه خواستگاری که شوهر بتونه بچه هم داشته باشه.
دیگه هر طور شرایطی می تونه باشع
-
@Allen-Gamer
هرچقدر دلتون میخواد زن بگیرید
فقط یادتون نره که خرج و مخارج اون زن ها به گردن شماست@Felli الان از بس خرجو مخارج زیاد شده که یه دونه هم نمیشه گرفت
-
@Allen-Gamer
هرچقدر دلتون میخواد زن بگیرید
فقط یادتون نره که خرج و مخارج اون زن ها به گردن شماست@Felli
دقیقا
از پس یکیشم دیگه این دوره به سختی بتونند بر بیاندبعد تا زن اولشون رضایت نده زن بعدی در کار نیس
-
اسلام تو همون آیه ای ک میگه مرد ها میتونن چهارتا زن بگیرن و بهشون این اختیار و میده
میگه ب شرطی میتونین ک اعتدال رو بین همه اشون برقرار کنین
و در ادامه میگه ک و هیچ کدومتون این توانایی رو ندارین
پس در واقع داره میگ این مسخره بازیا رو بزارین کنارو ب همون یکی بسنده کنین ک همون یکی هم زیادیه -
@Felli
-
اسلام تو همون آیه ای ک میگه مرد ها میتونن چهارتا زن بگیرن و بهشون این اختیار و میده
میگه ب شرطی میتونین ک اعتدال رو بین همه اشون برقرار کنین
و در ادامه میگه ک و هیچ کدومتون این توانایی رو ندارین
پس در واقع داره میگ این مسخره بازیا رو بزارین کنارو ب همون یکی بسنده کنین ک همون یکی هم زیادیهramses kabir والا یکی رو نمیتونن عین آدم نگه دارن به فکر ۴ تان