هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 یه هفته هم زمانش زیاده، 3 روز به نظرم میتونه حداقل یه بخشی از قولی که داده شده انجام بشه و همین باعث بشه تو 3 روزای بعدی حجم بیشتری از قولی که داده رو انجام بده
و اینکه بگین تاریخشو هم اعلام کنن. فقط هم مربوط به درس نمیشه
-
0-0ftm
چرا دلم خیلی میخواد، اما آهنگ بی کلامی که خوب باشه زیاد نمیشناسم اما سعیمو میکنم اونم به کار بگیرماین تاپیک جدیدی که گفتم به نظرم اگه استقبال بشه کاربردی ترین تاپیکی میشه که به ذهنم رسیده
فقط امیدوارم استقبال بشه :|
-
0-0ftm
چرا دلم خیلی میخواد، اما آهنگ بی کلامی که خوب باشه زیاد نمیشناسم اما سعیمو میکنم اونم به کار بگیرماین تاپیک جدیدی که گفتم به نظرم اگه استقبال بشه کاربردی ترین تاپیکی میشه که به ذهنم رسیده
فقط امیدوارم استقبال بشه :|
-
@سجاد-ذوالفقاری یاد اوایل تابستون امسال افتادم
چه بارونی میزد
آهنگای دن گیبسونو گوش میدادم، خیلی خوب بود
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پاییز شروع شده
بارون کجاست پس؟نکنه اونم همراه خودت بردی؟!!!
گفتم شاید این بارون حالمو خوب کنه وی یه کم که فک میکنم ممکنه بدتر کنه حالمو
-
@amir-bernousi من یکی دوتا دارم مشکلی نداره بزارم ؟ یا بفرستم اینجا شما بزارید تو تاپیک
ایده ی خوبیه ، ولی معمولا تاپیکای کاربردی بعد یکی دو ماه از کار میفتن:|| نمیدونم چرا
0-0ftm بله بله حتما، خیلی خوب میشه
به این دلیل که فقط از استارتر توقع میره که تاپیکو ادامه بده، خب اونم درگیریای خودشو داره
-
@سجاد-ذوالفقاری یاد اوایل تابستون امسال افتادم
چه بارونی میزد
آهنگای دن گیبسونو گوش میدادم، خیلی خوب بود
-
0-0ftm بله بله حتما، خیلی خوب میشه
به این دلیل که فقط از استارتر توقع میره که تاپیکو ادامه بده، خب اونم درگیریای خودشو داره
-
@سجاد-ذوالفقاری
از پاییز این چند سال خاطرات خوشی ندارم، همش مشکلات، درگیری، ناراحتی و ... -
@سجاد-ذوالفقاری
از پاییز این چند سال خاطرات خوشی ندارم، همش مشکلات، درگیری، ناراحتی و ... -
0-0ftm
ایمان سرورپور، علیرضا افشار، استاد پناهیاناین سه نفر رو که کاراشونو دنبال میکنم همشون تو حرفاشون به اتفاق میگن به روز نگاه کنین
اگه بتونین این نگاهو تو خودتون پرورش بدین، رشد میکنین، بزرگ میشین، بخشنده میشین، فداکار میشین و در نهایت به آرامشی که همه دنبالشن میرسین
اما ساده نیست
-
@amir-bernousi
اره خوب امیدوارم خاطره خوبی داشته باشی امسالترکیب صداهای که با ویلون میزنه اونطرفم صدا آب میاد خیلی خوبه
@سجاد-ذوالفقاری
ممنون، همچنین : )