هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام دوستان ببخشید که وارد گفت و گو تون شدم به جای اینکه به دوستتون بگین شاد رو کلا به مادرتون بسپارید و خودتون برین راحت سراغ آلاء
@mr-perfect
سلام خوب ببخشید من برادرم از گوشی مادرم استفاده میکنه و اینطوری نمیشه
از طرفی منم یدونه گوشی دارم و لپتاپ و... ندارم -
@mr-perfect
از طرفی منم یدونه گوشی دارم و لپتاپ و... ندارمنمیشه از طریق تلویزیون مثل خودم من آلاء رو نگاه کنین
-
نمیشه از طریق تلویزیون مثل خودم من آلاء رو نگاه کنین
@mr-perfect
نه متاسفانه اینم ممکن نیست -
@mr-perfect
از طرفی منم یدونه گوشی دارم و لپتاپ و... ندارمتلویزیون اولا به چشمتون آسیب نمی زنه چون صفحه بزرگه و دوما تمرکزتان کامل هست
-
@mr-perfect
نه متاسفانه اینم ممکن نیستجسارتا برادرتون چند سالشون هست؟
-
جسارتا برادرتون چند سالشون هست؟
@mr-perfect
9 ساله
6 ساله -
@mr-perfect
9 ساله
6 سالهنه پس اینم نمیشه که برادرتون حداقل بررسی کنه اگه اسمتون رو صدا زدن بگه
-
نه پس اینم نمیشه که برادرتون حداقل بررسی کنه اگه اسمتون رو صدا زدن بگه
@mr-perfect
نه چون داداشم خودشم درس داره اون از من کمک نخواد تو درساش شاهکار کرده -
@mr-perfect
نه چون داداشم خودشم درس داره اون از من کمک نخواد تو درساش شاهکار کردهواقعیته من خودم سال قبل کل امتحانات ریاضی خواهرم رو دادم
-
@mr-perfect
نه چون داداشم خودشم درس داره اون از من کمک نخواد تو درساش شاهکار کرده -
واقعیته من خودم سال قبل کل امتحانات ریاضی خواهرم رو دادم
@mr-perfect
آها
من پارسال تکالیف شو حل میکردم چون خونواده ام میگفتن سخته شه و... کمکش کن ولی خب امسال گفتم به هیچ وجه کمک نمیکنم -
@mr-perfect
نه والا ولی خب داداشم گفت برام لپتاپ میگیره حالا نمیدونم حقیقتا میتونه و یادش میمونه یا نه -
@mr-perfect
نه چون داداشم خودشم درس داره اون از من کمک نخواد تو درساش شاهکار کردهالبته یه کاری میشه کار الان به ذهنم رسید شما صبحا که کلاس دارین گوشیتون رو بدین به مامانتون که کلاسهاتون رو اداره کنه و شما اون موقع دروس رو تمرین کنید که نیاز به فیلم نداره و بعد از ظهر که کلاس تموم شد شما برین سر وقت فیلم هاتون
-
@mr-perfect
آها
من پارسال تکالیف شو حل میکردم چون خونواده ام میگفتن سخته شه و... کمکش کن ولی خب امسال گفتم به هیچ وجه کمک نمیکنمتو این بحث شرایطمون یکی هست
-
البته یه کاری میشه کار الان به ذهنم رسید شما صبحا که کلاس دارین گوشیتون رو بدین به مامانتون که کلاسهاتون رو اداره کنه و شما اون موقع دروس رو تمرین کنید که نیاز به فیلم نداره و بعد از ظهر که کلاس تموم شد شما برین سر وقت فیلم هاتون
@mr-perfect
عه آره راست میگینا چرا به فکر خودم نرسید
البته میتونم صبحا زودتر بیدار شم فیلم ببینم موقع کلاس بخونم -
تو این بحث شرایطمون یکی هست
@mr-perfect
آها -
@mr-perfect
عه آره راست میگینا چرا به فکر خودم نرسید
البته میتونم صبحا زودتر بیدار شم فیلم ببینم موقع کلاس بخونممنم یه لحظه به ذهنم رسید
-
منم یه لحظه به ذهنم رسید
@mr-perfect
ممنونم لطف کردید اهمیت دادین -
@mr-perfect
ممنونم لطف کردید اهمیت دادین -
@mr-perfect
همچنین