هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-andiravan سلام
سبک روزگار هست
یه ضرب المثل هست که میگه: مار از پونه بدش میاد جلو خونه اش سبز میشه.
خود من امسال این مشکل رو دارم اما نمیدونم چطوری حلش کنم.
-
دلیل جنگ جهانی دوم وارد میشود
-
چ خبرا چ میکنید؟ حوصلم پوکید
-
دلیل جنگ جهانی دوم وارد میشود
فاطمه رحیمی یسوال اعتبار درسسییمو از کجا بفهمم چنده؟ من کلا هنگم تویی گزیینه هایی پزوفاییل کدوم مربوط بهش؟
-
@mr-perfect
سلام خوبید؟
دقیقااااااااا این ضرب المثل واسم شد
معلمایی که دعا کردم معلمم نشن شدن
بقیه هم جدیدن
سختیش اینه شناختی ازمون ندارن@sania-andiravan
ممنون شما چطورین؟
اصلا خیلی بد شده من یه معلم هندسه داشتم در سال دهم در سال یازدهم معلم آمار شد امسال دیگه مدرسه مون ترکونده گسسته و هندسه رو باهم به اون داده دیگه مغزم سوت میکشه اولا خيلي خيلي عصبی هست دوما درس دادن بلد نیست سوما فقط کارش تبلیغ کلاسای کنکوری خودش در بیرون هست اونم با هزینه های خیلی بالا. در سال دهم به کلاساش در بیرون نرفتم خیلی باهم لج شده خدا امسال رو به خیر بگذرونه.
خدایش من دنبال معلم خوب در مدرسمون نیستم معلمی میخوام که کاری به کارم نداشته باشم با تمرین نوشتن های الکی و جزوه نویسی های الکی عذابم نده.
آخه خدایاااااااااااا
-
چ خبرا چ میکنید؟ حوصلم پوکید
-
فاطمه رحیمی یسوال اعتبار درسسییمو از کجا بفهمم چنده؟ من کلا هنگم تویی گزیینه هایی پزوفاییل کدوم مربوط بهش؟
-
فاطمه رحیمی
سلام عزیزم گفتن که فعلا اعتبار درسی نشون داده نمیشه -
ولی زیادی بحث ازاد شده
-
@sania-andiravan
ممنون شما چطورین؟
اصلا خیلی بد شده من یه معلم هندسه داشتم در سال دهم در سال یازدهم معلم آمار شد امسال دیگه مدرسه مون ترکونده گسسته و هندسه رو باهم به اون داده دیگه مغزم سوت میکشه اولا خيلي خيلي عصبی هست دوما درس دادن بلد نیست سوما فقط کارش تبلیغ کلاسای کنکوری خودش در بیرون هست اونم با هزینه های خیلی بالا. در سال دهم به کلاساش در بیرون نرفتم خیلی باهم لج شده خدا امسال رو به خیر بگذرونه.
خدایش من دنبال معلم خوب در مدرسمون نیستم معلمی میخوام که کاری به کارم نداشته باشم با تمرین نوشتن های الکی و جزوه نویسی های الکی عذابم نده.
آخه خدایاااااااااااا
-
@mr-perfect
خوبم مرسی
خدا به خیر بگذرونه
دقیقا منم میگم درس دادنش مهم نیست فقط اذیتم نکنه حرصم نده
حالا امیدوارم سال تحصیلی عالی رو همه مون بگذرونیم@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا امیدوارم سال تحصیلی عالی رو همه مون بگذرونیم
انشالله
-
@mr-perfect
مرسی
-
@mr-perfect اعتبار ک گفتن اعتبار درسی ببا اعتبار نمایشی متفاوت کنجکاو شدم ک کجا درسی و میزنه
-
@mr-perfect اعتبار ک گفتن اعتبار درسی ببا اعتبار نمایشی متفاوت کنجکاو شدم ک کجا درسی و میزنه
آهان در کل چون برا خودم مهم نیست گفتم چون اگه برا چت میخواین اصلا خوب نیست بسیار کیفیتش پائین هست
-
@sania-andiravan جمع بندی رو خوب ببند به نظرم
درسا مدرسه رو ول کن.. -
@sania-andiravan جمع بندی رو خوب ببند به نظرم
درسا مدرسه رو ول کن.. -
آهان در کل چون برا خودم مهم نیست گفتم چون اگه برا چت میخواین اصلا خوب نیست بسیار کیفیتش پائین هست
@mr-perfect ن چتو ک داشتم قبلا رو مخ فقط تفاوت دوتا اعتبار یاد شده رو نمیفهمم
-
@narjes-hashemi
آخه درس مدرسه رو بخونم آزمون بعدیش خیلی کمکم میکنه
خیلی خیلی کمک بزرگی میشه
@sania-andiravan بعد جمع بندی نصف زمان خودشو بزار شک نکن بسته میشه. مدرسه چیزی نیست بعدشم آزمون دوهفته خودشو که داره
بعد تازه تو برا جمع بندی روحیه و کیفیت مطالعتو داشتی دیگه همه چی روال میشه
همون دایورت کن خودمون