هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حسین نعمتی در سطح جهانی که نه ولی میشه ردش کرد
@Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چطوری؟ :))))))
-
@حمید-صباحی ممنون شما خوبی؟
-
چطوری؟ :))))))
@D-fateme-r این نظریه میگه کل دنیا خالقش یه ذره است که منفجر شده و بعد الکترون پروتون و...بوجود اومدن
درصورتیکه ویژگی خالق نامتناهی و بی نیاز بودنشه و اون ذره چون جز ماده است و هر ماده اجزایی داره پس به اجزاش وابسته است
و این از ویژگی های جسم و ماده است و بدلیل عدم بی نیاز بودنش این نظریه رو کنار میزنن -
سنجش زده دفترچه تا امشب ریاضی و انسانی منتشر میشه
فردا هم علوم تجربی منتشر میشه -
@D-fateme-r این نظریه میگه کل دنیا خالقش یه ذره است که منفجر شده و بعد الکترون پروتون و...بوجود اومدن
درصورتیکه ویژگی خالق نامتناهی و بی نیاز بودنشه و اون ذره چون جز ماده است و هر ماده اجزایی داره پس به اجزاش وابسته است
و این از ویژگی های جسم و ماده است و بدلیل عدم بی نیاز بودنش این نظریه رو کنار میزنن@Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و این از ویژگی های جسم و ماده است و بدلیل عدم بی نیاز بودنش این نظریه رو کنار میزنننه عزیزم بیگ بنگ چنین چیزی نمیگه
بیشتر در موردش بخون
یه گوگل کردن ساده نیازه -
مجتبی ازاد
فاطمه خانوم هم، هم استانی هستن @Felli -
و این از ویژگی های جسم و ماده است و بدلیل عدم بی نیاز بودنش این نظریه رو کنار میزنننه عزیزم بیگ بنگ چنین چیزی نمیگه
بیشتر در موردش بخون
یه گوگل کردن ساده نیازه -
@haniehno غیر حمید و حامد یکی دو نفر دیگه هم هستن از استانتون
مجتبی ازاد منم هسم
-
مجتبی ازاد منم هسم
Ryhn E اها شما هم هستی ... خلخالین ؟
-
دوباره با من است حریم حرف نزنید دارم میرم در سال نمیاد زیست فیزیک ریاضی شیمی رو پیدا کردم گذاشتم رو حالت در حال پیگیری
تحریمای آلا رو دور زدم و میزنی و خواهم زد
تا دور زدن های بعدی بدرود -
Ryhn E اها شما هم هستی ... خلخالین ؟
مجتبی ازاد ن من اردبیلم