هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-noori7979 یعنی وقتی دو نفر زابلی اینور صحبت که میکنن .. من میشینم فقط گوش میدم ... انقدر این لهجه رو دوس دارم اما برعکس به صورت خوب یادش نمیگیرم با اینکه هم اطرافم اینجوری گپ میزنن
منم زیاد نمیتونم حرف بزنم
یه تیکه های کوچیک یا ضرب المثلا رو با دوستام یا خانواده که حرف میزنم بکار میبرم
ولی دو جمله پشت سر هم بخوام بگم آبرو ریزی میشه شدید@f-noori7979 همدردیم
همون کنج بشینیم گوش کنیم بسمونه
-
@f-noori7979 یعنی وقتی دو نفر زابلی اینور صحبت که میکنن .. من میشینم فقط گوش میدم ... انقدر این لهجه رو دوس دارم اما برعکس به صورت خوب یادش نمیگیرم با اینکه هم اطرافم اینجوری گپ میزنن
منم زیاد نمیتونم حرف بزنم
یه تیکه های کوچیک یا ضرب المثلا رو با دوستام یا خانواده که حرف میزنم بکار میبرم
ولی دو جمله پشت سر هم بخوام بگم آبرو ریزی میشه شدید@f-noori7979 دانشگاه زابل همه چی اوردم ولی حیف راهش راه درستی نیست ... حیف :((
-
@f-noori7979 خب پس رفتی ابتدایی با بُری دوووونه سر کله بزنی .... خوبه خوبه... رتبه بندی ها هم که بیان حقوق جو پ میکنه بالا :))
@f-noori7979 خب پس رفتی ابتدایی با بُری دوووونه سر کله بزنی .... خوبه خوبه... رتبه بندی ها هم که بیان حقوق جو پ میکنه بالا :))
من رفتم ابتدایی که دانشگاهم شهر خودمون باشه و وقت آزاد داشته باشم کنکور بدم دوباره
رتبه بندیم که برا معلماس
به ما طفلکیا یه چندرغاز میدن همشم دوباره میگیرن 🥺🥺 -
من رفتم ابتدایی که دانشگاهم شهر خودمون باشه و وقت آزاد داشته باشم کنکور بدم دوباره
رتبه بندیم که برا معلماس
به ما طفلکیا یه چندرغاز میدن همشم دوباره میگیرن 🥺🥺@f-noori7979 اوه قراردادی هستی ؟
-
@f-noori7979 اوه قراردادی هستی ؟
نه دانشجو معلمم
آموزش پرورش الان معلم قراردادی فکر نکنم داشته باشه
داره؟؟ -
نه دانشجو معلمم
آموزش پرورش الان معلم قراردادی فکر نکنم داشته باشه
داره؟؟@f-noori7979 نه میگم برا همون پرسیدم ... خوب خوبه دیگه این ترم جدید کف حقوقت میشه 8 تومن
-
@Saghi-Mortazavi فیلم چی میبینی تو از اون موقع ؟
-
@f-noori7979 نه میگم برا همون پرسیدم ... خوب خوبه دیگه این ترم جدید کف حقوقت میشه 8 تومن
مجتبی ازاد هااااا؟ ۸ تومن؟
نه بابا
حقوق دانشجو معلما سالانه میره بالا
مثلا پارسال حکممون ۳۵۰۰ بود امسال شد ۵۶۰۰
تا آخر سالم همین میمونه -
نه بابا
تا آخر سالم همین میمونه@f-noori7979 اییی پس خبر نداری :))))) رتبه بندی رو بخون .. من امسال کنکور دادم به امید فرهنگیان نیاوردم :)) من فک و فامیلم فرهنگیان مادر خودمم .. میدونم ... داره اجرا میشه یکی دو ماه دیگه ... شک داشتی برو اداره اموزش پرورش زابل بپرس ...
با اون حقوق از یک یک ارتینه های طایفت بالاتر میشی
مستقل ... هرچند فکر کنم متاهلی
-
نه بابا
تا آخر سالم همین میمونه@f-noori7979 بصبر حکمای جدید بیاد دستت میبینی ... میگم شک داشتی بپرس
-
@f-noori7979 اییی پس خبر نداری :))))) رتبه بندی رو بخون .. من امسال کنکور دادم به امید فرهنگیان نیاوردم :)) من فک و فامیلم فرهنگیان مادر خودمم .. میدونم ... داره اجرا میشه یکی دو ماه دیگه ... شک داشتی برو اداره اموزش پرورش زابل بپرس ...
با اون حقوق از یک یک ارتینه های طایفت بالاتر میشی
مستقل ... هرچند فکر کنم متاهلی
مجتبی ازاد رتبه بندی فقط برا معلمایی اجرا میشه که سرکار باشن
به دانشجوها تعلق نمیگیره
هعععی اُرتینه های طایفه من پزشکن خوشبختانه یا متاسفانه کف حقوق هر ماهشون بالای ۶۰ ۷۰ تومنه
نه بابا
با این حقوق من غلط بکنم که از این غلطا بکنم -
@Fargol-Sh ان شاءالله رشته ای که میخوای امسال قبول شی
@f-noori7979 انشاءلله
-
مجتبی ازاد رتبه بندی فقط برا معلمایی اجرا میشه که سرکار باشن
به دانشجوها تعلق نمیگیره
هعععی اُرتینه های طایفه من پزشکن خوشبختانه یا متاسفانه کف حقوق هر ماهشون بالای ۶۰ ۷۰ تومنه
نه بابا
با این حقوق من غلط بکنم که از این غلطا بکنم@f-noori7979 اوه این بده ... ارتینه ی پزشک از صد تا مار هم بدتره نیش زبونش
نه برای دانشجو ها هم هست ... خبراش داره میاد ... ها دختر اونور رسم های بدی دارن .. زود بدبخت نکنی خودتو
-
@f-noori7979 اوه این بده ... ارتینه ی پزشک از صد تا مار هم بدتره نیش زبونش
نه برای دانشجو ها هم هست ... خبراش داره میاد ... ها دختر اونور رسم های بدی دارن .. زود بدبخت نکنی خودتو
مجتبی ازاد ان شاءالله خودمم میخوام یکی از همونا بشم
من ولی مظلومم🥺
نه اینو مطمئنم به دانشجوها تعلق نمیگیره
وگرنه دانشجوها تا براشون حکم نمیزدن از در وزارت تکون نمیخوردن
الان دیگه این رسما نیست. اگرم کسی زود ازدواج میکنه خودش میخواد -
من ولی مظلومم🥺
الان دیگه این رسما نیست. اگرم کسی زود ازدواج میکنه خودش میخواد@f-noori7979 ها ... منم میخوام ولی حیف ریاضیم
مظلوم نباش ... خورده میشی ..من فامیلم توی قسمت حکم و حقوق و ایناست ... بعد اومد بهم گفت مجتی جو پ کن برم فرهنگیان قراره حقوقا بره بالا ... چند جا هم توی طایفه بحثش شد ...
-
من ولی مظلومم🥺
الان دیگه این رسما نیست. اگرم کسی زود ازدواج میکنه خودش میخواد@f-noori7979 خوبه ... ولی حیف زابلی های اینور هنوز بعضی هاشون این حماقتو میکنن
-
@f-noori7979 ها ... منم میخوام ولی حیف ریاضیم
مظلوم نباش ... خورده میشی ..من فامیلم توی قسمت حکم و حقوق و ایناست ... بعد اومد بهم گفت مجتی جو پ کن برم فرهنگیان قراره حقوقا بره بالا ... چند جا هم توی طایفه بحثش شد ...
@f-noori7979 ها ... منم میخوام ولی حیف ریاضیم
احتمالا منظورشون بعد از فارغ التحصیلی بوده
چون این قانونه که همیشه پایه حقوقی هر سال هر چقدر که باشه برا دانشجو معلمام همونقدر حکم میزنن
خلاصه که از من به شما نصیحت اگه واسه حقوقش میاین اصلا نیاین که هییییچ خبری نیست
مخصوصا برای آقایون
اوضاع خیطه ناجور
کسورات دل همه رو خون کرده -
@f-noori7979 خوبه ... ولی حیف زابلی های اینور هنوز بعضی هاشون این حماقتو میکنن
@f-noori7979 خوبه ... ولی حیف زابلی های اینور هنوز بعضی هاشون این حماقتو میکنن
نه اجبار از وقتی من یادم میاد اینجا نبوده
-
سلام