هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
لایو زندش ... رفت هوا
-
@roghayeh-eftekhari
@m-hmt بیا بش بگو شوخیه
️
-
@m-hmt بخواب باو ما ک از 5 بیداریم مگه چ کردیم
-
@m-hmt بخواب باو ما ک از 5 بیداریم مگه چ کردیم
Michael Vey خیلی وقته بیدارم ولی کارامو نکردم
شدیدا بیحال
️
-
Michael Vey خیلی وقته بیدارم ولی کارامو نکردم
شدیدا بیحال
️
@m-hmt کار چیه باو بشین استراحت کن خوش بگذرون.. حال داریا
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سایت قطع شد؟
-
*صدای بابای من از پزیرایی: من که خودم مطمئنم این بچه هیچی نمیشه نه درس میخونه نه برنامه داره الانم معلوم نیس تو اتاق داره چیکار میکنه فق مارو گول میزنه......
*من تو اتاقم درحالی که داشتم 40 تا تست زیست میزدم و دیروز بالاخره 10 ساعت خالص درس خوندم
لبخند تلخ
Michael Vey شنیدن اینجور حرفا ممکنه انگیزه تو بیاره پایین سعی کن زیاد به حرفاشون فکر نکنی
-
_MILAD_ نه داداش کی میخواد بفهمه ؟ :)) چند تا ویس اکتر خانم خوب هم بیار دیگه ملت اصن اون رو نمیبینن :))
-
@m-hmt کار چیه باو بشین استراحت کن خوش بگذرون.. حال داریا
Michael Vey دمت گرم تو بیا ظرفا رو بشور لباسا رو اتو کن سر راهت اون گازو هم پاک کن من استراحت کنم
-
_MILAD_ نه داداش کی میخواد بفهمه ؟ :)) چند تا ویس اکتر خانم خوب هم بیار دیگه ملت اصن اون رو نمیبینن :))
مجتبی ازاد
فعلا تو فاز طراحی و ریگ بندی انیمیشنم صدا گذاری آموزش ندیدم هنوز
وقتی رسیدم حتما از پیشنهادت استقبال میکنم
-
پورعباس داره چیکار میکنه?
-
Michael Vey دمت گرم تو بیا ظرفا رو بشور لباسا رو اتو کن سر راهت اون گازو هم پاک کن من استراحت کنم
@m-hmt برو یک خدمت کار بگیر ... راحت میشی :)) مرد ها هم که مشکلی ندارن ...
-
بازگشت پر شکوهم رو تبریک میگم
میریم برای جواب دادن به سوالای انتخاب رشته
که خیلی اوضاع قاراشمیشه امسال -
سایت قطع شد؟
Ilya Mansouri آره برای یه عده قطع شده
در تلاشیم تا درست بشه -
بازگشت پر شکوهم رو تبریک میگم
میریم برای جواب دادن به سوالای انتخاب رشته
که خیلی اوضاع قاراشمیشه امسالmaryam111 اونا رو ول کن ... پیوی من رو چک کن :||| هی ...