هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@حمید-صباحی
آقای اولی از سمت راست سنج دستشه. که با طبل زده میشن. برای عزاداری(مراسم سنج و دمام)
مربوط به جنوبه(هرمزگان. بوشهر و خوزستان) فکر کنم در شهر های دیگه هم وجود داشته باشه که این سه تا رو مطمئنم.Hhh Hh کهگیلویه و بویراحمد
و چهارمحال بختیاری و
لرستان و فارس هم هستش -
@حمید-صباحی
آقای اولی از سمت راست سنج دستشه. که با طبل زده میشن. برای عزاداری(مراسم سنج و دمام)
مربوط به جنوبه(هرمزگان. بوشهر و خوزستان) فکر کنم در شهر های دیگه هم وجود داشته باشه که این سه تا رو مطمئنم. -
Hhh Hh کهگیلویه و بویراحمد
و چهارمحال بختیاری و
لرستان و فارس هم هستشramses kabir
که اینطور
ممنون -
-
چه بده خوابی بعد بلند شی دیگه خوابت نبره ...
-
من تحقیق کردهم؛ تقریبا نود درصد مشکلات با خوابیدن حل میشه، اون ده درصدم اگه بالشتو برگردونی بخوابی حل میشه.
-
سلام. من هم چند تا جا خوندم که طرز درستش ان شاء الله هست
درست یادم نیست تفاوت های طرز نوشتن های دیگه.
داخل قران نگاه کردم. ایه 70 سوره بقره این طور اورده شده. اگر خدا بخواهد
@jahad-128 میگم تو قبلا عکس جهاد مغنیه رو نزاشته بودی ؟
-
کی فکرشو میکرد انتخاب رشته انقدر سخت باشه ... هی ..
-
بلاخره بعد از مدت ها NEFFEX اهنگشو داد بیرون .. چقدر قشنگه
-
کی فکرشو میکرد انتخاب رشته انقدر سخت باشه ... هی ..
مجتبی ازاد واقا؟
-
بلاخره بعد از مدت ها NEFFEX اهنگشو داد بیرون .. چقدر قشنگه
مجتبی ازاد نمیشناسم :< رپه؟
-
مجتبی ازاد واقا؟
Michael Vey پوست ادمو میکنه ...
-
Michael Vey پوست ادمو میکنه ...
مجتبی ازاد عه... من همیشه فک میکردم اسونه.. چون میدونم در حد 5 تای اولمو از الان حالا بقیش پزشکی شهرای مختلف
فک کنم زیادی اسون گرفتمش..
ک مهمم نیس از الان ک معلوم نیس اصن سال بعد این موقع ها درحال انتخاب رشته باشم یا ن:||| -
مجتبی ازاد نمیشناسم :< رپه؟
Michael Vey نه پاپه و صداشون قشنگه NEFFEX_Get_Through سرچ کن اهنگشونه
-
مجتبی ازاد عه... من همیشه فک میکردم اسونه.. چون میدونم در حد 5 تای اولمو از الان حالا بقیش پزشکی شهرای مختلف
فک کنم زیادی اسون گرفتمش..
ک مهمم نیس از الان ک معلوم نیس اصن سال بعد این موقع ها درحال انتخاب رشته باشم یا ن:|||Michael Vey دو راه داری یا بدی مشاور لنگ رو لنگ بندازی برات انجام بده یا خودت بزنی ... من چون بچه مستقلیم خودم میزنم