هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کارخونه هایی که تخمه هندونه میفروشن
چجوری اون تخمه هندونه رو استخراج میکنن؟ یعنی به کارکنانش هرکدوم چندتا هندونه میدن میگن تخمه هاشو دربیارین؟ چجوریه؟ -
چجوری اون تخمه هندونه رو استخراج میکنن؟ یعنی به کارکنانش هرکدوم چندتا هندونه میدن میگن تخمه هاشو دربیارین؟ چجوریه؟@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چجوری اون تخمه هندونه رو استخراج میکنن؟ یعنی به کارکنانش هرکدوم چندتا هندونه میدن میگن تخمه هاشو دربیارین؟ چجوریه؟شبا آدم به چ چیزایی فک میکنه
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چجوری اون تخمه هندونه رو استخراج میکنن؟ یعنی به کارکنانش هرکدوم چندتا هندونه میدن میگن تخمه هاشو دربیارین؟ چجوریه؟شبا آدم به چ چیزایی فک میکنه
@Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میبینی؟! این بده واقعا
-
@Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میبینی؟! این بده واقعا
-
@roghayeh-eftekhari
105 تا سوال گذاشتم تو تاپیکم همش تست استوکیومتریه و روزی ده تا حل میکنم یه شبه نمیشه ولی اگه روزی هیی تست بزنید خیلی تیپ هارو میبینید و همشون تستای قلمچی و گزینه 2 هست
برای موازنه تا فردا یا پس فردا سعی میکنم یه فیلم بگیرم کامل همه موازنه ها انواع مختلفشو بگم 3 نوع داریم موازنه کلا -
@roghayeh-eftekhari
105 تا سوال گذاشتم تو تاپیکم همش تست استوکیومتریه و روزی ده تا حل میکنم یه شبه نمیشه ولی اگه روزی هیی تست بزنید خیلی تیپ هارو میبینید و همشون تستای قلمچی و گزینه 2 هست
برای موازنه تا فردا یا پس فردا سعی میکنم یه فیلم بگیرم کامل همه موازنه ها انواع مختلفشو بگم 3 نوع داریم موازنه کلا -
@soniaaa
راستی میگفتی ها
بچه ها زود قضاوت میکنن
نمیدونن ما چه بدبختی هایی داریم
هیچ وقت سیر صعودی رو نمیبینن که یکی تلاش کرده رسیده فقط اون نقطه رو میبینن@farzam-yousefi
هوم
حالا چیشد یاد اون افتادی؟ -
_MILAD_
مرسی ازینکه بدبخت بودنمونو یادآوری میکنی -
دیدم صحبت سهمیه شده گفتم یچی بگم
ببینید اینکه سهمیه ها نا عدالتیه محضه که درش شکی نیس اینکه من خودم دیدم دوست خودم سال آخر دبیرستان چه طور درس خوند و عشقی زندگی کرد و آخرشم با سهمیه باباش رتبش شد ۹۰۰ و خورده ای وقتی داشتیم حساب میکردیم رتبش چند شده یه چیز تو مایه های ۴۵ هزار بوده
اینا چیزایی هستن که ما میدونیم و میبینم....