هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@soniaaa میخوام فیلم بگیرم ازش یه سری تیپ سوال هست که خیلی تکرار شده یکی اون موازنه هاست یکیم وقتی شما موازنه عادی رو میری میبینی نمیتونی ادامه بدی با عنصری به یه دوراهی میخوری اگه اون تیپ هایی که من قراره بیارم تو فیلم موازنه هست از اکسایش کاهش اگه نیست از اون دستگاه معادلات
و اگه دیگه اونم نیست که احتمالش خیلی خیلی کمه سوالو ول میکنید میری بعدی چون شما دارید المپیاد شیمی میدید
اصلا موازنه یه راه ثابت نداره ولی در حد شیمی کنکور این سه نوع روشه که اول باید عادی برید بعد اگه به بن بست رسیدید عدداکسایش برید
البته یه راه دیگه عدد اکسایش اگه دیدین الکترونی باری چیزی اونوراست اونموقع_MILAD_
عا مرسی پس تجربی بدست میاد -
ramses kabir چیکار میکنه دستگار معادله؟
_MILAD_ ن دستگاه هم نی
ی روشیه ک مثلا میگ همیشه لازم نی بری سراغ ماده ی پیچیده تر
برو سراغ اون عنصر یا اون باری ک توی دو سمت ب تعداد کمتری تکرار شده و ی سمتشو یک بده و موازنه کن
کلا باس فیلمشو ببینی توضیحش سخته یکم -
نمیخوام غر بزنم
ولی گشنمه -
دلم ضعف رفت
-
ramses kabir اهان فکر کردم گفتی آقای مرادی وارسی درس میده
_MILAD_
رشته دانشگاهیتون چیه؟ -
_MILAD_
رشته دانشگاهیتون چیه؟Gharibe Gomnam تشخیص موز های فاسده از غیر فاسد
-
Gharibe Gomnam تشخیص موز های فاسده از غیر فاسد
-
@soniaaa راستی موازنه عادی که من میگم موازنه چیز نیستا موازنه به روش وارسی نیست که یک میدن آقاجانی یه روش موازنه داره موازنه عادی اونه
که فکر کنم همون روش اقاجانی رو میگن برو عنصر آغاز گر رو پید ا کن عنصر آغاز گر عنصریه که در دو طرف فقط تو یه ترکیب باشه عنصر آزادم نباشه بعد با اون موازنه رو حل کن -
@soniaaa راستی موازنه عادی که من میگم موازنه چیز نیستا موازنه به روش وارسی نیست که یک میدن آقاجانی یه روش موازنه داره موازنه عادی اونه
که فکر کنم همون روش اقاجانی رو میگن برو عنصر آغاز گر رو پید ا کن عنصر آغاز گر عنصریه که در دو طرف فقط تو یه ترکیب باشه عنصر آزادم نباشه بعد با اون موازنه رو حل کن_MILAD_
اره همون روش اقاجانیه
منتها من قبل آقاجانی با یه دبیر دگ یاد گرفتم -
خواستم مجددا بگم ک
We're up all night 'til the sun
We're up all night to get some
We're up all night for good fun
We're up all night to get lucky
*حرکات موزون دمر -
روز خسته کننده ای بود ...
چون خیلی کار انجام دادم
علاوه بر درس.. -
خیلی از وقتم بیرون گرفته شد ..
-
حاجی از خستگی کلافم..:|
-
خدایا صدهزار مرتبه شکر ک سایه مامانم بالا سرمونه...
-
روز خسته کننده ای بود ...
چون خیلی کار انجام دادم
علاوه بر درس.. -
Tragic Girl
خسته نباشیAnzw 18 مرسی عزیزدلم
-
@soniaaa مثلا این واکنش سخته موازنه اش :
با a وb که اصلا نمیشه خیلی سخت میشه با اکسایش کاهش میشه ولی قلق داره
واکنش خودروهای دیزلی با موازنه سخت /:
_MILAD_
سخت نیستا
اینو نصفه با همون روش آقاجانی برو بعدش میخوری به بن بست دوتا ماده فرق a,b, میگیره و تمام -
خدایا صدهزار مرتبه شکر ک سایه مامانم بالا سرمونه...
Tragic Girl
سایشون مستدام -
_MILAD_
سخت نیستا
اینو نصفه با همون روش آقاجانی برو بعدش میخوری به بن بست دوتا ماده فرق a,b, میگیره و تمام