هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ولی واقعا
یه سوال
رشته پزشکی تا ۱۰ سال دیگه میشه گفت اینده داره؟
وقتی هوش مصنوعی بیاد
چه بلایی سر دکترا میاد
نمیخوام حال خراب کن باشم
فقط سوال شدهGharibe Gomnam ولی حال خراب کن بود
-
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا چرا چی شده :| کسی فوت کرده؟ :|
نه که کسی فوت کنه خیلی احساسی میشی
خواستم در گوشت بگم بازار کارش چطورع منم پارسال اینطوری شدم
خو پس بازار کارش باعث خل شدن میشه
اهورا چرا چی شده :| کسی فوت کرده؟ :|
نه که کسی فوت کنه خیلی احساسی میشی
خواستم در گوشت بگم بازار کارش چطورع منم پارسال اینطوری شدم
خو پس بازار کارش باعث خل شدن میشه
ها همون دیگه
-
Gharibe Gomnam ولی حال خراب کن بود
ریحانه کشاورز
خب سوال شده چیکارکنم
-
@Arianaa سهمیه چی داشت؟!
-
@Arianaa سهمیه چی داشت؟!
-
ریحانه کشاورز
خب سوال شده چیکارکنم
Gharibe Gomnam ببین من ی جایی خوندم تا چند سال دیگه ک همه کارارو ذباتا میگیرن دست فقط کسایی میتونن تو کارشون بازم حرف اولو بزنن ک خیلی حرفه ای باشن
در ثانی اصن نمیفهمم چرا ادما میخان یچیزی بسازن ک خودشونو نابود کننن راستش فلسفه دنیا تلاشه، و اگه یسری اینکارو کنن شاید فقط بخاطر بیکار کردن یه عدس وگرنه خودشون هنوز هستن:)
-
@Arianaa شهید و اینا یا منطقه؟!
-
@Arianaa شهید و اینا یا منطقه؟!
-
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
بله؟
خواستم پرستار شدنت رو بهت تبریک بگم
-
Gharibe Gomnam ببین من ی جایی خوندم تا چند سال دیگه ک همه کارارو ذباتا میگیرن دست فقط کسایی میتونن تو کارشون بازم حرف اولو بزنن ک خیلی حرفه ای باشن
در ثانی اصن نمیفهمم چرا ادما میخان یچیزی بسازن ک خودشونو نابود کننن راستش فلسفه دنیا تلاشه، و اگه یسری اینکارو کنن شاید فقط بخاطر بیکار کردن یه عدس وگرنه خودشون هنوز هستن:)
ریحانه کشاورز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا
من واقعا درک نمیکنم
حتی میگن ربات ها میتونن خطرناک باشن چون ممکنه اونا با اطلاعاتی که دارن یه زبون جدید اختراع بکنن و باهم دیگه به اون زبون حرف بزنن
اصلا این ربات ها بیان
خیلیا بیکار میشن
اصلا چه وضعشههه
مثلا پیک ها
کارگرا
و... -
@Arianaa خب چون اون یکیو اع دست داده، مثلا کسی ک پدرش شهیده واقن حق نداره یذره با بقیه تفاوت داشته باشه؟! بلاخره اون ی چیزیو نداره ب اسم بابا
بالاشو بش بدین سهیمه رو بگیرین باور کنین را%ی میشع -
@Señorita
@Alba
اهورا
@Infinitie-A
بلاخره خب پلشت تحصیل کرده هم این وسط نیازمون میشه،
تبریک میگم بهتون رفقا
به دنیای دانشجویی خوش %(#ff0000)[اومدین]
انصافا پیتزا منم بدید!_Biliifti_ سپاس از تو
انشالله شیرینی دانشگاهتو میدی یک کیلو هم به جا من پخش میکنی -
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
بله؟
خواستم پرستار شدنت رو بهت تبریک بگم
اهورا
ممنون پسر
منم زمین شناس شدنتو تبریک میگم
برو تا میتونی بشناسش -
@Arianaa خب چون اون یکیو اع دست داده، مثلا کسی ک پدرش شهیده واقن حق نداره یذره با بقیه تفاوت داشته باشه؟! بلاخره اون ی چیزیو نداره ب اسم بابا
بالاشو بش بدین سهیمه رو بگیرین باور کنین را%ی میشعریحانه کشاورز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بالاشو بش بدین سهیمه رو بگیرین باور کنین را%ی میشعبابا پای پدرش تیر خورده فقط سالمهه
-
@Kosar-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا
آیا امکانش هست باید اون ایموجی پسرک درحال راه رفتن یکمی استراحت کنه؟چشم همیار خانم
@Kosar-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا
آیا امکانش هست باید اون ایموجی پسرک درحال راه رفتن یکمی استراحت کنه؟چشم همیار خانم
چشمتان بی بلا
-
ریحانه کشاورز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا
من واقعا درک نمیکنم
حتی میگن ربات ها میتونن خطرناک باشن چون ممکنه اونا با اطلاعاتی که دارن یه زبون جدید اختراع بکنن و باهم دیگه به اون زبون حرف بزنن
اصلا این ربات ها بیان
خیلیا بیکار میشن
اصلا چه وضعشههه
مثلا پیک ها
کارگرا
و...Gharibe Gomnam
میگم حس میکنم ی سری ادما اینارو میخان بسازن واسه ی قشر خاصی یا ی جمعی ولی مطمعن باش کاری نمیکنن ک خودشون در خطر باشن