هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تست زدن فقط خودم🥲
-
تنفر از سوالای ریاضی که ب جواب میرسی ولی نمیدونی کدوم گزینه رو بزنی
-
منقرض شی الهی🪚
-
جیززززززززززز کمه :| خیلی کمه :| هنوز ازمون کاملم نبود :// این تا پنجشنبه میرسه به بالا 70.
-
Hhh Hh
سلام خوبید؟
این عکسا واسه حالا نیست:)
اما خب همون موقع هم که مشهد بودیم همه بچه های انجمن رو باهم دعا کردم چون همه رو تک به تک نمیشناسم(البته اگر لایق باشیم..)Zeinab Siri
خیلی ممنون عزیز️
همچینن️
-
@Alba بهتتتتتریییییننن همیار در سطح انجمن آلا
کاش آنلاین میشدی ازت یسوال داشتم🥲🤌Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کاش آنلاین میشدی ازت یسوال داشتم🥲🤌تشکر خیلی لطف دارید
بفرمایید چه سوالی؟ -
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بفرمایید چه سوالی؟@Alba سلطان مرام معرفت
خب دروس عمومی حذف شدن از کنکور و ضرایب هم برداشته شدن پس الان زمین شناسی با بقیه دروس یکسان هست
راستش من تاحالا تو عمرم این کتابو نخوندم و حتی کتابمم گم کردم -
سلام
میگم هفته ای سه روز نرم مدرسه به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ -
Anzw 18
چی بگم والا -
@محمد-خراسانی به هفت تیکه تقسیمم نمیکنن؟
-
بفرمایید چه سوالی؟@Alba ولی امسال میخوام بخونمش اول که کتاب درسی ندارم ولی جامع زمین شناسی مهر و ماه رو دارم آیا کفایت میکنه ؟
-
@Alba سلطان مرام معرفت
خب دروس عمومی حذف شدن از کنکور و ضرایب هم برداشته شدن پس الان زمین شناسی با بقیه دروس یکسان هست
راستش من تاحالا تو عمرم این کتابو نخوندم و حتی کتابمم گم کردمParsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba سلطان مرام معرفت
راستش من تاحالا تو عمرم این کتابو نخوندم و حتی کتابمم گم کردمممنونم خیلی لطف دارید
بله درسته خب چه راهنمایی دقیق میخواید؟اینکه چطور مطالب رو بخونید؟ -
بفرمایید چه سوالی؟@Alba 
-
@Alba ولی امسال میخوام بخونمش اول که کتاب درسی ندارم ولی جامع زمین شناسی مهر و ماه رو دارم آیا کفایت میکنه ؟
-
@Alba ولی امسال میخوام بخونمش اول که کتاب درسی ندارم ولی جامع زمین شناسی مهر و ماه رو دارم آیا کفایت میکنه ؟
سالی که درگیر المپیادش بود فقط خیلی سبز و مبتکران و میکرو بود مهر و ماه رو مطالعه نکردم ولی خیلی سبز رو خیلی توصیه میکنم واقعا عالی بود سطح درسنامه و مخصوصا تست ها
تست های مفهومی خیلی عالی داشت هر چقدر می گذره زمین شناسی به سمت مفهومی بیشتر میره ولی حفظی هاش نمیره ها
پیشنهادم اینه کتاب درسی رو تهیه کنید حالا کتابش رو بخرید یا پی دی اف
تو بعضی تستا مخصوصا حفظیا یهو از شکل کتاب استفاده میکنن یا دقیقا خود جمله کتاب تو درسنامه ممکنه شبیه نباشه
روش مطالعش رو تو پست دیگه براتون می فرستم -
@Hamed-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Hamrang
تبریک میگم انشالله موفق باشینممنون شمام همینطور
@Zahra-Hamrang
ارادت
من از ایناستیکر بدم میاد
️
-
-
@Alba سلطان مرام معرفت
راستش من تاحالا تو عمرم این کتابو نخوندم و حتی کتابمم گم کردمممنونم خیلی لطف دارید
بله درسته خب چه راهنمایی دقیق میخواید؟اینکه چطور مطالب رو بخونید؟@Alba بعد از اون که میخواستم یه دوره آموزشی رو هم شروع کنم با خانوم رجایی
من که خیلی خوب تونستم با کدای که میزاره ارتباط بگیرم ولی خب آیا اصلا ارزشش رو داره ؟
(ناگفته نماند که دورشون سرعت پیشروی بالایی داره ولی جامع مخصوص کنکور دی ماه هست) -
@محمد-خراسانی
از هفته ی سوم روی کنکور هم نمیزارن ببینی