هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Ariana-Ariana آره ولی با مضراب هم میشه
Matin Mousavi 1
کیفیت ناخن بهتر از مضراب هست -
ثبتنام کردی؟
-
سپاس
-
کد رهگیری سوابق فارغالتحصیلی و کد رهگیری تاییدیه دیپلم یکین ؟
-
من بخش اول اطلاعات دانشجو هستم ای دو تا رو میخوا. یه لینک روبروشون داده رفتم تو لینک قبتنام کردم و هزینه رو دادم بعد یه کد اومد نوشته
وزارت آموزش و پرورش
ثبت درخواست مدرک تحصیلی شما با کد پیگیری فلان با موفقیت انجام شد اونو برای هر دو تاشون وارد کنم؟ -
@ariana-ariana
-
Matin Mousavi @ hamed.s
-
من بخش اول اطلاعات دانشجو هستم ای دو تا رو میخوا. یه لینک روبروشون داده رفتم تو لینک قبتنام کردم و هزینه رو دادم بعد یه کد اومد نوشته
وزارت آموزش و پرورش
ثبت درخواست مدرک تحصیلی شما با کد پیگیری فلان با موفقیت انجام شد اونو برای هر دو تاشون وارد کنم؟حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وزارت آموزش و پرورش
ثبت درخواست مدرک تحصیلی شما با کد پیگیری فلان با موفقیت انجام شد اونو برای هر دو تاشون وارد کنم؟بله ولی باید دو تا مدرک کد رهگیری بگیرید هم دیپلم هم سوابق تحصیلی
-
جوری سایت میگه در ثورت ورود اطلاعات اشتباه دبگه قابل تغییر نیست و اگه اشتباه باشه رد میشی باید از هزار جا بپرسی بعد میانگین بگیری
-
یکی از بهترین سلامهایی که خوندم..
میگه :سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك.
سلام بر آنها، که وقتی تو را خاموش "از نورِ زندگی" یافتند، رهایت نکردند مگر بعد از آنکه نور و روشناییِ "زندگی" را به تو بازگرداندند.
-
Abnormal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_MILAD_ بنظر شما اول شکنجه روحی باشه بعد جسمی یا ترکیبی بزنیم؟
از من بپرسید ترکیبی بزن بره همیشه سوالاتونو از من بپرسین
-
اها دو تا استعلام رو باید بگیرم همون که نوشته یکی فقط برا دانشگاه هاس یکی هم دانشگاه هم سایر سازمان ها
-
Abnormal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_MILAD_ بنظر شما اول شکنجه روحی باشه بعد جسمی یا ترکیبی بزنیم؟
از من بپرسید ترکیبی بزن بره همیشه سوالاتونو از من بپرسین
-
الان میفهمم _MILAD_ چقدر حرص میخوردی و فحش هایی که میدادی چقد حق بودن
دیگه درست کنین این لعنتیو -
جلسه اخر بود و من یادم رفت:>