هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa ببین اصلا هرچیزی رو میشه از کتاب کسب کرد هرچیزی رو! البته کتاب درست و مناسب با منابع درست و معتبر نه کتاب های شر و ور که بدتر ذهنت رو هم مخشوش کنن و فایده ندارن هیچ ضرر هم بزنن
Matin Mousavi 1
موافق نیستم انقد خستم حوصله ندارم توضیح بدم چرا
ی وقت مناسب راجبش بحث میکنیم🥲 -
صنعت مد وحشی شده
-
Matin Mousavi 1
موافق نیستم انقد خستم حوصله ندارم توضیح بدم چرا
ی وقت مناسب راجبش بحث میکنیم🥲@Soniaaa با کتاب موافق نیستی؟
-
@Soniaaa متاسفانه
-
@Soniaaa با کتاب موافق نیستی؟
Matin Mousavi 1
با اینکه همه چیزم با کتاب حل میشه موافق نیستم
آخه بچه تا ۶سالگی نمیتونه بخونه خودش کهبه نظرم تو شکل گیری پایه های شخصیت و ارزش ها و عقاید تو اون سن اطرافیان و پدر و مادر خیلی تاثیر دارن
حالا اطرافیان میتونن متوسل ب کتاب و بازی و وسایل کمک آموزشی بشن -
نمیدونم اینا از کجا میاد واقعا
-
@Soniaaa متاسفانه
@Infinitie-A
چی بگم خدا شفا بده -
Matin Mousavi 1
آخه بچه تا ۶سالگی نمیتونه بخونه خودش کهبه نظرم تو شکل گیری پایه های شخصیت و ارزش ها و عقاید تو اون سن اطرافیان و پدر و مادر خیلی تاثیر دارن
حالا اطرافیان میتونن متوسل ب کتاب و بازی و وسایل کمک آموزشی بشن@Soniaaa بله بله صد در صد من کتاب رو برا کسی میگم که بتونه بخونه مثل خودمون!
چون متاسفانه هم سن و سالهای خودمون هم خیییلی به این چیزا عادت کردن! و این واقعا بده
-
Matin Mousavi 1
حالا اطرافیان میتونن متوسل ب کتاب و بازی و وسایل کمک آموزشی بشن@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به نظرم تو شکل گیری پایه های ارزش ها و عقاید تو اون سن اطرافیان و پدر و مادر خیلی تاثیر دارن
اتفاقا برعکس
هیچی مزخرف تراز این نیست که پایه های ارزش و عقاید و تحمیل کرد به کسی فاجعه تراز اون به یه بچه که قدرت تصمیم خوب و بد و راست و دروغ رو نداره
مثل خیلی از چیزایی که از بچگی کردن تو گوش ماها عملا خیلیاشو بزرگ شدی فهمیدی که غلطه خیلیاشم شک کردی
تاثیر داره و حرفت درسته ولی تاثیرش جز مخرب بودن هیچی نداره برا یه بچه،تا زمانی که خودش سعی کنه بفهمه! -
@Soniaaa بله بله صد در صد من کتاب رو برا کسی میگم که بتونه بخونه مثل خودمون!
چون متاسفانه هم سن و سالهای خودمون هم خیییلی به این چیزا عادت کردن! و این واقعا بده
Matin Mousavi 1
اره من خودم ی مدته معتاد شدم
️باید ترک کنم
ولی بحث من اعتیاد ب فضای مجازی و این داستانا نیس
منظورم ی سری چارچوباست که خارج شدن ازش با استفاده از همین فضا عادی سازی میشه برا بچه ها
یجورایی قبح قضیه از بچگی یواش یواش از بین میره
میدونید مثل چی میمونه
اول گفتن چادر بردارید
بعد کلی مخالفت مردم و .... ی عده برداشتن
بعد شد مانتو ی عده مخالفت و... و عادی شد
الان چی شده؟
کجا داریم میریم؟
حالا این قضیه که من میگم خیلی مهمتر از بحث چادر مانتو و ایناست بحث چارچوب و خط قرمز ادماست
همین -
یه تابلو زده بود
برادرم لطفا حجابت را رعایت کن
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به نظرم تو شکل گیری پایه های ارزش ها و عقاید تو اون سن اطرافیان و پدر و مادر خیلی تاثیر دارن
اتفاقا برعکس
هیچی مزخرف تراز این نیست که پایه های ارزش و عقاید و تحمیل کرد به کسی فاجعه تراز اون به یه بچه که قدرت تصمیم خوب و بد و راست و دروغ رو نداره
مثل خیلی از چیزایی که از بچگی کردن تو گوش ماها عملا خیلیاشو بزرگ شدی فهمیدی که غلطه خیلیاشم شک کردی
تاثیر داره و حرفت درسته ولی تاثیرش جز مخرب بودن هیچی نداره برا یه بچه،تا زمانی که خودش سعی کنه بفهمه!_Biliifti_
یعنی ولش کنیم ب امان خدا تا خودش بفهمه ؟
منطقیه؟!! -
Matin Mousavi 1
اره من خودم ی مدته معتاد شدم
️باید ترک کنم
ولی بحث من اعتیاد ب فضای مجازی و این داستانا نیس
منظورم ی سری چارچوباست که خارج شدن ازش با استفاده از همین فضا عادی سازی میشه برا بچه ها
یجورایی قبح قضیه از بچگی یواش یواش از بین میره
میدونید مثل چی میمونه
اول گفتن چادر بردارید
بعد کلی مخالفت مردم و .... ی عده برداشتن
بعد شد مانتو ی عده مخالفت و... و عادی شد
الان چی شده؟
کجا داریم میریم؟
حالا این قضیه که من میگم خیلی مهمتر از بحث چادر مانتو و ایناست بحث چارچوب و خط قرمز ادماست
همین@Soniaaa اون چیزا که شخصیه من کاری ندارم ولی من حرف شما رو گفتم که از ادب و تربیت و اینا گفتید که گفتم با کتاب خوانی حل میشه اینا!